Πανσέτα στο «Apocalypsis»
Ασυνήθιστη η πρόταση του Χρήστου Ξεραξούδη, που ανέλαβε τις κουζίνες του ξενοδοχείου «Patmos Aktis» στον Γροίκο, και δουλεύει πολύ καλά εστιάζοντας στο συνδυασμό τριών υλικών: το τρυφερό, μελωμένο και νόστιμο χοιρινό ταιριάζει δόκιμα με τη σάλτσα μήλου, ενώ η γήινη γλύκα της απρόσμενης κρέμας παντζαριού δίνει εξωτισμό στο πιάτο.
Μεγάλη τιμή για το νησί μας!
Ακολουθεί ο χαιρετισμός!
Το καλοκαίρι στο Ammos Beach Bar συνεχίζεται με ρυθμούς που θα σας ξεσηκώσουν!
Προς την κυρία Μαρία Βασιλειάδη για τη δωρεά στη μνήμη του συζύγου της.