Άδεια για πλωτή εξέδρα μπροστά από το 'BLUE LAGOON RESORT'

Τουρισμος Σάββατο, 25η Ιουνίου 2016
d86bc7777d78ce938d1bb233da4570fe.jpg

Άδειες χορήγησε η Γενική Γραμματεία Λιμένων, Λιμενικής Πολιτικής και Ναυτιλιακών Επενδύσεων για τη τοποθέτηση πλωτών εξεδρών μπροστά από ξενοδοχεία. Ένα απότα ξενοδοχεία στα οποία δόθηκε άδεια είναι το 'BLUE LAGOON RESORT'

Συγκεκριμένα, δόθηκε άδεια για την τοποθέτηση πλωτής εξέδρας εμβαδού 55 τ.μ., για εποχιακή χρήση, μέχρι έξι μήνες ανά έτος, στη θαλάσσια περιοχή Λάμπη, στη Κω έμπροσθεν της ξενοδοχειακής μονάδας 'BLUE LAGOON RESORT' για λογαριασμό της εταιρείας «ΜΟΥΡΑΓΙΟ Α.Ε. Η πλωτή εξέδρα θα χρησιμοποιηθεί για πρόσβαση των λουόμενων σε δύσβατη παραλία και περιοχή, προς λήψη θαλασσίου λουτρού και θα τοποθετηθεί στην προβλεπόμενη θέση, από τον αιτούντα, άνευ επέμβασης στον αιγιαλό.

.

ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ ΑΡΘΡΟ
Ο σύνδεσμος αντιγράφηκε!
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
astynomia.jpg
Απίστευτο περιστατικό χθες βράδυ στην Κανάρη - Μεθυσμένος οδηγός μπήκε αντίθετα στο ρεύμα

Είχε καταναλώσει μεγάλη ποσότητα αλκοόλ, υπερβαίνοντας κατά πολύ το επιτρεπόμενο όριο. Δεν διέθετε δίπλωμα οδήγησης, ενώ βρισκόταν και παράνομα στην χώρα μας, καθώς στερούνταν νόμιμων ταξιδιωτικών εγγράφων.

dhmotiko-sumvoulio2.jpg
Αναβάλλεται η συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Κω λόγω της εκδημίας του Μητροπολίτη Αγκύρας κυρού Ιερεμία

Η συνεδρίαση θα πραγματοποιηθεί την Τρίτη 24 Ιουνίου 2025 και ώρα 18:00, με τα ίδια θέματα ημερήσιας διάταξης.

ΑΓΓΕΛΙΕΣ & ADVERTORIALS
15 ΧΡΟΝΙΑ ΣΤΗΝ ΥΠΗΡΕΣΙΑ
ΤΗΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ
ΑΥΤΗ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ ΣΤΗΝ ΚΩ
28 °C
Παρασκευή, 20 Ιουνίου 7:37ΜΜ
ΕΦΗΜΕΡΕΥΟΝΤΑ
ΦΑΡΜΑΚΕΙΑ
Απαγορεύεται ρητά η αναπαραγωγή κειμένου ή φωτογραφιών χωρίς άδεια.
Made by Reach Web Agency