Συνελήφθη, χθες (29-06-2011) και περί ώρα 09.40΄ στην Κω οδ. Αρτεμησίας , από Αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Κω , ένας ημεδαπός 29 ετών ,ο οποίος κατηγορείται για απόπειρα βιασμού.
Ειδικότερα , χθες (29-06-2011) και περί ώρα 08.30΄,καταγγέλθηκε στο Τμήμα Ασφάλειας Κω ,από αλλοδαπή υπήκοο Μεγάλης Βρετανίας ,η απόπειρα βιασμού της από τον ανωτέρω σε παραλία που βρίσκεται στην περιοχή Ψαλίδι Κω .
Από τις αστυνομικές αναζητήσεις που ακολούθησαν εντοπίστηκε ανωτέρω τόπο και χρόνο ο 29χρονός ημεδαπός ,ο οποίος αναγνωρίστηκε από την παθούσα .
Ο συλληφθείς οδηγήθηκε χθες στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Κω, ο οποίος διέταξε την παραπομπή του, σήμερα (29-06-2011), στον κ. Ανακριτή Κω .
Δυνάμεις της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Κω θα παραμείνουν στο σημείο για τυχόν αναζωπύρωση. Η φωτιά ξέσπασε στο Ψαλίδι γύρω στις 17:00 το απόγευμα σήμερα Σάββατο 7 Ιουνίου.
Έκκληση για την άμεση ενίσχυση των ανωτέρω Υπηρεσιών - Δείτε την ανακοίνωση!
Δύναμη Αλλαγής: ''Ο Δήμος Κω του κ. Νικηταρά είναι ένας από τους χειρότερους δήμους όλης της χώρας, σύμφωνα με τα αποτελέσματα της αξιολόγησης των πολιτών''.
Η ανακοίνωση του Αθλητικού Ομίλου Ακαδημία Κω