ΣΤΑ
ΓΡΗΓΟΡΑ
Από τη μία έστελναν παράνομους μετανάστες, από την άλλη εγκαινίαζαν θόλους...

Αναγκαστική προσγείωση αεροπλάνου στη Ρόδο λόγω… αλλεργίας

Κοινωνια Τρίτη, 15η Νοεμβρίου 2016
066f456a8e6ec1f4ee1984de37fd44d9.jpg
Αναγκαστική προσγείωση στο αεροδρόμιο της Ρόδου πραγματοποίησε το μεσημέρι του Σαββάτου αεροσκάφος με προορισμό το Ισραήλ, καθώς μια επιβάτιδα εμφάνισε συμπτώματα αλλεργίας και έντονης δυσφορίας έπειτα από κατανάλωση γλυκού!
Σύμφωνα με πληροφορίες της «δημοκρατικής», μια νεαρή επιβάτιδα 22 ετών έφαγε γλυκό το οποίο περιείχε φυστίκι, κάτι που η ίδια δεν γνώριζε, με αποτέλεσμα να εμφανίσει αλλεργία. Λίγα λεπτά μετά την κατανάλωση του γλυκού, η νεαρή γυναίκα παρουσίασε δυσφορία, δυσκολία στην αναπνοή και οιδήματα με αποτέλεσμα να επικρατήσει αναστάτωση στους επιβάτες και το πλήρωμα. Αμέσως ελήφθη η απόφαση για προσγείωση στο κοντινότερο αεροδρόμιο, το οποίο ήταν της Ρόδου, προκειμένου να μεταφερθεί η νεαρή στο Νοσοκομείο για να της παρασχεθούν οι πρώτες βοήθειες. Μέσα σε λίγα λεπτά, έφτασε στο αεροδρόμιο και ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ που περίμενε στην πίστα προκειμένου να παραλάβει την ασθενή.
Ωστόσο, η ασθενής, γνωρίζοντας την αλλεργία της και μόλις αντιλήφθηκε ότι το γλυκό που κατανάλωσε ενδεχομένως να περιείχε φιστίκια, αμέσως έκανε ένεση αδρεναλίνης, την οποία όπως είπε έχει πάντα μαζί της για τέτοιες περιπτώσεις, και σταδιακά συνήλθε.
Η απόφαση όμως για αναγκαστική προσγείωση είχε ήδη ληφθεί, το αεροπλάνο προσγειώθηκε στη Ρόδο και όταν το πλήρωμα του ασθενοφόρου την εξέτασε, η 22χρονη είχε επανέλθει πλήρως.
Η νεαρή, επιθυμούσε να συνεχίσει το ταξίδι της και να μην μεταφερθεί στο Νοσοκομείο της Ρόδου, γεγονός το οποίο βρήκε αντίθετο τον πιλότο.
Επειτα από αρκετή ώρα και μετά από διαπραγματεύσεις, ο πιλότος επέμενε ότι για την δική της ασφάλεια έπρεπε να μεταφερθεί στο Νοσοκομείο προκειμένου να υποβληθεί σε εξετάσεις και δεν της επέτρεψε τελικά να συνεχίσει το ταξίδι.
Η νεαρή, μαζί με την φίλη της με την οποία συνταξίδευαν, κατέβηκαν από το αεροπλάνο, μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο απ΄όπου και πήρε εξιτήριο λίγη ώρα μετά, ενώ το αεροσκάφος έφτασε στον προορισμό του με αρκετή ώρα καθυστέρηση.
Παραμένει άγνωστο αν οι δύο φίλες, συνέχισαν το ταξίδι τους για το Ισραήλ η επέστρεψαν στην χώρα τους, πάντα σίγουρα πρόκειται για μια περιπέτεια που δεν θα ξεχάσουν.

Πηγή:www.dimokratiki.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
passanikolakis3-anoikta-8.2.2023.jpg
Οι… φιέστες δε μπορούν να κρύψουν την ημιτελή παράδοσή τους - Γ. Χ. ΠΑΣΣΑΝΙΚΟΛΑΚΗΣ: Η ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΤΩΝ ΘΟΛΩΝ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΣΥΛΛΟΓΙΚΗ ΚΑΤΑΚΤΗΣΗ, ΠΟΥ ΠΡΟΕΚΥΨΕ ΕΠΕΙΤΑ ΑΠΟ ΣΥΝΕΧΗ, ΕΠΙΜΟΝΗ ΚΑΙ ΠΙΕΣΤΙΚΗ ΔΙΕΚΔΙΚΗΣΗ

Ως συλλογική κατάκτηση έπειτα από επίμονη διεκδίκηση χαρακτηρίζει την κατασκευή των νέων θόλων ο Γιώργος Πασσανικολάκης, επισημαίνοντας ωστόσο τα προβλήματα λειτουργίας και τις ελλείψεις μετά τη βιαστική παράδοσή τους

stighmiotipo-othonis-2026-10-23-100351.png
ΤΑ ΝΗΣΙΑ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΠΑΙΞΟΥΝ! Μια κοινή φωνή - έκκληση σε στήριξη, από τα σωματεία μπάσκετ του Βορείου Συγκροτήματος Δωδεκανήσου

Κοινή έκκληση στήριξης απευθύνουν τα σωματεία μπάσκετ του Βορείου Συγκροτήματος Δωδεκανήσου, καθώς η διακοπή των εκπτώσεων στα ακτοπλοϊκά εισιτήρια τα φέρνει αντιμέτωπα ακόμη και με αποχώρηση από τα πρωταθλήματα

omilos2.webp
Όμιλος για την Δημοκρατία και την Αυτοδιοίκηση: Πόσο επίκαιρος μπορεί να είναι ο Μοντεσκιέ στο νησί μας σήμερα;

Ανοιχτή συζήτηση με θέμα τη διάκριση των εξουσιών και τους ρόλους στην τοπική αυτοδιοίκηση διοργανώνει ο Όμιλος για τη Δημοκρατία και την Αυτοδιοίκηση την Παρασκευή 27 Νοεμβρίου

stighmiotipo-othonis-2026-10-23-091737.png
Αντώνης Γιαννικουρής: «Η αρχιτεκτονική συνδέει την επιστήμη, την τέχνη και την ιστορική μας ταυτότητα»

Στην έκθεση «Αρχιτεκτονική στην Ελλάδα – Η Μυστηριακή Γλώσσα του Σχήματος», ο Αντώνης Γιαννικουρής υπογράμμισε τον ανθρωποκεντρικό ρόλο του αρχιτεκτονικού σχεδιασμού.

ΑΓΓΕΛΙΕΣ & ADVERTORIALS
15 ΧΡΟΝΙΑ ΣΤΗΝ ΥΠΗΡΕΣΙΑ
ΤΗΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ
ΑΥΤΗ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ ΣΤΗΝ ΚΩ
23 °C
Παρασκευή, 23 Οκτωβρίου 7:26ΜΜ
ΕΦΗΜΕΡΕΥΟΝΤΑ
ΦΑΡΜΑΚΕΙΑ
Απαγορεύεται ρητά η αναπαραγωγή κειμένου ή φωτογραφιών χωρίς άδεια.
Made by Reach Web Agency

Θα λαμβάνετε ειδοποιήσεις για τα σημαντικά νέα της Κω. Ενεργοποιήστε τις για να μαθαίνετε πρώτοι τα σημαντικά νέα της Κω. Τις έχετε μπλοκάρει. Επιτρέψτε τις από τις ρυθμίσεις του browser για το kosnews24.gr. Στο iPhone και το iPad λειτουργούν αφού προσθέσετε το Kosnews24 στην οθόνη Αφετηρίας.

Προσθήκη στην οθόνη Αφετηρίας

Στο iPhone και το iPad οι ειδοποιήσεις λειτουργούν όταν ανοίγετε το Kosnews24 από την οθόνη Αφετηρίας.

  1. Πατήστε το κουμπί «Κοινή χρήση» . Αν δεν το βλέπετε, πατήστε πρώτα τις τρεις τελείες δίπλα στη διεύθυνση.
    Πατήστε το κουμπί «Κοινή χρήση» στη γραμμή διευθύνσεων ή στο μενού του browser.
  2. Κάντε κύλιση προς τα κάτω και πατήστε «Προσθήκη στην οθόνη Αφετηρίας».
  3. Αν εμφανίζεται το «Άνοιγμα ως εφαρμογής Ιστού», αφήστε το ενεργό. Μετά πατήστε «Προσθήκη».
  4. Ανοίξτε το Kosnews24 από την οθόνη Αφετηρίας και ενεργοποιήστε τις ειδοποιήσεις.

Η σύνδεση αποκαταστάθηκε

Είστε πάλι συνδεδεμένοι

Χωρίς σύνδεση

Ελέγξτε τη σύνδεσή σας