Ο σχεδιασμός του 2017 αντικείμενο συνάντησης εργασίας με την Αναπληρώτρια Υπουργό Τουρισμού

Πολιτικη Τετάρτη, 5η Οκτωβρίου 2016
718d17451387918593efbd7f894806cd.jpg

Ο σχεδιασμός του 2017, όσον αφορά αεροπορικές συνδέσεις και κρουαζιέρα, αντικείμενο συνάντησης εργασίας με την Αναπληρώτρια Υπουργό Τουρισμού

«Η ευρύτερη εφικτή συνεργασία είναι απαραίτητη και ο έγκαιρος σχεδιασμός ήδη υλοποιείται» δηλώνει ο Περιφερειάρχης Γιώργος Χατζημάρκος

Με αντικείμενο την έγκαιρη προετοιμασία για το 2017 και τον συντονισμό των δράσεων όσον αφορά τις αεροπορικές συνδέσεις και την κρουαζιέρα, συνάντηση εργασίας του Περιφερειάρχη Νοτίου Αιγαίου κ. Γιώργου Χατζημάρκου και του Προέδρου του Επιμελητηρίου Δωδεκανήσου κ. Γιάννη Παππου, με την Αναπληρώτρια Υπουργό Τουρισμού κα Έλενα Κουντουρά, πραγματοποιήθηκε χθες, Τρίτη, με τη συμμετοχή και του βουλευτή Δωδεκανήσου κ. Ηλία Καματερού.

Όσον αφορά τις αεροπορικές συνδέσεις, τα πρώτα μηνύματα που έρχονται για το 2017 είναι εξαιρετικά ενθαρρυντικά και οι πρώτες επαφές, με όλες τις αεροπορικές εταιρείες, δείχνουν αυξητική τάση όσον αφορά τον αριθμό των πτήσεων, από όλες τις αγορές. Εξαίρεση αποτελεί η Ryanair και η πρόσφατη εξαγγελία της περί αποχώρησης της εταιρείας από το νησί της Κω. Ειδικά για το θέμα της Ryanair αποφασίστηκε να υπάρξει συντονισμός μεταξύ του Υπουργείου Τουρισμού, του ΕΟΤ, της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου, του Επιμελητηρίου Δωδεκανήσου, της Ένωσης Ξενοδόχων και των λοιπών παραγωγικών φορέων της Κω, προκειμένου να γίνουν όλες οι απαραίτητες κινήσεις προς αυτήν την κατεύθυνση.

Σε ό,τι αφορά την κρουαζιέρα, τα μηνύματα που έρχονται από κομμάτι της συγκεκριμένης αγοράς, είναι ανησυχητικά. Και για το ζήτημα αυτό, συμφωνήθηκε ο μέγιστος δυνατός συντονισμός μεταξύ Υπουργείου, Περιφέρειας και όλων των εμπλεκομένων φορέων, προκειμένου να αναληφθούν έγκαιρα όλες οι απαιτούμενες πρωτοβουλίες και να γίνουν όλες οι ενδεδειγμένες ενέργειες για την βελτίωση του κλίματος και την ενίσχυση της κρουαζιέρας.

Μετά την συνάντηση, ο Περιφερειάρχης κ. Γιώργος Χατζημάρκος δήλωσε: «Η τρέχουσα τουριστική περίοδος συνεχίζεται, με τον Οκτώβριο να δείχνει ότι θα ξεπεράσει σε αφίξεις κάθε προηγούμενο. Παράλληλα, τα πρώτα μηνύματα για το 2017, σε σχέση με τις αεροπορικές συνδέσεις, είναι πολύ ενθαρρυντικά. Ιδιαίτερη μέριμνα θα υπάρξει και του χρόνου για το νησί της Κω. Η ευρύτερη εφικτή συνεργασία ενόψει της προσεχούς τουριστικής περιόδου είναι απαραίτητη και ο έγκαιρος σχεδιασμός ήδη υλοποιείται».

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
kyt.webp
Συμπλοκή τεσσάρων ατόμων στο ΚΥΤ στο Πυλί – Συνελήφθησαν τρεις υπήκοοι Μπαγκλαντές και ένας Σουδανός

Επεισόδιο μεταξύ τεσσάρων αλλοδαπών σημειώθηκε το Σαββατοκύριακο στο Κέντρο Υποδοχής και Ταυτοποίησης (ΚΥΤ) στο Πυλί της Κω.

svinou2.webp
Κ. Σβύνου: Σήμερα, έξω από το ΓΥΜΝΑΣΙΟ της Κω, κάποιοι της ΚΝΕ στήθηκαν και μοίραζαν φυλλάδια στα ΠΑΙΔΙΑ

Την παρέμβαση των αρμοδίων ζητά η Έπαρχος Κω, Κ. Σβύνου, καταγγέλλοντας τη διανομή φυλλαδίων από μέλη της ΚΝΕ σε μαθητές έξω από το Γυμνάσιο του νησιού

file_00000000ef0c81f4a2aebd2b25ab47ba.png
Vidcast 19/10/26
Kosnews24 VIDCAST #3: Σταύρος και Ηλίας Γρύλλης – Οι κορυφαίοι Έλληνες drifters είναι από την Κω!

Το 3ο επεισόδιο του Kosnews24 Vidcast είναι πλέον διαθέσιμο στο κανάλι μας στο YouTube!

neuter-1.jpg
Animal Rescue Kos: Πάνω από 11.000 στειρώσεις γατών στην Κω – Αλλαγές στη συνεργασία με τα ξενοδοχεία

Η Animal Rescue Kos απευθύνει κάλεσμα στους κατοίκους να συμμετάσχουν στο χειμερινό πρόγραμμα στειρώσεων αδέσποτων γατών, ανακοινώνοντας παράλληλα αλλαγές στη συνεργασία της με τα ξενοδοχεία του νησιού

ΑΓΓΕΛΙΕΣ & ADVERTORIALS
15 ΧΡΟΝΙΑ ΣΤΗΝ ΥΠΗΡΕΣΙΑ
ΤΗΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ
ΑΥΤΗ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ ΣΤΗΝ ΚΩ
19 °C
Δευτέρα, 19 Οκτωβρίου 9:52ΜΜ
ΕΦΗΜΕΡΕΥΟΝΤΑ
ΦΑΡΜΑΚΕΙΑ
Απαγορεύεται ρητά η αναπαραγωγή κειμένου ή φωτογραφιών χωρίς άδεια.
Made by Reach Web Agency

Θα λαμβάνετε ειδοποιήσεις για τα σημαντικά νέα της Κω. Ενεργοποιήστε τις για να μαθαίνετε πρώτοι τα σημαντικά νέα της Κω. Τις έχετε μπλοκάρει. Επιτρέψτε τις από τις ρυθμίσεις του browser για το kosnews24.gr. Στο iPhone και το iPad λειτουργούν αφού προσθέσετε το Kosnews24 στην οθόνη Αφετηρίας.

Προσθήκη στην οθόνη Αφετηρίας

Στο iPhone και το iPad οι ειδοποιήσεις λειτουργούν όταν ανοίγετε το Kosnews24 από την οθόνη Αφετηρίας.

  1. Πατήστε το κουμπί «Κοινή χρήση» . Αν δεν το βλέπετε, πατήστε πρώτα τις τρεις τελείες δίπλα στη διεύθυνση.
    Πατήστε το κουμπί «Κοινή χρήση» στη γραμμή διευθύνσεων ή στο μενού του browser.
  2. Κάντε κύλιση προς τα κάτω και πατήστε «Προσθήκη στην οθόνη Αφετηρίας».
  3. Αν εμφανίζεται το «Άνοιγμα ως εφαρμογής Ιστού», αφήστε το ενεργό. Μετά πατήστε «Προσθήκη».
  4. Ανοίξτε το Kosnews24 από την οθόνη Αφετηρίας και ενεργοποιήστε τις ειδοποιήσεις.

Η σύνδεση αποκαταστάθηκε

Είστε πάλι συνδεδεμένοι

Χωρίς σύνδεση

Ελέγξτε τη σύνδεσή σας