Γερμανοί ταξιδιωτικοί πράκτορες στην Κω στο 4ήμερο workshop του FVW

Τουρισμος Πέμπτη, 2η Ιουνίου 2016
5350e191fc6ecf6319fcf66f620dfd47.jpg

Eιδικό workshop για την Κω οργανώνει από τις 29 Ιουνίου έως τις 2 Ιουλίου ο γνωστός γερμανικός οργανισμός στα τουριστικά media, FVW. Στην εκδήλωση θα συμμετάσχουν Γερμανοί ταξιδιωτικοί πράκτορες, οι οποίοι θα έρθουν στο ελληνικό νησί με χορηγό την TUIFly από το Ντίσελντορφ, το Ανόβερο και το Μόναχο.

Oι Γερμανοί πράκτορες θα έχουν την ευκαιρία να δουν από κοντά την κατάσταση που έχει διαμορφωθεί σήμερα στην Κω, καθώς πλέον η ροή των προσφύγων και μεταναστών από την Τουρκία έχει μειωθεί καθοριστικά και η εικόνα δεν έχει καμιά σχέση με την περυσινή, όταν οι κρατήσεις έπεσαν δραματικά.

Το workshop θα έχει διάρκεια 4 ημερών, με ένα μονοήμερο συνέδριο στο οποίο οι τουριστικοί πράκτορες και οι τοπικοί ξενοδόχοι θα συζητήσουν τις πρόσφατες εξελίξεις, που έχουν αλλάξει την εικόνα του νησιού, ενώ οι Γερμανοί πράκτορες θα πραγματοποιήσουν εκδρομές και επισκέψεις σε ξενοδοχεία.Χορηγοί στην εκδήλωση του FVW είναι η Ένωση Ξενοδόχων Κω, η Περιφέρεια Ν.Αιγαίου και ο ΕΟΤ.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
stighmiotipo-othonis-2025-10-29-194122.png
Γιάννης Παππάς: Η Δημόσια Υγεία αναβαθμίζεται. Το νέο Νοσοκομείο Κω σύμβολο μιας πολιτικής με πράξεις

H oμιλία του Βουλευτή, στη Βουλή, στο σ/ν του Υπουργείου Υγείας: «Ρυθμίσεις για την ενίσχυση της δημόσιας υγείας και την αναβάθμιση των υπηρεσιών υγείας».

stighmiotipo-othonis-2025-10-29-183823.png
Ο Ασκληπιός στον Υμηττό

Η ανακοίνωση του συλλόγου.

ΑΓΓΕΛΙΕΣ & ADVERTORIALS
15 ΧΡΟΝΙΑ ΣΤΗΝ ΥΠΗΡΕΣΙΑ
ΤΗΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ
ΑΥΤΗ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ ΣΤΗΝ ΚΩ
17 °C
Πέμπτη, 30 Οκτωβρίου 11:30ΜΜ
ΕΦΗΜΕΡΕΥΟΝΤΑ
ΦΑΡΜΑΚΕΙΑ
Απαγορεύεται ρητά η αναπαραγωγή κειμένου ή φωτογραφιών χωρίς άδεια.
Made by Reach Web Agency