Στα πλαίσια της μάχης που δίνουμε για την εφαρμογή της νησιωτικότητας καταθέσαμε με άλλους βουλευτές τροπολογία για την κατάργηση του ΕΝΦΙΑ στους μόνιμους κατοίκους των νησιών κάτω των τριακοσίων κατοίκων.
Η πρόταση έγινε δεκτή από τον υπουργό Οικονομικών Ευκλείδη Τσακαλώτο και θα έρθει για νομοθέτηση σε ένα από τα αμέσως επόμενα νομοσχέδια, προκειμένου να τύχει καλύτερης τεχνικής επεξεργασίας και μαζί με άλλα μέτρα για τη ρήτρα νησιωτικότητας.
Οι βουλευτές ΣΥΡΙΖΑ Δωδεκανήσου
Σαντορινιός Νεκτάριος
Γάκης Δημήτρης
Καματερός Ηλίας
Επεισόδιο μεταξύ τεσσάρων αλλοδαπών σημειώθηκε το Σαββατοκύριακο στο Κέντρο Υποδοχής και Ταυτοποίησης (ΚΥΤ) στο Πυλί της Κω.
Την παρέμβαση των αρμοδίων ζητά η Έπαρχος Κω, Κ. Σβύνου, καταγγέλλοντας τη διανομή φυλλαδίων από μέλη της ΚΝΕ σε μαθητές έξω από το Γυμνάσιο του νησιού
Το 3ο επεισόδιο του Kosnews24 Vidcast είναι πλέον διαθέσιμο στο κανάλι μας στο YouTube!
Η Animal Rescue Kos απευθύνει κάλεσμα στους κατοίκους να συμμετάσχουν στο χειμερινό πρόγραμμα στειρώσεων αδέσποτων γατών, ανακοινώνοντας παράλληλα αλλαγές στη συνεργασία της με τα ξενοδοχεία του νησιού
Θα λαμβάνετε ειδοποιήσεις για τα σημαντικά νέα της Κω. Ενεργοποιήστε τις για να μαθαίνετε πρώτοι τα σημαντικά νέα της Κω. Τις έχετε μπλοκάρει. Επιτρέψτε τις από τις ρυθμίσεις του browser για το kosnews24.gr. Στο iPhone και το iPad λειτουργούν αφού προσθέσετε το Kosnews24 στην οθόνη Αφετηρίας.
Η σύνδεση αποκαταστάθηκε
Είστε πάλι συνδεδεμένοι
Χωρίς σύνδεση
Ελέγξτε τη σύνδεσή σας