Εργατικό Κέντρο Β.Συγκ/τος Δωδ/σου: Έτσι τιμούνται οι νεκροί του Πολυτεχνείου

Κοινωνια Τετάρτη, 16η Νοεμβρίου 2016
4254d125be0eb04b979d598990b5d910.jpg

Πολυτεχνείο 2016

43 χρόνια το μήνυμα της εξέγερσης του Πολυτεχνείου δεν σβήνεται.

Οι πολιτικές και οικονομικές εξελίξεις φανερώνουν πόσο δίκαια ήταν και παραμένουν τέτοια,τα αιτήματα που ακούστηκαν εκείνες τις μέρες.

Η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ συνεχίζει να προκαλεί τα αισθήματα του λαού όταν αυτές τις μέρες υποδέχεται μετά «βαϊων και κλάδων» τον πρόεδρο των ΗΠΑ ,επιβεβαιώνοντας και με αυτόν τον τρόπο την υποταγή της στην ιμπεριαλιστική πολιτική που γεννά σε όλο τον κόσμο φτώχια ,δυστυχία, πολέμους και προσφυγιά.

Τα συνθήματα «Εξω το ΝΑΤΟ» , «Έξω αι ΗΠΑ» που γραφτήκαν στην πύλη του Πολυτεχνείου παίρνουν το δικό τους νόημα σήμερα .

Το βροντερό σύνθημα «Ψωμί-Παιδεία-Ελευθερία» είναι παρακαταθήκη για τους εργατικούς αγώνες κόντρα στην μοιρολατρία και στον συμβιβασμό που θέλουν να νομιμοποιήσουν σήμερα με «αριστερά» προσωπεία.

Συνεχίζουμε ανυποχώρητοι την οργάνωση με τους εργαζόμενους και τα σωματεία των σύγχρονων αγώνων.

Αγώνων για το δίκιο μας. Για τις σύγχρονες λαϊκές ανάγκες.

Ετσι τιμούνται οι νεκροί του Πολυτεχνείου.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
15 ΧΡΟΝΙΑ ΣΤΗΝ ΥΠΗΡΕΣΙΑ
ΤΗΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ
ΑΥΤΗ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ ΣΤΗΝ ΚΩ
30 °C
Πέμπτη, 17 Ιουλίου 11:33ΠΜ
ΕΦΗΜΕΡΕΥΟΝΤΑ
ΦΑΡΜΑΚΕΙΑ
Απαγορεύεται ρητά η αναπαραγωγή κειμένου ή φωτογραφιών χωρίς άδεια.
Made by Reach Web Agency