Η. Καματερός: Σε Ευρωπαϊκό επίπεδο ο αγώνας για τη νησιωτικότητα

Πολιτικη Πέμπτη, 15η Δεκεμβρίου 2016
52c38675e055e995caa80e4cecac4e0e.jpg


Ο βουλευτής Δωδεκανήσου Ηλίας Καματερός βρέθηκε την Τετάρτη 14 Δεκεμβρίου ως συντονιστής του ΣΥΡΙΖΑ σε ζητήματα Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής σε σύσκεψη που έγινε στο Υπουργείο Ναυτιλίας υπό τον Υπουργό κ. Παναγιώτη Κουρουμπλή, με τους Περιφερειάρχες των περιοχών που έχουν νησιά και των προέδρων των ΠΕΔ Βορείου και Νοτίου Αιγαίου, Ιόνιων Νήσων, Κρήτης καθώς και τον πρόεδρο της ΚΕΔΕ, με την παρουσία και του Υφυπουργού κ. Νεκτάριου Σαντορινιού.
Συζητήθηκαν γενικότερα τα προβλήματα της νησιωτικότητας, εκφράστηκε ικανοποίηση για τις εξαγγελίες του Πρωθυπουργού, αλλά τονίστηκε από όλους η ανάγκη σκληρής δουλειάς και συνεργασίας με τους φορείς της Τοπικής Αυτοδιοίκησης για την υλοποίηση των προγραμμάτων.
Κυριάρχησε η συζήτηση για τον συντονισμό με τις νησιωτικές περιφέρειες της Ευρωπαϊκής Ένωσης και η αξιοποίηση της προεδρίας της Ε.Ε. από τη Μάλτα το α΄εξάμηνο του 2017.
Αυτή η σύσκεψη αμέσως μετά τις εξαγγελίες του Πρωθυπουργού για τη νησιωτικότητα, που ακολούθησαν την αναστολή αύξησης του ΦΠΑ, τα νέα προγράμματα για τις περιφέρειες και την ίδρυση του Υφυπουργείου Νησιωτικής Πολιτικής, δείχνει τα αποτελέσματα της σκληρής δουλειάς όλο το προηγούμενο διάστημα προς αυτή την κατεύθυνση.

kamma1

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
penthos1_fa_new.png
Συλλυπητήρια ανακοίνωση για την απώλεια του Θωμά Χατζηδαυίδ

Η εξόδιος ακολουθία θα τελεστεί τη Δευτέρα 21/7/2025 στις 18:00, από τον ΙΝ Αγίου Νικολάου Πυλίου.

sepe.jpg
ΣΕΠΕ ΚΩ: Επιλεκτική εφαρμογή του Νόμου και στοχοποίηση των επαγγελματιών της Εστίασης στο νησί μας

''Η επίθεση στον μικρό επιχειρηματία συνεχίζεται ακάθεκτα. Αυτό δεν μπορεί να συνεχιστεί.''

15 ΧΡΟΝΙΑ ΣΤΗΝ ΥΠΗΡΕΣΙΑ
ΤΗΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ
ΑΥΤΗ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ ΣΤΗΝ ΚΩ
31 °C
Κυριακή, 20 Ιουλίου 2:47ΜΜ
ΕΦΗΜΕΡΕΥΟΝΤΑ
ΦΑΡΜΑΚΕΙΑ
Απαγορεύεται ρητά η αναπαραγωγή κειμένου ή φωτογραφιών χωρίς άδεια.
Made by Reach Web Agency