"Στην περιοδεία των Υπουργών στα νησιά ο Ηλίας Καματερός"

Πολιτικη Πέμπτη, 5η Ιανουαρίου 2017
214b7dbe08c5ef6b83c9346931edcd1b.jpg

Στην περιοδεία της ηγεσίας του Υπουργείου Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής στα νησιά του ανατολικού Αιγαίου συμμετείχε ο βουλευτής Δωδεκανήσου και υπεύθυνος Νησιωτικής Πολιτικής του ΣΥΡΙΖΑ, Ηλίας Καματερός.

Από τις τοποθετήσεις του σε Αγαθονήσι, Λειψούς, Λέρο και Κάλυμνο ξεχώρισε η αναφορά του στην ανάπτυξη της κυβερνητικής νησιωτικής πολιτικής που ξεκίνησε με τη δημιουργία υφυπουργείου, την αναστολή της κατάργησης των μειωμένων συντελεστών ΦΠΑ, καθώς και στις εξαγγελίες του Πρωθυπουργού που θα υλοποιούνται την επόμενη περίοδο.

Η μεγαλύτερη δυσκολία που αντιμετωπίζουμε, είπε, είναι η κατανόηση της νησιωτικότητας. Ευτυχώς υιοθετήθηκε από την κυβέρνηση και άρχισε να υλοποιείται η αναγκαία πολιτική.

Υπάρχουν πολλές δυσκολίες όμως και θα χρειαστεί χρόνος και κόπος για να δρομολογηθούν ζητήματα σοβαρά, όπως το ακτοπλοϊκό, υπηρεσίες και αναπτυξιακά προγράμματα, που οξύνθηκαν τα τελευταία χρόνια με τη δημιουργία μονοπωλιακών καταστάσεων και την «ελεύθερη» αγορά των συμφερόντων.

Στην Κάλυμνο ο υφυπουργός Νεκτάριος Σαντορινιός και ο βουλευτής Ηλίας Καματερός παραβρέθηκαν σε πολυπληθή συνέλευση των αλιέων και συζήτησαν μαζί τους τις κοινές προσπάθειες που έτσι κι αλλιώς εδώ και μήνες γίνονται για την επίλυση των δίκαιων αιτημάτων τους

Γραφείο Τύπου

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΓΓΕΛΙΕΣ & ADVERTORIALS
15 ΧΡΟΝΙΑ ΣΤΗΝ ΥΠΗΡΕΣΙΑ
ΤΗΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ
ΑΥΤΗ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ ΣΤΗΝ ΚΩ
15 °C
Δευτέρα, 23 Φεβρουαρίου 3:00ΜΜ
ΕΦΗΜΕΡΕΥΟΝΤΑ
ΦΑΡΜΑΚΕΙΑ
Απαγορεύεται ρητά η αναπαραγωγή κειμένου ή φωτογραφιών χωρίς άδεια.
Made by Reach Web Agency