Η Κρήτη παραμένει ο δημοφιλέστερος ελληνικός προορισμός των Ολλανδών και για αυτό το καλοκαιρι, αφού, σύμφωνα με έρευνα της διαδικτυακής πλατφόρμας που προωθεί τους ελληνικούς προορισμούς, Griekenland.net, συγκέντρωσε το 16,4% των ψήφων προτίμησης των τουριστών της χώρας.
Στην κατάταξη με τους δημοφιλέστερους ελληνικούς προορισμούς ακολουθεί η Ζάκυνθος με ποσοστό ψήφων 16,2%. Η Ζάκυνθος καταλάμβανε την 7η θέση το 2015 και την 9η το 2014, ενώ την περασμένη 2ετία η Κρήτη βρισκόταν, όπως και φέτος, στην πρώτη θέση των προτιμήσεων των Ολλανδών.
Η Λέσβος και η Κεφαλονιά βρέθηκαν φέτος στην 9η και την 10η θέση.
Η Κέρκυρα στην 3η και η Κως στην 4η.
Η Σαντορίνη είναι εμφανίζεται πιο δημοφιλής σε σχέση με πέρυσι, καταλαμβάνοντας την 5η θέση στην κατάταξη, ενώ Σάμος και Ρόδος έπεσαν κατά 4 και 2 θέσεις αντίστοιχα συγκριτικά με την περυσινή κατάταξη.
Η Ελλάδα είναι σημαντικός καλοκαιρινός προορισμός στην Ολλανδία. Οι πτήσεις τσάρτερ από τα αεροδρόμια Schiphol, Eindhoven στο Άμστερνταμ και Ροτερνταμ ξεκινούν τον Απρίλιο και ολοκληρώνονται τον Οκτώβριο. Επιπλέον η Αθήνα και η Θεσσαλονίκη έχουν συχνές συνδέσεις τους χειμερινούς μήνες.Στη φετινή έρευνα, καταγράφηκε αύξηση 63,8% της συμμετοχής σε σχέση με πέρυσι.
tornosnews.gr
Είχε καταναλώσει μεγάλη ποσότητα αλκοόλ, υπερβαίνοντας κατά πολύ το επιτρεπόμενο όριο. Δεν διέθετε δίπλωμα οδήγησης, ενώ βρισκόταν και παράνομα στην χώρα μας, καθώς στερούνταν νόμιμων ταξιδιωτικών εγγράφων.
Δείτε φωτογραφίες.
Η συνεδρίαση θα πραγματοποιηθεί την Τρίτη 24 Ιουνίου 2025 και ώρα 18:00, με τα ίδια θέματα ημερήσιας διάταξης.
Έφυγε από τη ζωή, σήμερα Παρασκευή 20 Ιουνίου.