Ρίψη στεφάνου από τον ΥΕΘΑ @panoskammenos στον τόπο θυσίας των τριών ηρώων Ελλήνων αξιωματικών του ΠΝ στα Ίμια
Ο υπουργός Εθνικής Άμυνας επέβαινε σε ελικόπτερο της Πολεμικής Αεροπορίας και συνοδευόταν από τον αρχηγό του Γενικού Επιτελείου Αεροπορίας, αντιπτέραρχο Χρήστο Χριστοδούλου.
Ήταν λίγο μετά τις 08:00 το πρωί της Τετάρτης (01.02.2017) όταν ο Έλληνας υπουργός έφτασε πάνω από τα Ίμια και πέταξε στεφάνι στη μνήμη των τριών Ελλήνων αξιωματικών, Χριστόδουλου Καραθανάση, Έκτορα Γιαλοψού και Παναγιώτη Βλαχάκου, που έχασαν τη ζωή τους τα ξημερώματα της 31ης Ιανουαρίου και ενώ η κρίση στα Ίμια είχε κορυφωθεί.
Τις φωτογραφίες ανέβασε στον προσωπικό του λογαριασμό στο twitter ο Γιώργος Κούσουλας, συνεργάτης του υπουργού Εθνικής Άμυνας.
Ρίψη στεφάνου από τον ΥΕΘΑ @panoskammenos στον τόπο θυσίας των τριών ηρώων Ελλήνων αξιωματικών του ΠΝ στα Ίμια
Η εξόδιος ακολουθία θα τελεστεί τη Δευτέρα 21/7/2025 στις 18:00, από τον ΙΝ Αγίου Νικολάου Πυλίου.
Κείμενο του Νίκου Κανταρζή!
''Η επίθεση στον μικρό επιχειρηματία συνεχίζεται ακάθεκτα. Αυτό δεν μπορεί να συνεχιστεί.''
Στο Νέο Κοιμητήριο πόλεως Κω!