ΜΑΝΟΣ ΚΟΝΣΟΛΑΣ: Ολέθριες οι επιπτώσεις στον τουρισμό μας από την ακύρωση πτήσεων

Πολιτικη Σάββατο, 8η Οκτωβρίου 2016
260fe7a756d794210157b741d95f124c.jpg

«Διάλογος και άμεση αναστολή της απεργίας των ελεγκτών εναέριας κυκλοφορίας. Ολέθριες οι επιπτώσεις στον τουρισμό μας από την ακύρωση πτήσεων»

Ο Βουλευτής Δωδεκανήσου, κ. Μάνος Κόνσολας, αναφερόμενος στην απεργία των ελεγκτών εναέριας κυκλοφορίας και τα προβλήματα που δημιουργούνται στον τουρισμό, έκανε την ακόλουθη δήλωση:

«Κάθε κοινωνική ομάδα έχει το δικαίωμα να διεκδικεί. Τα μέσα που χρησιμοποιεί, όμως, δεν μπορούν να καταλύουν την έννοια της κοινωνικής ευθύνης.

Η απεργία των ελεγκτών εναέριας κυκλοφορίας δεν καθηλώνει απλώς τα αεροπλάνα στο έδαφος. ‘Έχει μία μεγάλη παράπλευρη απώλεια: τον τουρισμό μας.

Χιλιάδες άνθρωποι που έχουν ολοκληρώσει τις διακοπές τους δεν θα μπορέσουν να φύγουν, όπως είχαν προγραμματίσει.

Χιλιάδες άνθρωποι που έχουν προγραμματίσει να έρθουν στην Ελλάδα και στα νησιά μας για τις διακοπές τους, θα αντιμετωπίσουν το ίδιο πρόβλημα. Είναι δεδομένο ότι θα υπάρξουν και ακυρώσεις, οι οποίες τη συγκεκριμένη χρονική στιγμή, θα επιφέρουν ένα ακόμα πλήγμα στο τουριστικό μας προϊόν.

Η κυβέρνηση και προσωπικά ο Υπουργός Μεταφορών, κ. Σπίρτζης, οφείλει να καλέσει, άμεσα, σε διάλογο τους εργαζόμενους. Οι εργαζόμενοι από την πλευρά τους οφείλουν να αναστείλουν την απεργία.

Να αντιληφθούν ότι σε κάποιες περιπτώσεις η έννοια της κοινωνικής ευθύνης ταυτίζεται με το εθνικό συμφέρον.

Η δυσφήμιση και οι αρνητικές εικόνες για τη χώρα και τον τουρισμό μας, θα είναι πολύ δύσκολο να αποκατασταθούν»

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΓΓΕΛΙΕΣ & ADVERTORIALS
15 ΧΡΟΝΙΑ ΣΤΗΝ ΥΠΗΡΕΣΙΑ
ΤΗΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ
ΑΥΤΗ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ ΣΤΗΝ ΚΩ
12 °C
Τρίτη, 24 Φεβρουαρίου 2:17ΠΜ
ΕΦΗΜΕΡΕΥΟΝΤΑ
ΦΑΡΜΑΚΕΙΑ
Απαγορεύεται ρητά η αναπαραγωγή κειμένου ή φωτογραφιών χωρίς άδεια.
Made by Reach Web Agency