Από τη δημοτική παράταξη ‘’ΔΥΝΑΜΗ ΑΛΛΑΓΗΣ-ΝΕΑ ΑΡΧΗ’’ εκδόθηκε η ακόλουθη ανακοίνωση-απάντηση στο Δελτίο Τύπου που εξέδωσε το ‘’Όραμα:
‘’Ο τουρισμός μας είναι πολύ σοβαρή υπόθεση για να μετατραπεί σε πεδίο φθηνής αντιπαράθεσης.
Ιδιαίτερα μάλιστα με ‘’εξαρτήματα’’ και ‘’εργαλεία’’ των υπολειμμάτων του Οράματος που χρησιμοποιούν επιχειρήματα και πρακτικές , όχι του φράγκου αλλά της δεκάρας.
Η Κως ανέκαμψε, κερδίζει το στοίχημα της τουριστικής ανάπτυξης αφού τα στοιχεία των προκρατήσεων για το 2017 δεν είναι απλά ενθαρρυντικά αλλά δημιουργούν ένα άλλο κλίμα, αλλάζουν πλήρως την εικόνα.
Η προσπάθεια αυτή είναι συλλογική, ενωμένοι πετύχαμε να υπερασπιστούμε και να ενισχύσουμε την τουριστική μας ταυτότητα.
Ενωμένοι, μαζί με όλους τους φορείς του τουρισμού μας, θα συνεχίσουμε στον ίδιο δρόμο και βάζοντας πάντα ψηλά τον πήχυ.
Ο στόχος είναι να πάει καλά η χρονιά για το νησί, τους επιχειρηματίες και τους εργαζόμενους.
Το 2017 δείχνει ότι δεν θα είναι απλά μια καλή χρονιά αλλά μια χρονιά που θα αναδειχθεί η δυναμική του νησιού μας στον τουρισμό.
Ήδη τα στοιχεία από τη γερμανική αγορά δείχνουν ότι η Κως είναι η πρώτη επιλογή με μία αύξηση στις προκρατήσεις της τάξης του 182%.
Ψιλά γράμματα αυτά για κάποιους που φτάνουν στο σημείο να προβλέπουν μείωση.
Πόσο πιο χαμηλά θα πέσουν;
Η Κως είναι ασφαλής τουριστικός προορισμός, παρά τις προσπάθειες που κατέβαλαν και καταβάλουν κάποιοι ελάχιστοι και δακτυλοδεικτούμενοι μεταξύ των οποίων και τα υπολείμματα του Οράματος, να την μετατρέψουν σε αποθήκη ανθρώπων.
Ο δικός μας στόχος είναι να βγει η Κως έξω από τον χάρτη των hot spot, να συνεχίσει να έχει ανοδική πορεία σε όλες τις τουριστικές αγορές.
Ο δικός τους στόχος είναι να φτιάξουν και άλλο hot spot, μόνο και μόνο για να εκδικηθούν το νησί που τους αποδοκίμασε και τους αποδοκιμάζει, αδιαφορώντας για τον τουρισμό μας.’’
Από τις 19 έως τις 25 Οκτωβρίου, αγροκτήματα και παραγωγικές μονάδες σε Κυκλάδες και Δωδεκάνησα υποδέχονται μικρούς και μεγάλους σε ένα διαφορετικό ταξίδι γεύσεων, γνώσης και εμπειριών
Η Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου και το Πανεπιστήμιο Αιγαίου συνεχίζουν τη συνεργασία τους, προσφέροντας νέες ευκαιρίες γνώσης και ανάπτυξης δεξιοτήτων στους κατοίκους των νησιών
Σε ηλικία 57 ετών έφυγε από τη ζωή η Ευφροσύνη (Έφη) Σαμαρά. Η εξόδιος ακολουθία θα τελεστεί τη Δευτέρα 19 Οκτωβρίου στον Ιερό Ναό Παναγίας Φανερωμένης Πόλεως Κω
Η θεατρική παράσταση «Ορφέας και Ευρυδίκη» παρουσιάστηκε στον «Πολυχώρο Σφαγείο» της Κω σε σκηνοθεσία της Διονυσίας Κασίου, χαρίζοντας μια ξεχωριστή καλλιτεχνική εμπειρία γεμάτη συγκίνηση και μεράκι
Θα λαμβάνετε ειδοποιήσεις για τα σημαντικά νέα της Κω. Ενεργοποιήστε τις για να μαθαίνετε πρώτοι τα σημαντικά νέα της Κω. Τις έχετε μπλοκάρει. Επιτρέψτε τις από τις ρυθμίσεις του browser για το kosnews24.gr. Στο iPhone και το iPad λειτουργούν αφού προσθέσετε το Kosnews24 στην οθόνη Αφετηρίας.
Η σύνδεση αποκαταστάθηκε
Είστε πάλι συνδεδεμένοι
Χωρίς σύνδεση
Ελέγξτε τη σύνδεσή σας