Ο τ. Βουλευτής-Υπουργός Αριστοτέλης Παυλίδης μεταβαίνει, με Μέλη της Ελληνικής Αντιπροσωπίας στην Κοινοβουλευτική Συνέλευση του Συμβουλίου της Ευρώπης, στο Στρασβούργο, προκειμένου να μετάσχει στις εργασίες της Χειμερινής Συνόδου του Διεθνούς αυτού Οργανισμού (23-27 Ιανουαρίου) υπό την ιδιότητα του Επιτίμου Μέλους του Συμβουλίου.
Τα κύρια θέματα Ελληνικού ενδιαφέροντος είναι:
Ο Α. Παυλίδης κατά την παραμονή του στο Στρασβούργο θα μετάσχει στις συνεδριάσεις της Πολιτικής Επιτροπής, της Επιτροπής Μέσης Ανατολής καθώς επίσης και των Κοινωνικών Υποθέσεων και Μεταναστεύσεως ως Πρόεδρος του Διεθνούς Ιπποκρατείου Ιδρύματος, δεδομένης της συνεργασίας του με τα εν λόγω Όργανα του ΣτΕ.
Παράλληλα ο Α. Παυλίδης θα συναντηθεί με τον Πρόεδρο της Συνελεύσεως κ. Pedro Agramud και Αξιωματούχους του Συμβουλίου με προοπτική την προπαρασκευή των επισκέψεων τους στην Ρόδο , Κω και σε άλλα νησιά της Δωδ/σου.
Η εξόδιος ακολουθία θα τελεστεί τη Δευτέρα 21/7/2025 στις 18:00, από τον ΙΝ Αγίου Νικολάου Πυλίου.
Κείμενο του Νίκου Κανταρζή!
''Η επίθεση στον μικρό επιχειρηματία συνεχίζεται ακάθεκτα. Αυτό δεν μπορεί να συνεχιστεί.''
Στο Νέο Κοιμητήριο πόλεως Κω!