ΣΤΑ
ΓΡΗΓΟΡΑ
Ετοίμασαν επιχείρηση απομάκρυνσης για τους Ρομά αλλά όπως πάντα δεν ήταν έτοιμοι, για το μετά... Λες και θα εξαφανίζονταν!

Στα χέρια της Αστυνομίας οι δυο Αλβανοί που επιτέθηκαν με ρόπαλα και λήστεψαν,τον επιχειρηματία στη Ρόδο. ΦΩΤΟ

Αστυνομικο Τρίτη, 20η Δεκεμβρίου 2016
59060ca9a372b126cd57cd8defe89acd.jpg
Συνελήφθησαν άμεσα δυο Αλβανοί, ηλικίας 25 και 18 ετών για ληστεία στη Ρόδο
Οι δράστες επιτέθηκαν με αυτοσχέδια ρόπαλα σε 50χρονο και του αφαίρεσαν με τη βία μεγάλο χρηματικό ποσό
Κατασχέθηκαν 37.700€, τα ρόπαλα, γάντια και μικροποσότητες ναρκωτικών ουσιών
Συνελήφθησαν χθες (19.12.2016) στη Ρόδο από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Ρόδου, δυο υπήκοοι Αλβανίας ηλικίας 25 και 18 ετών, κατηγορούμενοι από κοινού για διάπραξη ένοπλής ληστείας. Επιπλέον, ο 25χρονος κατηγορείται για παράνομη είσοδο - διαμονή στη χώρα μας και κατοχή ναρκωτικών ουσιών.
Ειδικότερα, όπως εξακριβώθηκε στο πλαίσιο μεθοδικής αστυνομικής έρευνας, λεπτομερούς συλλογής πειστήριων και συνδυαστικής αξιοποίησης στοιχείων, την 18.12.2016 πρώτες πρωινές ώρες στην πόλη της Ρόδου, οι κατηγορούμενοι έχοντας καλυμμένα τα χαρακτηριστικά του προσώπου τους επιτέθηκαν και τραυμάτισαν με αυτοσχέδια ρόπαλα 50χρονο ημεδαπό και στη συνέχεια του αφαίρεσαν μπουφάν, στο οποίο μετέφερε μεγάλο χρηματικό ποσό.
Κατά τη διάρκεια επισταμένων αστυνομικών αναζητήσεων, οι δράστες εντοπίστηκαν χθες το μεσημέρι και προσήχθησαν στην Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Ρόδου, όπου εξεταζόμενοι ομολόγησαν με λεπτομέρεια τις πράξεις τους.
Βρέθηκαν και κατασχέθηκαν κατά περίπτωση στην κατοικία του:
25χρονου
• Το χρηματικό ποσό των 32.700 ευρώ, ως προερχόμενο από τη ληστεία
• Μικροποσότητα κοκαΐνης
• Μικροποσότητα ακατέργαστης κάνναβης
18χρονου
• Το χρηματικό ποσό των 5.000 ευρώ, ως προερχόμενο από τη ληστεία
• Ζευγάρι γάντια που χρησιμοποίησε κατά τη ληστεία
Οι συλληφθέντες με τη δικογραφία κακουργηματικού χαρακτήρα που σχηματίσθηκε σε βάρος τους θα οδηγηθούν στην Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ρόδου.
unnamed 36
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
stighmiotipo-othonis-2025-06-18-204448.png
Δήμος Κω: 17 χιλιόμετρα ασφαλτοστρώσεις ολοκληρώθηκαν μετά από δεκαετίες στο Λινοπότη - Θα διορθωθούν οι αστοχίες στις διαγραμμίσεις

Από λάθος εκτίμηση στη ρύθμιση των παραμέτρων που απαιτούνται για την ορθή χάραξη, εκ μέρους του χειριστή της εργολήπτριας εταιρείας, παρουσιάστηκαν παρεκκλίσεις σε σημεία του οδοστρώματος, σε ότι αφορά τη διατήρηση σταθερού άξονα και πλάγιων γραμμών οριοθέτησης του πλάτους της οδού.

50067e4e-laboratory-2815641_1280.jpg
Ιατρικός Σύλλογος Κορινθίας: «Στήριξη προς τους Εργαστηριακούς Ιατρούς της Κω»

''Η επιλογή της στοχοποίησης των ιατρών της Κω από τον Υπουργό Υγείας, με χαρακτηρισμούς που δεν συνάδουν με τη θεσμική του ιδιότητα, προκαλεί θλίψη και προβληματισμό''.

dethak.jpg
Προγραμματισμένη διακοπή υδροδότησης αύριο Πέμπτη στην Αντιμάχεια

Λόγω προγραμματισμένων απαραίτητων εργασιών στο δίκτυο ύδρευσης.

ΑΓΓΕΛΙΕΣ & ADVERTORIALS
15 ΧΡΟΝΙΑ ΣΤΗΝ ΥΠΗΡΕΣΙΑ
ΤΗΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ
ΑΥΤΗ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ ΣΤΗΝ ΚΩ
22 °C
Πέμπτη, 19 Ιουνίου 4:50ΠΜ
ΕΦΗΜΕΡΕΥΟΝΤΑ
ΦΑΡΜΑΚΕΙΑ
Απαγορεύεται ρητά η αναπαραγωγή κειμένου ή φωτογραφιών χωρίς άδεια.
Made by Reach Web Agency