Στο σχέδιο Προεδρικού Διατάγματος για την αναδιάταξη – αναδιοργάνωση, σύσταση και λειτουργία περιφερειακών υπηρεσιών Ελληνικής Αστυνομίας που βρίσκεται ήδη στη διαδικασία διαβούλευσης προβλέπεται η λειτουργία Αστυνομικού Σταθμού στην Ψέριμο.
Παρά τη σύμπτυξη σε ποσοστό 40% των Αστυνομικών Τμημάτων, Τμημάτων Ασφαλείας και Τμημάτων Τροχαίας σε όλη την Ελλάδα, στην Ψέριμο προβλέπεται η επαναλειτουργία του Αστυνομικού Σταθμού που θα υπάγεται στο αστυνομικό Τμήμα Καλύμνου.
Να θυμίσουμε ότι παλαιότερα λειτουργούσε Αστυνομικός Σταθμός στην Ψέριμο που στεγαζόταν στα κελιά του Ι.Ν Παναγιάς .
Για την άμεση λειτουργία του Αστυνομικού Σταθμού και προκειμένου να μην υπάρξει θέμα στέγασης του, ο Δήμος Καλυμνίων θα παραχωρήσει το ακίνητο ιδιοκτησίας του στην παραλία Ψερίμου. Στο ίδιο ακίνητο θα υπάρχει προοπτική στέγασης και Λιμενικού Σταθμού
Σχετική απόφαση λήφθηκε στη συνεδρίαση του ΔΣ σήμερα Τρίτη 30 Αυγούστου.
Η απόφαση λήφθηκε κατα πλειοψηφία αφού η μείζων μειοψηφία και οι 3 παρόντες Δημοτικοί Σύμβουλοι της, Ι.Μαστροκούκος, Μιχαήλ Λελέκης και Σ.Ζερβός πρότειναν να αναβληθεί η συζήτηση του θέματος υποστηρίζοντας ότι δεν είναι υποχρέωση του Δήμου αν εξασφαλίσει τη στέγαση του Αστυνομικού Σταθμού.
.kalymnos-news.gr
Ο σύλλογος «ΑΝΤΕ ΓΕΙΑ ΣΤΟΝ ΚΑΡΚΙΝΟ» συγκέντρωσε το ποσό των 102.127,74 ευρώ στον «Περίπατο Ζωής 2026», χρήματα που θα διατεθούν κυρίως για τη στήριξη καρκινοπαθών στα νησιά μας.
Λόγω απαραίτητων τεχνικών εργασιών θα πραγματοποιηθούν ολιγόλεπτες διακοπές ηλεκτρικού ρεύματος σε ολόκληρο το νησί της Κω την Κυριακή 18 Οκτωβρίου, σύμφωνα με ανακοίνωση του ΔΕΔΔΗΕ
Ζημιές τόσο στο εσωτερικό όσο και στον εξωτερικό χώρο του Δημοτικού Βρεφονηπιακού Σταθμού Ζηπαρίου προκάλεσαν άγνωστοι τις προηγούμενες ημέρες, καταστρέφοντας παιχνίδια και παιδαγωγικό υλικό
Νέα πτώση τμημάτων ψευδοροφής σημειώθηκε στο Νοσοκομείο Λέρου, λίγες ημέρες μετά από αντίστοιχο περιστατικό. Τα σωματεία των εργαζομένων καταγγέλλουν σοβαρά προβλήματα ασφάλειας και ζητούν άμεσο τεχνικό έλεγχο
Θα λαμβάνετε ειδοποιήσεις για τα σημαντικά νέα της Κω. Ενεργοποιήστε τις για να μαθαίνετε πρώτοι τα σημαντικά νέα της Κω. Τις έχετε μπλοκάρει. Επιτρέψτε τις από τις ρυθμίσεις του browser για το kosnews24.gr. Στο iPhone και το iPad λειτουργούν αφού προσθέσετε το Kosnews24 στην οθόνη Αφετηρίας.
Η σύνδεση αποκαταστάθηκε
Είστε πάλι συνδεδεμένοι
Χωρίς σύνδεση
Ελέγξτε τη σύνδεσή σας