''Ντροπή για την πολιτική ζωή η επίσημη γραμμή του Δήμου Κω με συνεχή διολίσθηση στην αθλιότητα''

Πολιτικη Δευτέρα, 10η Οκτωβρίου 2016
6756c4878f0814592a7fca3005ec614f.jpg

Ντροπή για την πολιτική ζωή η επίσημη γραμμή του Δήμου Κω με συνεχή διολίσθηση στην αθλιότητα

Απάντηση του Επαρχείου Κω σε Δελτίο Τύπου του Δήμου Κω για τον καθαρισμό των ρεμάτων:

Με την ανακοίνωσή του για τον καθαρισμό των ρεμάτων, ο Δήμος Κω συνεχίζει να επιδεικνύει πρωτοφανή αθλιότητα που δεν έχει προηγούμενο στα πολιτικά χρονικά του νησιού.

Παρά το γεγονός ότι έχει αποσαφηνιστεί πλήρως και με την απαιτούμενη θεσμική τεκμηρίωση ότι η αρμοδιότητα του καθαρισμού των ρεμάτων ανήκει στον Δήμο, επιμένει χωρίς ντροπή να διαστρεβλώνει την πραγματικότητα και να ψεύδεται, με ένα τρόπο ακραία διχαστικό και υβριστικό προς την νοημοσύνη των συνδημοτών μας.

H χυδαιότητα της ανακοίνωσης του Δήμου Κω ,συμπυκνωμένη στην πρόταση : "Παρά το γεγονός ότι η αρμοδιότητα για τον καθαρισμό των ρεμάτων δεν ανήκει στον Δήμο αλλά στην Περιφέρεια, η οποία προχωρεί σε καθαρισμούς ρεμάτων στη Ρόδο ..." αποτελεί και το στίγμα της ντροπής του Δήμου Κω που δίκην ψευτόμαγκα, συνειδητά και ανεύθυνα καλλιεργεί τον διχασμό !

Όσο για τις αναφορές περί «θωράκισης του νησιού», όταν διατυπώνονται από τη δημοτική αρχή του Γιώργου Κυρίτση, μοιάζουν περισσότερο με φάρσα, αν όχι με θέατρο του παραλόγου.

Όσο τα συμπλέγματα και ο εγωισμός γίνονται οδηγός και πολιτικά κίνητρα, τόσο αυξάνονται τα αδιέξοδα ενός νησιού, που πληρώνει βαρύ το τίμημα μίας πολιτικής που διολισθαίνει σταθερά και συνειδητά προς την αθλιότητα.

ΕΠΑΡΧΕΙΟ ΚΩ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
kyt.webp
Συμπλοκή τεσσάρων ατόμων στο ΚΥΤ στο Πυλί – Συνελήφθησαν τρεις υπήκοοι Μπαγκλαντές και ένας Σουδανός

Επεισόδιο μεταξύ τεσσάρων αλλοδαπών σημειώθηκε το Σαββατοκύριακο στο Κέντρο Υποδοχής και Ταυτοποίησης (ΚΥΤ) στο Πυλί της Κω.

svinou2.webp
Κ. Σβύνου: Σήμερα, έξω από το ΓΥΜΝΑΣΙΟ της Κω, κάποιοι της ΚΝΕ στήθηκαν και μοίραζαν φυλλάδια στα ΠΑΙΔΙΑ

Την παρέμβαση των αρμοδίων ζητά η Έπαρχος Κω, Κ. Σβύνου, καταγγέλλοντας τη διανομή φυλλαδίων από μέλη της ΚΝΕ σε μαθητές έξω από το Γυμνάσιο του νησιού

file_00000000ef0c81f4a2aebd2b25ab47ba.png
Vidcast 19/10/26
Kosnews24 VIDCAST #3: Σταύρος και Ηλίας Γρύλλης – Οι κορυφαίοι Έλληνες drifters είναι από την Κω!

Το 3ο επεισόδιο του Kosnews24 Vidcast είναι πλέον διαθέσιμο στο κανάλι μας στο YouTube!

neuter-1.jpg
Animal Rescue Kos: Πάνω από 11.000 στειρώσεις γατών στην Κω – Αλλαγές στη συνεργασία με τα ξενοδοχεία

Η Animal Rescue Kos απευθύνει κάλεσμα στους κατοίκους να συμμετάσχουν στο χειμερινό πρόγραμμα στειρώσεων αδέσποτων γατών, ανακοινώνοντας παράλληλα αλλαγές στη συνεργασία της με τα ξενοδοχεία του νησιού

ΑΓΓΕΛΙΕΣ & ADVERTORIALS
15 ΧΡΟΝΙΑ ΣΤΗΝ ΥΠΗΡΕΣΙΑ
ΤΗΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ
ΑΥΤΗ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ ΣΤΗΝ ΚΩ
19 °C
Δευτέρα, 19 Οκτωβρίου 8:57ΜΜ
ΕΦΗΜΕΡΕΥΟΝΤΑ
ΦΑΡΜΑΚΕΙΑ
Απαγορεύεται ρητά η αναπαραγωγή κειμένου ή φωτογραφιών χωρίς άδεια.
Made by Reach Web Agency

Θα λαμβάνετε ειδοποιήσεις για τα σημαντικά νέα της Κω. Ενεργοποιήστε τις για να μαθαίνετε πρώτοι τα σημαντικά νέα της Κω. Τις έχετε μπλοκάρει. Επιτρέψτε τις από τις ρυθμίσεις του browser για το kosnews24.gr. Στο iPhone και το iPad λειτουργούν αφού προσθέσετε το Kosnews24 στην οθόνη Αφετηρίας.

Προσθήκη στην οθόνη Αφετηρίας

Στο iPhone και το iPad οι ειδοποιήσεις λειτουργούν όταν ανοίγετε το Kosnews24 από την οθόνη Αφετηρίας.

  1. Πατήστε το κουμπί «Κοινή χρήση» . Αν δεν το βλέπετε, πατήστε πρώτα τις τρεις τελείες δίπλα στη διεύθυνση.
    Πατήστε το κουμπί «Κοινή χρήση» στη γραμμή διευθύνσεων ή στο μενού του browser.
  2. Κάντε κύλιση προς τα κάτω και πατήστε «Προσθήκη στην οθόνη Αφετηρίας».
  3. Αν εμφανίζεται το «Άνοιγμα ως εφαρμογής Ιστού», αφήστε το ενεργό. Μετά πατήστε «Προσθήκη».
  4. Ανοίξτε το Kosnews24 από την οθόνη Αφετηρίας και ενεργοποιήστε τις ειδοποιήσεις.

Η σύνδεση αποκαταστάθηκε

Είστε πάλι συνδεδεμένοι

Χωρίς σύνδεση

Ελέγξτε τη σύνδεσή σας