Αναστέλλουν την εξαγγελθείσα απεργία για Πέμπτη και Παρασκευή οι εργαζόμενοι στην Υπηρεσία Πολιτικής Αεροπορίας.
Όπως αναφέρει η ΟΣΥΠΑ στην ιστοσελίδα της «μετά τον γόνιμο διάλογο του προεδρείου της ΟΣΥΠΑ με τον υπουργό, η Ομοσπονδία αναστέλλει την εξαγγελθείσα απεργία από 10.00΄ τοπική ώρα της Πέμπτης 29-9-2016 έως 23.59΄ τοπική ώρα της Παρασκευής 30-9-2016» και καλεί αύριο το πρωί το προσωπικό της σε ενημέρωση.
Kανονικά θα πραγματοποιηθούν, αύριο και μεθαύριο, όλες οι πτήσεις της Aegean και της Olympic Air μετά την αναστολή της απεργίας της ΟΣΥΠΑ.
Για περισσότερες πληροφορίες οι επιβάτες όπως επισκέπτονται την ιστοσελίδα της AEGEAN www.aegeanair.com και της Olympic Air www.olympicair.com ή καλούν στα κάτωθι τηλέφωνα:
Για την AEGEAN:
801 1120000 (από σταθερό), 210 6261000 (από κινητό)
Για την Olympic Air:
801 801 0101 (από σταθερό), 210 3550500 (από κινητό)
ΑΠΕ – ΜΠΕ
Ως συλλογική κατάκτηση έπειτα από επίμονη διεκδίκηση χαρακτηρίζει την κατασκευή των νέων θόλων ο Γιώργος Πασσανικολάκης, επισημαίνοντας ωστόσο τα προβλήματα λειτουργίας και τις ελλείψεις μετά τη βιαστική παράδοσή τους
Κοινή έκκληση στήριξης απευθύνουν τα σωματεία μπάσκετ του Βορείου Συγκροτήματος Δωδεκανήσου, καθώς η διακοπή των εκπτώσεων στα ακτοπλοϊκά εισιτήρια τα φέρνει αντιμέτωπα ακόμη και με αποχώρηση από τα πρωταθλήματα
Ανοιχτή συζήτηση με θέμα τη διάκριση των εξουσιών και τους ρόλους στην τοπική αυτοδιοίκηση διοργανώνει ο Όμιλος για τη Δημοκρατία και την Αυτοδιοίκηση την Παρασκευή 27 Νοεμβρίου
Στην έκθεση «Αρχιτεκτονική στην Ελλάδα – Η Μυστηριακή Γλώσσα του Σχήματος», ο Αντώνης Γιαννικουρής υπογράμμισε τον ανθρωποκεντρικό ρόλο του αρχιτεκτονικού σχεδιασμού.
Θα λαμβάνετε ειδοποιήσεις για τα σημαντικά νέα της Κω. Ενεργοποιήστε τις για να μαθαίνετε πρώτοι τα σημαντικά νέα της Κω. Τις έχετε μπλοκάρει. Επιτρέψτε τις από τις ρυθμίσεις του browser για το kosnews24.gr. Στο iPhone και το iPad λειτουργούν αφού προσθέσετε το Kosnews24 στην οθόνη Αφετηρίας.
Η σύνδεση αποκαταστάθηκε
Είστε πάλι συνδεδεμένοι
Χωρίς σύνδεση
Ελέγξτε τη σύνδεσή σας