Τελικά, ο Τσίπρας θα δεχτεί το απόγευμα τους δημάρχους Σάμου, Χίου, Λέσβου, Κω και Λέρου για το προσφυγικό

Πολιτικη Δευτέρα, 23η Ιανουαρίου 2017
32affca7d812b5961d6f36eb9dfe04aa.jpg

Συνάντηση με τον πρωθυπουργό στο Μέγαρο Μαξίμου θα έχουν στις 5.30 το απόγευμα, έπειτα από αίτημά τους οι δήμαρχοι Λέσβου, Χίου, Σάμου, Κω και Λέρου με αντικείμενο την προσφυγική κρίση και τις επιπτώσεις της στα νησιά.

Αυτή την ώρα οι πέντε δήμαρχοι δίνουν κοινή συνέντευξη Τύπου, στα γραφεία της ΚΕΔΕ στην Αθήνα, ενημερώνοντας για τις πρωτοβουλίες τους, αλλά και τις προτάσεις τους προκειμένου να βρεθεί μία βιώσιμη λύση για τους δοκιμαζόμενους δήμους τους.

Tη Λέσβο θα επισκεφθεί σύμφωνα με πληροφορίες στις 3 Φεβρουαρίου, ο πρόεδρος της ΝΔ Κυριάκος Μητσοτάκης. Κατά την επίσκεψη του στο νησί ο κ. Μητσοτάκης θα συναντηθεί με εκπροσώπους φορέων του νησιού, ενώ αναμένεται να επισκεφτεί δομές προσφύγων σε Μόρια και Καρά Τεπέ.

Ο κ. Μητσοτάκης, σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, αναμένεται να ολοκληρώσει την επίσκεψή του στο νησί την ίδια μέρα με ομιλία στο Δημοτικό Θέατρο Μυτιλήνης.in.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΓΓΕΛΙΕΣ & ADVERTORIALS
15 ΧΡΟΝΙΑ ΣΤΗΝ ΥΠΗΡΕΣΙΑ
ΤΗΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ
ΑΥΤΗ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ ΣΤΗΝ ΚΩ
13 °C
Δευτέρα, 23 Φεβρουαρίου 12:34ΜΜ
ΕΦΗΜΕΡΕΥΟΝΤΑ
ΦΑΡΜΑΚΕΙΑ
Απαγορεύεται ρητά η αναπαραγωγή κειμένου ή φωτογραφιών χωρίς άδεια.
Made by Reach Web Agency