Παρατείνεται η επιφυλακή των Σωμάτων Ασφαλείας στις παραμεθόριες περιοχές

Πολιτικη Τετάρτη, 20η Ιουλίου 2016
446d2c2247661c62b11269775f99b228.jpg
Σύσκεψη υπό τον Πρωθυπουργό για τις εξελίξεις στην Τουρκία. Παραμένουν σε επιφυλακή όλα τα Σώματα Ασφαλείας τόσο στις παραμεθόριες περιοχές όσο και στα αεροδρόμια
Σύσκεψη υπό τον πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα πραγματοποιήθηκε στο Μέγαρο Μαξίμου, με αφορμή τα όσα συμβαίνουν στην Τουρκία, στην οποία συμμετείχαν οι υπουργοί Προστασίας του Πολίτη Νικός Τόσκας, Εθνικής Αμύνης Πάνος Καμμένος, ο διοικητής της ΕΥΠ Γιάννης Ρουμπάτης και ο αρχηγός ΓΕΕΘΑ Ναύαρχος Ευάγγελος Αποστολάκης.
AdTech AdΗ παρακολούθηση των εξελίξεων στην Τουρκία, ήταν το αντικείμενο σύσκεψης, ενώ σύμφωνα με πηγές του υπουργείου Προστασίας του Πολίτη αποφασίσθηκε μεταξύ άλλων να παραμείνουν σε επιφυλακή όλα τα Σώματα Ασφαλείας τόσο στις παραμεθόριες περιοχές όσο και στα αεροδρόμια.
Ο υπουργός Εξωτερικών Νίκος Κοτζιάς απουσίαζε σήμερα στις Βρυξέλλες, όπου συμμετείχε στο Συμβούλιο των ΥΠ.ΕΞ., ενώ θα ακολουθήσει νέα σύσκεψη στο Μαξίμου και πάλι με όλους τους συναρμόδιους υπουργούς, τον διοικητή της ΕΥΠ και τον ΑΓΕΕΘΑ, καθώς οι εξελίξεις στην γειτονική χώρα είναι ραγδαίες και χρίζουν 24ωρης παρακολούθησης.
news247.gr
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
15 ΧΡΟΝΙΑ ΣΤΗΝ ΥΠΗΡΕΣΙΑ
ΤΗΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ
ΑΥΤΗ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ ΣΤΗΝ ΚΩ
32 °C
Πέμπτη, 17 Ιουλίου 6:03ΜΜ
ΕΦΗΜΕΡΕΥΟΝΤΑ
ΦΑΡΜΑΚΕΙΑ
Απαγορεύεται ρητά η αναπαραγωγή κειμένου ή φωτογραφιών χωρίς άδεια.
Made by Reach Web Agency