Αστυνομικός τραυματίστηκε σε πετροπόλεμο στο hotspot της Χίου

Αστυνομικο Σάββατο, 6η Αυγούστου 2016
709917fd8904e649735ae9987607d773.jpg
Στο νοσοκομείο, με τραύμα στο πρόσωπο έπειτα από πετροπόλεμο, οδηγήθηκε αστυνομικός στης Αστυνομικής Διεύθυνσης Χίου έπειτα από νέο κύκλο επεισοδίων το βράδυ της Παρασκευής στη ΒΙ.ΑΛ.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της τοπικής εφημερίδας «Πολίτης», οι μετανάστες διαμαρτυρήθηκαν για την ποιότητα του φαγητού. Οι διαμαρτυρίες σύντομα οδήγησαν σε αποκλεισμό της εισόδου στο hotspot, ενώ λίγο αργότερα αντέδρασαν στις εκκλήσεις των αστυνομικών να επιστρέψουν στους οικίσκους με αποτέλεσμα να ξεκινήσει άτακτος πετροπόλεμος.

Αποτέλεσμα της έκρυθμης κατάστασης ήταν ένας αστυνομικός να τραυματιστεί στο πρόσωπο και να μεταφερθεί στο νοσοκομείο Χίου για την παροχή πρώτων βοηθειών. Χρειάστηκε μάλιστα μέχρι και η επέμβαση διμοιρίας των ΜΑΤ προκειμένου να επανέλθει (προσωρινά) η τάξη στο hotspot.

«Όσο αυτοί οι άνθρωποι παραμένουν εγκλωβισμένοι στο νησί, καθημερινά θα γινόμαστε μάρτυρες τέτοιων επεισοδίων. Η κατάσταση είναι τεταμένη και κανείς δεν ξέρει τι μπορεί να ξημερώσει», ανέφερε στέλεχος της Α.Δ. Χίου στον «Πολίτη».

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ante-geia-ston-karkino.webp
Περίπατος Ζωής 2026: Ένα ''ποτάμi'' αγάπης συγκέντρωσε 102.127,74 €

Ο σύλλογος «ΑΝΤΕ ΓΕΙΑ ΣΤΟΝ ΚΑΡΚΙΝΟ» συγκέντρωσε το ποσό των 102.127,74 ευρώ στον «Περίπατο Ζωής 2026», χρήματα που θα διατεθούν κυρίως για τη στήριξη καρκινοπαθών στα νησιά μας.

deddie-reyma.webp
Προγραμματισμένες διακοπές ηλεκτρικού ρεύματος την Κυριακή 18 Οκτωβρίου σε όλο το νησί της Κω

Λόγω απαραίτητων τεχνικών εργασιών θα πραγματοποιηθούν ολιγόλεπτες διακοπές ηλεκτρικού ρεύματος σε ολόκληρο το νησί της Κω την Κυριακή 18 Οκτωβρίου, σύμφωνα με ανακοίνωση του ΔΕΔΔΗΕ

stighmiotipo-othonis-2026-10-16-081325.png
Άγνωστοι προκάλεσαν φθορές στον Δημοτικό Βρεφονηπιακό Σταθμό Ζηπαρίου

Ζημιές τόσο στο εσωτερικό όσο και στον εξωτερικό χώρο του Δημοτικού Βρεφονηπιακού Σταθμού Ζηπαρίου προκάλεσαν άγνωστοι τις προηγούμενες ημέρες, καταστρέφοντας παιχνίδια και παιδαγωγικό υλικό

stighmiotipo-othonis-2026-10-16-080233.png
Νέα πτώση οροφής στο Νοσοκομείου Λέρου

Νέα πτώση τμημάτων ψευδοροφής σημειώθηκε στο Νοσοκομείο Λέρου, λίγες ημέρες μετά από αντίστοιχο περιστατικό. Τα σωματεία των εργαζομένων καταγγέλλουν σοβαρά προβλήματα ασφάλειας και ζητούν άμεσο τεχνικό έλεγχο

ΑΓΓΕΛΙΕΣ & ADVERTORIALS
15 ΧΡΟΝΙΑ ΣΤΗΝ ΥΠΗΡΕΣΙΑ
ΤΗΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ
ΑΥΤΗ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ ΣΤΗΝ ΚΩ
15 °C
Σάββατο, 17 Οκτωβρίου 7:41ΠΜ
ΕΦΗΜΕΡΕΥΟΝΤΑ
ΦΑΡΜΑΚΕΙΑ
Απαγορεύεται ρητά η αναπαραγωγή κειμένου ή φωτογραφιών χωρίς άδεια.
Made by Reach Web Agency

Θα λαμβάνετε ειδοποιήσεις για τα σημαντικά νέα της Κω. Ενεργοποιήστε τις για να μαθαίνετε πρώτοι τα σημαντικά νέα της Κω. Τις έχετε μπλοκάρει. Επιτρέψτε τις από τις ρυθμίσεις του browser για το kosnews24.gr. Στο iPhone και το iPad λειτουργούν αφού προσθέσετε το Kosnews24 στην οθόνη Αφετηρίας.

Προσθήκη στην οθόνη Αφετηρίας

Στο iPhone και το iPad οι ειδοποιήσεις λειτουργούν όταν ανοίγετε το Kosnews24 από την οθόνη Αφετηρίας.

  1. Πατήστε το κουμπί «Κοινή χρήση» . Αν δεν το βλέπετε, πατήστε πρώτα τις τρεις τελείες δίπλα στη διεύθυνση.
    Πατήστε το κουμπί «Κοινή χρήση» στη γραμμή διευθύνσεων ή στο μενού του browser.
  2. Κάντε κύλιση προς τα κάτω και πατήστε «Προσθήκη στην οθόνη Αφετηρίας».
  3. Αν εμφανίζεται το «Άνοιγμα ως εφαρμογής Ιστού», αφήστε το ενεργό. Μετά πατήστε «Προσθήκη».
  4. Ανοίξτε το Kosnews24 από την οθόνη Αφετηρίας και ενεργοποιήστε τις ειδοποιήσεις.

Η σύνδεση αποκαταστάθηκε

Είστε πάλι συνδεδεμένοι

Χωρίς σύνδεση

Ελέγξτε τη σύνδεσή σας