Από Κυριακή, 14-08-2016, οι Νήσοι Κως, Κάλυμνος, Νίσυρος, Πάτμος, Λέρος, Ψέριμος, Αστυπάλαια θα βρίσκονται σε κατάσταση πολύ υψηλού κινδύνου πυρκαγιάς (4) σύμφωνα με το χάρτη πρόβλεψης κινδύνου πυρκαγιάς της Γ.Γ.Π.Π.
Η Π.Υ. Κω καθ’ όλη την διάρκεια της ημέρας θα βρίσκεται σε αυξημένη επιχειρησιακή ετοιμότητας.
Λόγο της αυξημένης επικινδυνότητας εκδήλωσης πυρκαγιάς παρακαλούνται οι κάτοικοι και οι επισκέπτες της Νήσου Κω να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί και δεν θα πρέπει να προβούν σε θερμές εργασίες καθώς σε άναμμα φωτιάς για οποιονδήποτε λόγο στην ύπαιθρο. Οι παραβάτες διώκονται και τιμωρούνται σύμφωνα με το άρθρο 433 του Ποινικού Κώδικα.
Σε περίπτωση εκδήλωσης πυρκαγιάς θα πρέπει να κληθεί άμεσα η Πυροσβεστική Υπηρεσία στα τηλέφωνα: 22420 22199 ή 199.
Ως συλλογική κατάκτηση έπειτα από επίμονη διεκδίκηση χαρακτηρίζει την κατασκευή των νέων θόλων ο Γιώργος Πασσανικολάκης, επισημαίνοντας ωστόσο τα προβλήματα λειτουργίας και τις ελλείψεις μετά τη βιαστική παράδοσή τους
Κοινή έκκληση στήριξης απευθύνουν τα σωματεία μπάσκετ του Βορείου Συγκροτήματος Δωδεκανήσου, καθώς η διακοπή των εκπτώσεων στα ακτοπλοϊκά εισιτήρια τα φέρνει αντιμέτωπα ακόμη και με αποχώρηση από τα πρωταθλήματα
Ανοιχτή συζήτηση με θέμα τη διάκριση των εξουσιών και τους ρόλους στην τοπική αυτοδιοίκηση διοργανώνει ο Όμιλος για τη Δημοκρατία και την Αυτοδιοίκηση την Παρασκευή 27 Νοεμβρίου
Στην έκθεση «Αρχιτεκτονική στην Ελλάδα – Η Μυστηριακή Γλώσσα του Σχήματος», ο Αντώνης Γιαννικουρής υπογράμμισε τον ανθρωποκεντρικό ρόλο του αρχιτεκτονικού σχεδιασμού.
Θα λαμβάνετε ειδοποιήσεις για τα σημαντικά νέα της Κω. Ενεργοποιήστε τις για να μαθαίνετε πρώτοι τα σημαντικά νέα της Κω. Τις έχετε μπλοκάρει. Επιτρέψτε τις από τις ρυθμίσεις του browser για το kosnews24.gr. Στο iPhone και το iPad λειτουργούν αφού προσθέσετε το Kosnews24 στην οθόνη Αφετηρίας.
Η σύνδεση αποκαταστάθηκε
Είστε πάλι συνδεδεμένοι
Χωρίς σύνδεση
Ελέγξτε τη σύνδεσή σας