ΜΕ ΤΗΝ ΕΥΑ ΚΟΥΜΑΡΙΑΝΟΥ
ΣΤΙΣ 25 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ
στην ΚΩ
Στο Θέατρο -Πολυχώρος Σφαγείο
Η παράσταση ''Την λένε Εύα'' από το ομότιτλο θεατρικό έργο του Αντώνη Μποσκοΐτη αποτέλεσε ένα υπόγειο θεατρικό hit της περασμένης σαιζόν και, μετά τη συμμετοχή του στο φεστιβάλ Το Αυλαία πάει… Αυλαία, στη Θεσσαλονίκη και στο φεστιβάλ Θεατρικοί Βηματισμοί στο Ηράκλειο «Καρακωνσταντάκης Αντώνης», η παράσταση θα ανέβει και στο Θέατρο-Πολυχώρος Σφαγείο,στις25 Ιανουαρίου στην Κω.
Ο βίος της τρανσέξουαλ Εύας Κουμαριανού με την ίδια επί σκηνής που βραβεύτηκε στα φετινά Queer Theatre Awards με το ειδικό Βραβείο Τρανς Ορατότητας στο Θέατρο. Μία ζωντανή συνέντευξη έχουν τη δυνατότητα να παρακολουθήσουν οι θεατές, στη διάρκεια της οποίας η Εύα εκτίθεται ανεπανόρθωτα, αυτοσαρκάζεται, κονιορτοποιεί κάθε έννοια φυλετικής και κοινωνικής σύμβασης, κερδίζοντας στο τέλος το δάκρυ και την αποδοχή.
Την λένε Εύα...(και ήταν αγόρι)
Σκηνοθεσία/ Συγγραφή: Αντώνης Μποσκοΐτης
Τραγούδι: Τάνια Τσανακλίδου (Μουσική: Λένα Πλάτωνος, στίχοι: Ελένη Φωτάκη)
Φωτογραφίες: Alex Cat
Βοηθός σκηνοθέτη: Θρασύβουλος Καλαϊτζίδης
Ηθοποιοί: Εύα Κουμαριανού, Αντώνης Μποσκοΐτης
Διάρκεια: 70'
Παράσταση: Τετάρτη 25 Ιανουαρίου , ώρα 21.00
Τιμές εισιτηρίων: 13 ευρώ γενική είσοδος & 10 ευρώ φοιτητικό- ανέργων
Προπώληση εισιτηρίων:
Βιβλιοπωλείο «Έκφραση», Περίδου 3, Τ. 22420-24351
Δισκοπωλείο Ηχόπολις, Μεροπίδος 3, Τ. 22420-30404
Πληροφορίες- Κρατήσεις : 2310257218, 6932040527, 698 9800361
Ως συλλογική κατάκτηση έπειτα από επίμονη διεκδίκηση χαρακτηρίζει την κατασκευή των νέων θόλων ο Γιώργος Πασσανικολάκης, επισημαίνοντας ωστόσο τα προβλήματα λειτουργίας και τις ελλείψεις μετά τη βιαστική παράδοσή τους
Κοινή έκκληση στήριξης απευθύνουν τα σωματεία μπάσκετ του Βορείου Συγκροτήματος Δωδεκανήσου, καθώς η διακοπή των εκπτώσεων στα ακτοπλοϊκά εισιτήρια τα φέρνει αντιμέτωπα ακόμη και με αποχώρηση από τα πρωταθλήματα
Ανοιχτή συζήτηση με θέμα τη διάκριση των εξουσιών και τους ρόλους στην τοπική αυτοδιοίκηση διοργανώνει ο Όμιλος για τη Δημοκρατία και την Αυτοδιοίκηση την Παρασκευή 27 Νοεμβρίου
Στην έκθεση «Αρχιτεκτονική στην Ελλάδα – Η Μυστηριακή Γλώσσα του Σχήματος», ο Αντώνης Γιαννικουρής υπογράμμισε τον ανθρωποκεντρικό ρόλο του αρχιτεκτονικού σχεδιασμού.
Θα λαμβάνετε ειδοποιήσεις για τα σημαντικά νέα της Κω. Ενεργοποιήστε τις για να μαθαίνετε πρώτοι τα σημαντικά νέα της Κω. Τις έχετε μπλοκάρει. Επιτρέψτε τις από τις ρυθμίσεις του browser για το kosnews24.gr. Στο iPhone και το iPad λειτουργούν αφού προσθέσετε το Kosnews24 στην οθόνη Αφετηρίας.
Η σύνδεση αποκαταστάθηκε
Είστε πάλι συνδεδεμένοι
Χωρίς σύνδεση
Ελέγξτε τη σύνδεσή σας