Δύναμη Αλλαγής: Τα υπολείμματα του Οράματος χρησιμοποιούν επιχειρήματα και πρακτικές, όχι του φράγκου αλλά της δεκάρας

Πολιτικη Πέμπτη, 19η Ιανουαρίου 2017
bd93d7605998d29e5c15c15936c85f16.jpg

Από τη δημοτική παράταξη ‘’ΔΥΝΑΜΗ ΑΛΛΑΓΗΣ-ΝΕΑ ΑΡΧΗ’’ εκδόθηκε η ακόλουθη ανακοίνωση-απάντηση στο Δελτίο Τύπου που εξέδωσε το ‘’Όραμα:

‘’Ο τουρισμός μας είναι πολύ σοβαρή υπόθεση για να μετατραπεί σε πεδίο φθηνής αντιπαράθεσης.

Ιδιαίτερα μάλιστα με ‘’εξαρτήματα’’ και ‘’εργαλεία’’ των υπολειμμάτων του Οράματος που χρησιμοποιούν επιχειρήματα και πρακτικές , όχι του φράγκου αλλά της δεκάρας.

Η Κως ανέκαμψε, κερδίζει το στοίχημα της τουριστικής ανάπτυξης αφού τα στοιχεία των προκρατήσεων για το 2017 δεν είναι απλά ενθαρρυντικά αλλά δημιουργούν ένα άλλο κλίμα, αλλάζουν πλήρως την εικόνα.

Η προσπάθεια αυτή είναι συλλογική, ενωμένοι πετύχαμε να υπερασπιστούμε και να ενισχύσουμε την τουριστική μας ταυτότητα.

Ενωμένοι, μαζί με όλους τους φορείς του τουρισμού μας, θα συνεχίσουμε στον ίδιο δρόμο και βάζοντας πάντα ψηλά τον πήχυ.

Ο στόχος είναι να πάει καλά η χρονιά για το νησί, τους επιχειρηματίες και τους εργαζόμενους.

Το 2017 δείχνει ότι δεν θα είναι απλά μια καλή χρονιά αλλά μια χρονιά που θα αναδειχθεί η δυναμική του νησιού μας στον τουρισμό.

Ήδη τα στοιχεία από τη γερμανική αγορά δείχνουν ότι η Κως είναι η πρώτη επιλογή με μία αύξηση στις προκρατήσεις της τάξης του 182%.

Ψιλά γράμματα αυτά για κάποιους που φτάνουν στο σημείο να προβλέπουν μείωση.

Πόσο πιο χαμηλά θα πέσουν;

Η Κως είναι ασφαλής τουριστικός προορισμός, παρά τις προσπάθειες που κατέβαλαν και καταβάλουν κάποιοι ελάχιστοι και δακτυλοδεικτούμενοι μεταξύ των οποίων και τα υπολείμματα του Οράματος, να την μετατρέψουν σε αποθήκη ανθρώπων.

Ο δικός μας στόχος είναι να βγει η Κως έξω από τον χάρτη των hot spot, να συνεχίσει να έχει ανοδική πορεία σε όλες τις τουριστικές αγορές.

Ο δικός τους στόχος είναι να φτιάξουν και άλλο hot spot, μόνο και μόνο για να εκδικηθούν το νησί που τους αποδοκίμασε και τους αποδοκιμάζει, αδιαφορώντας για τον τουρισμό μας.’’

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
penthos1_fa_new.png
Συλλυπητήρια ανακοίνωση για την απώλεια του Θωμά Χατζηδαυίδ

Η εξόδιος ακολουθία θα τελεστεί τη Δευτέρα 21/7/2025 στις 18:00, από τον ΙΝ Αγίου Νικολάου Πυλίου.

sepe.jpg
ΣΕΠΕ ΚΩ: Επιλεκτική εφαρμογή του Νόμου και στοχοποίηση των επαγγελματιών της Εστίασης στο νησί μας

''Η επίθεση στον μικρό επιχειρηματία συνεχίζεται ακάθεκτα. Αυτό δεν μπορεί να συνεχιστεί.''

15 ΧΡΟΝΙΑ ΣΤΗΝ ΥΠΗΡΕΣΙΑ
ΤΗΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ
ΑΥΤΗ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ ΣΤΗΝ ΚΩ
28 °C
Κυριακή, 20 Ιουλίου 10:24ΜΜ
ΕΦΗΜΕΡΕΥΟΝΤΑ
ΦΑΡΜΑΚΕΙΑ
Απαγορεύεται ρητά η αναπαραγωγή κειμένου ή φωτογραφιών χωρίς άδεια.
Made by Reach Web Agency