Θ.ΜΟΥΖΟΥΡΑΚΗΣ : ‘’Τα μόνα στοιχεία που διαθέτει το ‘’Όραμα’’ είναι η λάσπη και η αθλιότητα.’’

Πολιτικη Τρίτη, 2η Αυγούστου 2016
c096914cd2a8ef2f03925ab25b3d8697.jpg

Ο Πρόεδρος του ΔΟΠΑΒΣ κ. Θ.Μουζουράκης έκανε την ακόλουθη δήλωση:

‘’ Οι ανακοινώσεις των υπολειμμάτων του ‘’Οράματος είναι ανάλογες της σοβαρότητας των συντακτών τους αλλά και της προσωρινής ‘’αρχηγού’’.

Αντί η κα Ρούφα να ζητά την παρέμβαση εισαγγελέα, καλό θα ήταν να πάει στον εισαγγελέα και να καταθέσει ότι στοιχεία ή καταγγελίες έχει.

Όπως έκανε ο Δήμαρχος Κω με τις περίφημες ‘’συνεργατικές’’ αυτό το εκτροφείο σκανδάλων και εκμαυλισμού που στήθηκε στις πλάτες των πολιτών της Κω.

Γιατί δεν πηγαίνει η κα Ρούφα στον εισαγγελέα;

Δεν πηγαίνει γιατί δεν έχει κανένα στοιχείο και τα μόνα υλικά που έχει να καταθέσει είναι η λάσπη και η αθλιότητα.

Ο Δήμαρχος Κω ζήτησε ο ίδιος την πλήρη διερεύνηση της βασιμότητας των καταγγελιών του ‘’Οράματος’’ από τον Εισαγγελέα Κω. Μέσα σε αυτά τα πλαίσια θα κληθεί η κα Ρούφα να καταθέσει στοιχεία, να καταγγείλει ότι και όποιον θέλει και στη συνέχεια να υποστεί και τις συνέπειες.

Υπάρχουν όμως και άλλα ζητήματα που περιμένουν στη σειρά, όπως είναι η διαχείριση της ΚΕΚΠΑΠΥΑΣ και η ΒΙΜΕΛ.’’

Γραφείο Τύπου Δήμου Κω

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
15 ΧΡΟΝΙΑ ΣΤΗΝ ΥΠΗΡΕΣΙΑ
ΤΗΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ
ΑΥΤΗ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ ΣΤΗΝ ΚΩ
26 °C
Σάββατο, 19 Ιουλίου 10:28ΜΜ
ΕΦΗΜΕΡΕΥΟΝΤΑ
ΦΑΡΜΑΚΕΙΑ
Απαγορεύεται ρητά η αναπαραγωγή κειμένου ή φωτογραφιών χωρίς άδεια.
Made by Reach Web Agency