Η.ΣΙΦΑΚΗΣ : ‘’ Η Κως βγαίνει από μια μεγάλη περιπέτεια και ανακάμπτει. Μειώνουμε σταθερά τις απώλειες ημέρα με την ημέρα.’’

Τουρισμος Τετάρτη, 13η Ιουλίου 2016
5f18072413955a65d64931c6d51a51b0.jpg

O Aντιδήμαρχος κ.Ηλίας Σιφάκης, με αφορμή την ανακοίνωση των επίσημων στοιχείων της ΥΠΑ για τις αφίξεις στην Κω, έκανε την ακόλουθη δήλωση:

‘’ Η Κως ανακάμπτει, μειώνει σταθερά τις απώλειες και βελτιώνει την εικόνα της.

Σύμφωνα με τα επίσημα στοιχεία της ΥΠΑ, οι αφίξεις στο αεροδρόμιο ‘’Ιπποκράτης’’ της Κω παρουσίασαν μείωση τον Ιούνιο , σε σχέση με την περυσινή χρονιά, κατά 14,5%.

Υπενθυμίζω ότι το Μάιο η μείωση ήταν στο 21,7% ενώ στην αρχή της χρονιάς η τάση έδειχνε μια μείωση της τάξης του 40%.

Η τουριστική περίοδος δεν έχει τελειώσει, η προσπάθειά μας συνεχίζεται. Στόχος μας είναι να κλείσουμε ακόμα περισσότερο την ψαλίδα.

Χρειάζεται θετική σκέψη, συνεργασία όλων των φορέων του τουρισμού για το νησί μας. Ο σχεδιασμός της δημοτικής αρχής δεν περιορίζεται μόνο στην προβολή της θετικής εικόνας της Κω και στην αποκατάσταση της φήμης της , ως τουριστικού προορισμού.

Προχωράμε σε νέες δράσεις, όπως η δωρεάν μετακίνηση των επισκεπτών μας με τα λεωφορεία της δημοτικής συγκοινωνίας με την ταυτόχρονη διοργάνωση happenings για να βγάλουμε τους τουρίστες από τα ξενοδοχεία και να τονώσουμε την τοπική αγορά και τις επιχειρήσεις του νησιού.

Περάσαμε μια μεγάλη περιπέτεια. Η Κως όμως βγαίνει από αυτή την περιπέτεια και ανακάμπτει.

Την ίδια ώρα ας δούμε , με απόλυτη ψυχραιμία τι συμβαίνει στα άλλα νησιά που αντιμετώπισαν το πρόβλημα των μεταναστευτικών ροών.

Στη Λέσβο η μείωση της τουριστικής κίνησης καταγράφεται στο 65%, στη Σάμο στο 41% και στη Χίο στο 69%.’’

ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ ΑΡΘΡΟ
Ο σύνδεσμος αντιγράφηκε!
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΓΓΕΛΙΕΣ & ADVERTORIALS
15 ΧΡΟΝΙΑ ΣΤΗΝ ΥΠΗΡΕΣΙΑ
ΤΗΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ
ΑΥΤΗ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ ΣΤΗΝ ΚΩ
29 °C
Παρασκευή, 20 Ιουνίου 5:05ΜΜ
ΕΦΗΜΕΡΕΥΟΝΤΑ
ΦΑΡΜΑΚΕΙΑ
Απαγορεύεται ρητά η αναπαραγωγή κειμένου ή φωτογραφιών χωρίς άδεια.
Made by Reach Web Agency