Τον τελευταίο καιρό παρακολουθούμε να γίνεται πολύς λόγος για την επιχειρούμενη αναδιάρθρωση των Αστυνομικών Υπηρεσιών, μία προσπάθεια η οποία εκτιμούμε ότι εκ’ των προτέρων έχει αποτύχει αφού έχει ‘’ξεχυλωθεί’’ από τις παρεμβάσεις που έχει δεχθεί, που δεν αξίζει καν να αναφερθούμε στα αποτελέσματα που θα έχει. Επίσης θεωρούμε ύποπτη την χρονική στιγμή που έρχεται στο προσκήνιο, με δεδομένο το γεγονός ότι η αναδιοργάνωση θεωρητικά είχε ολοκληρωθεί στα τέλη του 2015.
Από την πλευρά μας πιστεύουμε ότι την τρέχουσα περίοδο θα έπρεπε να ασχολούμαστε με το γεγονός ότι η χώρα μας έχει μετατραπεί σε αποθήκη ψυχών, οι οποίες στοιβάζονται σε άθλιες και απάνθρωπες συνθήκες σε πλατείες, δρόμους και δομές, καθώς και αυτούς που κερδοσκοπούν σε βάρος τους (ιδιώτες, οργανώσεις κ.α.). Ωστόσο εμείς δεν μπορούμε να προσδιορίσουμε τι θα πρέπει να μας ανησυχεί περισσότερο η κατάσταση που περιγράψαμε παραπάνω σε συνδυασμό με τις νέες αφίξεις μεταναστών που ξεκίνησαν αργά αλλά αυξάνονται σταθερά σε όλα τα νησιά του Ανατολικού Αιγαίου ή ο τρόπος που λειτουργούμε.
Επειδή συμβαίνουν πράγματα και παίρνονται αποφάσεις ¨ελαφρά την καρδία¨ με αποκορύφωμα την απόφαση των διοικούντων να υποχρεώνουν τους μετανάστες να παραμένουν στα νησιά ακόμα και όταν αφήνονται ελεύθεροι, εμείς διαμηνύουμε με τον πιο ξεκάθαρο τρόπο προς κάθε κατεύθυνσή ότι δεν θα δεχθούμε άπραγοι να μετατραπούν εξ’ ολοκλήρου τα νησιά μας σε άτυπα hot spot από αλλοδαπούς διαφόρων εθνικοτήτων οι οποίοι σύντομα θα καταλήξουν να υπερκαλύπτουν τον τοπικό πληθυσμό με ότι κινδύνους αυτό συνεπάγεται.
Ενωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Νότιας Δωδεκανήσου
Για το Διοικητικό Συμβούλιο
Ο Πρόεδρος Ο Γεν. Γραμματέας
ΑΝΔΡΟΥΛΑΚΗΣ Εμμανουήλ ΒΟΥΡΛΟΥΜΗΣ Γεώργιος
Ο σύλλογος «ΑΝΤΕ ΓΕΙΑ ΣΤΟΝ ΚΑΡΚΙΝΟ» συγκέντρωσε το ποσό των 102.127,74 ευρώ στον «Περίπατο Ζωής 2026», χρήματα που θα διατεθούν κυρίως για τη στήριξη καρκινοπαθών στα νησιά μας.
Λόγω απαραίτητων τεχνικών εργασιών θα πραγματοποιηθούν ολιγόλεπτες διακοπές ηλεκτρικού ρεύματος σε ολόκληρο το νησί της Κω την Κυριακή 18 Οκτωβρίου, σύμφωνα με ανακοίνωση του ΔΕΔΔΗΕ
Ζημιές τόσο στο εσωτερικό όσο και στον εξωτερικό χώρο του Δημοτικού Βρεφονηπιακού Σταθμού Ζηπαρίου προκάλεσαν άγνωστοι τις προηγούμενες ημέρες, καταστρέφοντας παιχνίδια και παιδαγωγικό υλικό
Νέα πτώση τμημάτων ψευδοροφής σημειώθηκε στο Νοσοκομείο Λέρου, λίγες ημέρες μετά από αντίστοιχο περιστατικό. Τα σωματεία των εργαζομένων καταγγέλλουν σοβαρά προβλήματα ασφάλειας και ζητούν άμεσο τεχνικό έλεγχο
Θα λαμβάνετε ειδοποιήσεις για τα σημαντικά νέα της Κω. Ενεργοποιήστε τις για να μαθαίνετε πρώτοι τα σημαντικά νέα της Κω. Τις έχετε μπλοκάρει. Επιτρέψτε τις από τις ρυθμίσεις του browser για το kosnews24.gr. Στο iPhone και το iPad λειτουργούν αφού προσθέσετε το Kosnews24 στην οθόνη Αφετηρίας.
Η σύνδεση αποκαταστάθηκε
Είστε πάλι συνδεδεμένοι
Χωρίς σύνδεση
Ελέγξτε τη σύνδεσή σας