 
            
            
        Άδειες χορήγησε η Γενική Γραμματεία Λιμένων, Λιμενικής Πολιτικής και Ναυτιλιακών Επενδύσεων για τη τοποθέτηση πλωτών εξεδρών μπροστά από ξενοδοχεία. Ένα απότα ξενοδοχεία στα οποία δόθηκε άδεια είναι το 'BLUE LAGOON RESORT'
Συγκεκριμένα, δόθηκε άδεια για την τοποθέτηση πλωτής εξέδρας εμβαδού 55 τ.μ., για εποχιακή χρήση, μέχρι έξι μήνες ανά έτος, στη θαλάσσια περιοχή Λάμπη, στη Κω έμπροσθεν της ξενοδοχειακής μονάδας 'BLUE LAGOON RESORT' για λογαριασμό της εταιρείας «ΜΟΥΡΑΓΙΟ Α.Ε. Η πλωτή εξέδρα θα χρησιμοποιηθεί για πρόσβαση των λουόμενων σε δύσβατη παραλία και περιοχή, προς λήψη θαλασσίου λουτρού και θα τοποθετηθεί στην προβλεπόμενη θέση, από τον αιτούντα, άνευ επέμβασης στον αιγιαλό.
.
H oμιλία του Βουλευτή, στη Βουλή, στο σ/ν του Υπουργείου Υγείας: «Ρυθμίσεις για την ενίσχυση της δημόσιας υγείας και την αναβάθμιση των υπηρεσιών υγείας».
Tην Κυριακή 2 Νοεμβρίου στο Δημοτικό Θέατρο Ρόδου.
 
        
        
        
    
    