Μουζάλας: Από τον Μάρτιο θα δίνουμε το ελάχιστο εγγυημένο εισόδημα στους μετανάστες

Κοινωνια Δευτέρα, 2η Ιανουαρίου 2017
edbac95d0f222ad566213df96fbd8398.jpg

Από τον ερχόμενο Μάρτιο θα τεθεί σε εφαρμογή το πρόγραμμα χρηματοδότησης προσφύγων αντί για συσσίτιο, δήλωσε ο υπουργός Μεταναστευτικής Πολιτικής Γιάννης Μουζάλας,στον ΣΚΑΪ.
Όπως είπε, το βοήθημα αφορά όλον τον προσφυγικό πληθυσμό που βρίσκεται στην ηπειρωτική Ελλάδα.

Όσον αφορά το χρηματικό ποσό που θα δίνεται σε μια οικογένεια προσφύγων, θα είναι ένα ευρώ λιγότερο από το ελάχιστο εγγυημένο εισόδημα που θα αναλογεί σε μία ελληνική οικογένεια, για συμβολικούς λόγους.

Παράλληλα, ο υπουργός Μεταναστευτικής Πολιτικής υποστήριξε πως εάν φύγουν οι πρόσφυγες από τα νησιά θα καταρρεύσει η συμφωνία με την Τουρκία και αν γίνει κάτι τέτοιο, η κατάσταση θα είναι πολύ δύσκολη.

Υπογράμμισε όμως ότι όταν τον ρωτούν τι θα κάνουμε σε περίπτωση κατάρρευσης της συμφωνίας, είναι σαν να ρωτούν τον Γάλλο υπουργό Άμυνας τι θα κάνει αν επιτεθούν κάποιου στη Μασσαλία, επισήμανε ο κ. Μουζάλας.

protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
stighmiotipo-othonis-2025-07-18-075747.png
Advertorial 18/07/25
Ο Ολλανδός DJ AVAO, αυτή την Κυριακή στο Ammos Beach Bar

Με εμφανίσεις στα μεγαλύτερα φεστιβάλ όπως A State of Trance, Ultra Europe, Dreamstate και Transmission, ο AVAO ξεχωρίζει για τα δυναμικά του σετ

stighmiotipo-othonis-2025-07-18-074829.png
Helios Tours & Exas Travel: Μια συνεργασία με προοπτική

Nέα προϊόντα & διεύρυνση δικτύων διανομής

15 ΧΡΟΝΙΑ ΣΤΗΝ ΥΠΗΡΕΣΙΑ
ΤΗΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ
ΑΥΤΗ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ ΣΤΗΝ ΚΩ
25 °C
Παρασκευή, 18 Ιουλίου 8:23ΠΜ
ΕΦΗΜΕΡΕΥΟΝΤΑ
ΦΑΡΜΑΚΕΙΑ
Απαγορεύεται ρητά η αναπαραγωγή κειμένου ή φωτογραφιών χωρίς άδεια.
Made by Reach Web Agency