Είναι απολύτως ολοφάνερη η ταύτιση των νεοφιλελεύθερων της ΝΔ, που κατά τα άλλα ξέρουν καλά να απομυζούν το κράτος, με τα συμφέροντα των καναλαρχών και των κρατικοδίαιτων επιχειρηματιών. Για αυτό και η απέλπιδα προσπάθειά της να μη γίνει ο διαγωνισμός και δοθούν νόμιμες άδειες στους τηλεοπτικούς σταθμούς.
Το γνωρίζουν όλοι οι Έλληνες πολίτες που βιώνουν οι ίδιοι και η οικογένειά τους την καταστροφή της χώρας από τις κυβερνήσεις ΝΔ και ΠΑΣΟΚ. Το γνωρίζουν ακόμα και τα στελέχη της Ν.Δ. στην Κω, στην ίδια χώρα ζούνε.
Για αυτό προκαλεί πραγματικά απορία τι είναι αυτό που τους κάνει να ταυτίζονται με αυτή την κατάσταση και να εκδίδουν μάλιστα ανακοινώσεις προσπαθώντας να δικαιολογήσουν την αδικαιολόγητη στάση του κόμματός τους στην υπόθεση συγκρότησης του ΕΣΡ.
Η ΝΔ και τα τοπικά της στελέχη συμπεριφέρονται σαν να έχουν εμφανιστεί ξαφνικά και από το πουθενά. Δεν αισθάνονται καμία ανάγκη να απολογηθούν για τα προβλήματα που έχουν συσσωρεύσει και έχουν οδηγήσει τον τόπο στη χρεοκοπία.
Ας απαντήσει όμως στην κοινωνία:
Ας καταλάβουν επιτέλους, το «τζάμπα» για όλους αυτούς τελείωσε. Αυτοί που δεν πλήρωναν θα πληρώνουν.
Και κάτι τελευταίο για την ανακοίνωση της τοπικής ΝΔ που αφορά στον συμπατριώτη μας βουλευτή Ηλία Καματερό. Τόσο πολύ τους πονά που η Κως εκπροσωπείται στο Κοινοβούλιο με σοβαρότητα και ευθύνη; Αιδώς Αργείοι!!!
Γραφείο Τύπου Ο.Μ. ΣΥΡΙΖΑ Κω
Επεισόδιο μεταξύ τεσσάρων αλλοδαπών σημειώθηκε το Σαββατοκύριακο στο Κέντρο Υποδοχής και Ταυτοποίησης (ΚΥΤ) στο Πυλί της Κω.
Την παρέμβαση των αρμοδίων ζητά η Έπαρχος Κω, Κ. Σβύνου, καταγγέλλοντας τη διανομή φυλλαδίων από μέλη της ΚΝΕ σε μαθητές έξω από το Γυμνάσιο του νησιού
Το 3ο επεισόδιο του Kosnews24 Vidcast είναι πλέον διαθέσιμο στο κανάλι μας στο YouTube!
Η Animal Rescue Kos απευθύνει κάλεσμα στους κατοίκους να συμμετάσχουν στο χειμερινό πρόγραμμα στειρώσεων αδέσποτων γατών, ανακοινώνοντας παράλληλα αλλαγές στη συνεργασία της με τα ξενοδοχεία του νησιού
Θα λαμβάνετε ειδοποιήσεις για τα σημαντικά νέα της Κω. Ενεργοποιήστε τις για να μαθαίνετε πρώτοι τα σημαντικά νέα της Κω. Τις έχετε μπλοκάρει. Επιτρέψτε τις από τις ρυθμίσεις του browser για το kosnews24.gr. Στο iPhone και το iPad λειτουργούν αφού προσθέσετε το Kosnews24 στην οθόνη Αφετηρίας.
Η σύνδεση αποκαταστάθηκε
Είστε πάλι συνδεδεμένοι
Χωρίς σύνδεση
Ελέγξτε τη σύνδεσή σας