ΒΑΣΩ ΠΗ: ‘’Πολιτικά και επιχειρηματικά συμφέροντα εμποδίζουν την επέκταση των δρομολογίων της δημοτικής συγκοινωνίας στα χωριά. Δεν θα κάνουμε ούτε ένα βήμα πίσω.’’
Η Πρόεδρος της ΚΕΚΠΑΠΥΑΣ κ. Βάσω Πη, έκανε την ακόλουθη δήλωση:
‘’ Η επιτροπή του άρθρου 152, με απόφασή της που μας κοινοποιήθηκε χθες, κάνει δεκτή την προσφυγή της ανώνυμης εταιρείας Κτελ Κω εναντίον της απόφασης του Δήμου Κω για την επέκταση της δημοτικής συγκοινωνίας στα χωριά.
Είμαστε υποχρεωμένοι, με βάση αυτή την απόφαση, να αναστείλουμε τα δρομολόγια της γραμμής 2, που συνέδεε το Τιγκάκι και αγκαλιάστηκε από την πρώτη στιγμή από τους κατοίκους και τους επισκέπτες του νησιού μας.
Είναι σαφές ότι πολιτικά και επιχειρηματικά συμφέροντα επιχειρούν να εμποδίσουν την επέκταση της δημοτικής συγκοινωνίας στα χωριά, με κάθε μέσο και τρόπο.
Δεν τους ενδιαφέρει αν θα έχουν συγκοινωνία οι πολίτες στα χωριά της Κω.
Δεν τους ενδιαφέρει να υπάρχει αξιόπιστη δημοτική συγκοινωνία που να συνδέει το αεροδρόμιο με την πόλη και τα χωριά.
Το μόνο που τους ενδιαφέρει είναι να κάνουν πόλεμο στη δημοτική αρχή.
Αδιαφορώντας για τους πολίτες της Κω.
Αδιαφορώντας για το γεγονός ότι η επέκταση της δημοτικής συγκοινωνίας στα χωριά ήταν προγραμματική μας δέσμευση, που εγκρίθηκε από την συντριπτική πλειοψηφία των πολιτών.
Υπενθυμίζουμε επίσης ότι από τον Αύγουστο του 2015 περιμένουμε να συζητηθεί στο Περιφερειακό Συμβούλιο, η απόφαση του δημοτικού συμβουλίου Κω για τον χαρακτηρισμό, ως αστικής περιοχής, του Ενιαίου Δήμου Κω.
Η Νέα Δημοτική Αρχή δεν πρόκειται να κάνει ούτε ένα βήμα πίσω.
Οι πολίτες στα χωριά της Κω δεν είναι πολίτες δεύτερης κατηγορίας, δικαιούνται να έχουν αξιόπιστη και τακτική συγκοινωνία.
Ήδη επεξεργαζόμαστε, σε νομικό επίπεδο, την αντίδρασή μας απέναντι σε αυτούς που αρνούνται στους πολίτες, το αυτονόητο.
Γραφείο Τύπου Δήμου Κω
Από τις 19 έως τις 25 Οκτωβρίου, αγροκτήματα και παραγωγικές μονάδες σε Κυκλάδες και Δωδεκάνησα υποδέχονται μικρούς και μεγάλους σε ένα διαφορετικό ταξίδι γεύσεων, γνώσης και εμπειριών
Η Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου και το Πανεπιστήμιο Αιγαίου συνεχίζουν τη συνεργασία τους, προσφέροντας νέες ευκαιρίες γνώσης και ανάπτυξης δεξιοτήτων στους κατοίκους των νησιών
Σε ηλικία 57 ετών έφυγε από τη ζωή η Ευφροσύνη (Έφη) Σαμαρά. Η εξόδιος ακολουθία θα τελεστεί τη Δευτέρα 19 Οκτωβρίου στον Ιερό Ναό Παναγίας Φανερωμένης Πόλεως Κω
Η θεατρική παράσταση «Ορφέας και Ευρυδίκη» παρουσιάστηκε στον «Πολυχώρο Σφαγείο» της Κω σε σκηνοθεσία της Διονυσίας Κασίου, χαρίζοντας μια ξεχωριστή καλλιτεχνική εμπειρία γεμάτη συγκίνηση και μεράκι
Θα λαμβάνετε ειδοποιήσεις για τα σημαντικά νέα της Κω. Ενεργοποιήστε τις για να μαθαίνετε πρώτοι τα σημαντικά νέα της Κω. Τις έχετε μπλοκάρει. Επιτρέψτε τις από τις ρυθμίσεις του browser για το kosnews24.gr. Στο iPhone και το iPad λειτουργούν αφού προσθέσετε το Kosnews24 στην οθόνη Αφετηρίας.
Η σύνδεση αποκαταστάθηκε
Είστε πάλι συνδεδεμένοι
Χωρίς σύνδεση
Ελέγξτε τη σύνδεσή σας