Υπουργό Εθνικής Άμυνας
κο Πάνο Καμμένο
ΘΕΜΑ: Διαβίβαση διαμαρτυρίας.
Σε συνέχεια της σχετικής αναφοράς που σας απεστάλη και που μας κοινοποιήθηκε από τους υπαλλήλους του ΙΚΑ ΕΤΑΜ Λέρου, θα θέλαμε να εκφράσουμε την αμέριστη συμπαράσταση μας στη διαμαρτυρία τους.
Η αντιμετώπιση που δεχόμαστε από το κράτος θεωρούμε πως είναι τουλάχιστον άδικη, αν σκεφτεί κανείς το βαρύ φορτίο που αναγκαστήκαμε να σηκώσουμε με τη φιλοξενία των προσφύγων στο νησί μας. Η οικονομική κρίση που έχει πλήξει όλη τη χώρα, δεν άφησε αλώβητη την τοπική αγορά και τις εκατοντάδες οικογένειες που διαβιούν σε συνθήκες ακραίας φτώχειας. Πριν κάποια χρόνια καταργήθηκε η ΔΟΥ Λέρου, δημιουργώντας τεράστιο πλήγμα στους κατοίκους μας, οι οποίοι αναγκάζονται να μετακινούνται στην Κω για πολύ απλές υποθέσεις τους. Δε θα δεχτούμε να συμβεί κάτι αντίστοιχο και με το ΙΚΑ!
Είμαστε αντίθετοι σε κάθε προσπάθεια υποβάθμισης του ΙΚΑ Λέρου. Οι κρατικές υπηρεσίες πρέπει να παραμείνουν στο νησί μας και όλοι μαζί ενωμένοι, θα δώσουμε αγώνα για τη διατήρηση τους. Ελπίζουμε στην προσπάθεια μας αυτή, να είστε δίπλα μας, όπως έχετε κάνει και κατά το παρελθόν.
Ο Δήμαρχος Λέρου
Κόλιας Μιχαήλ
Ως συλλογική κατάκτηση έπειτα από επίμονη διεκδίκηση χαρακτηρίζει την κατασκευή των νέων θόλων ο Γιώργος Πασσανικολάκης, επισημαίνοντας ωστόσο τα προβλήματα λειτουργίας και τις ελλείψεις μετά τη βιαστική παράδοσή τους
Κοινή έκκληση στήριξης απευθύνουν τα σωματεία μπάσκετ του Βορείου Συγκροτήματος Δωδεκανήσου, καθώς η διακοπή των εκπτώσεων στα ακτοπλοϊκά εισιτήρια τα φέρνει αντιμέτωπα ακόμη και με αποχώρηση από τα πρωταθλήματα
Ανοιχτή συζήτηση με θέμα τη διάκριση των εξουσιών και τους ρόλους στην τοπική αυτοδιοίκηση διοργανώνει ο Όμιλος για τη Δημοκρατία και την Αυτοδιοίκηση την Παρασκευή 27 Νοεμβρίου
Στην έκθεση «Αρχιτεκτονική στην Ελλάδα – Η Μυστηριακή Γλώσσα του Σχήματος», ο Αντώνης Γιαννικουρής υπογράμμισε τον ανθρωποκεντρικό ρόλο του αρχιτεκτονικού σχεδιασμού.
Θα λαμβάνετε ειδοποιήσεις για τα σημαντικά νέα της Κω. Ενεργοποιήστε τις για να μαθαίνετε πρώτοι τα σημαντικά νέα της Κω. Τις έχετε μπλοκάρει. Επιτρέψτε τις από τις ρυθμίσεις του browser για το kosnews24.gr. Στο iPhone και το iPad λειτουργούν αφού προσθέσετε το Kosnews24 στην οθόνη Αφετηρίας.
Η σύνδεση αποκαταστάθηκε
Είστε πάλι συνδεδεμένοι
Χωρίς σύνδεση
Ελέγξτε τη σύνδεσή σας