Στις 11 π.μ. ο Μητροπολίτης Καλύμνου ,Λέρου και Αστυπαλαίας κ.κ Παίσιος, κλήρος και λαός, μέσα στον ιερό ναό του Οσίου Σάββα του εν Καλύμνω, έψαλλαν τροπάρια και διάβασαν ευχές.
Στη συνέχεια όλοι , μαζί με τη λάρνακα του οσίου Σάββα, εν πομπή, κατευθύνθηκαν στον άγιο Πέτρο όπου κάτω από τον τσιμεντένιο Σταυρό τελέστηκε δέηση ώστε η χρονιά αυτή να είναι καλοχρονιά σε βροχές και καρποφορία της γης.
Τέλος η πομπή επέστρεψε στον άγιο Σάββα ψάλλοντας τροπάρια και ύμνους σχετικούς κια ευχές, ο χειμώνας που έρχεται, να έχει πολλές βροχές, ώστε να καρποφορήσει η γη.
kalymnos-news.gr
Ως συλλογική κατάκτηση έπειτα από επίμονη διεκδίκηση χαρακτηρίζει την κατασκευή των νέων θόλων ο Γιώργος Πασσανικολάκης, επισημαίνοντας ωστόσο τα προβλήματα λειτουργίας και τις ελλείψεις μετά τη βιαστική παράδοσή τους
Κοινή έκκληση στήριξης απευθύνουν τα σωματεία μπάσκετ του Βορείου Συγκροτήματος Δωδεκανήσου, καθώς η διακοπή των εκπτώσεων στα ακτοπλοϊκά εισιτήρια τα φέρνει αντιμέτωπα ακόμη και με αποχώρηση από τα πρωταθλήματα
Ανοιχτή συζήτηση με θέμα τη διάκριση των εξουσιών και τους ρόλους στην τοπική αυτοδιοίκηση διοργανώνει ο Όμιλος για τη Δημοκρατία και την Αυτοδιοίκηση την Παρασκευή 27 Νοεμβρίου
Στην έκθεση «Αρχιτεκτονική στην Ελλάδα – Η Μυστηριακή Γλώσσα του Σχήματος», ο Αντώνης Γιαννικουρής υπογράμμισε τον ανθρωποκεντρικό ρόλο του αρχιτεκτονικού σχεδιασμού.
Θα λαμβάνετε ειδοποιήσεις για τα σημαντικά νέα της Κω. Ενεργοποιήστε τις για να μαθαίνετε πρώτοι τα σημαντικά νέα της Κω. Τις έχετε μπλοκάρει. Επιτρέψτε τις από τις ρυθμίσεις του browser για το kosnews24.gr. Στο iPhone και το iPad λειτουργούν αφού προσθέσετε το Kosnews24 στην οθόνη Αφετηρίας.
Η σύνδεση αποκαταστάθηκε
Είστε πάλι συνδεδεμένοι
Χωρίς σύνδεση
Ελέγξτε τη σύνδεσή σας