Το πρώτο αίτημα των απεργών είναι η απόσυρση του ασφαλιστικού νομοσχεδίου, το οποίο εισάγεται αύριο στη Βουλή και προγραμματίζεται να ψηφιστεί το βράδυ της Κυριακής.
Στην ανακοίνωσή της η ΠΝΟ τονίζει πως οι κινητοποιήσεις της γίνονται «με προοπτική κλιμάκωσης» ενώ για σήμερα έχει προγραμματίσει συγκέντρωση στο λιμάνι του Πειραιά στις 12:00 το μεσημέρι απέναντι από τον Αγ. Διονύσιο και καλεί τους Έλληνες ναυτικούς μαζικά και δυναμικά να διατρανώσουν τη θέλησή τους και να υψώσουν το ανάστημά του ενάντια στο εν λόγω νομοσχέδιο.
Τα ναυτεργατικά σωματεία, Πανελλήνια Ένωση Μηχανικών Εμπορικού Ναυτικού (ΠΕΜΕΝ), Πανελλήνια Ένωση Κατωτέρων Πληρωμάτων Μηχανής (ΣΤΕΦΕΝΣΩΝ), Πανελλήνια Επαγγελματική Ένωση Μαγείρων (ΠΕΕΜΑΓΕΝ), Πανελλήνια Ένωση Πληρωμάτων Ρυμουλκών-Ναυαγοσωστικών (ΠΕΠΡΝ) και Πανελλήνια Ένωση Συνταξιούχων ΝΑΤ ΠΕΣ/ΝΑΤ έχουν προγραμματίσει για αύριο απεργιακή προσυγκέντρωση στην πλατεία Καραϊσκάκη.
Με μεγάλη επιτυχία και συμμετοχή πραγματοποιήθηκε η εκδήλωση που διοργάνωσε το Τμήμα ΑΧΕΠΑ Κω, σε συνεργασία με το Σύλλογο Εθελοντών Αιμοδοτών «Ο Ιπποκράτης», στο Beach Bar AMMOS το Σάββατο 5 Ιουλίου στην Κω, με σκοπό τη στήριξη του Σταθμού Αιμοδοσίας του Γενικού Νοσοκομείου Κω.
Γράφει ο Καΐσερλης Κώστας
Ολοκληρώθηκε η παρέμβαση του Δήμου Κω για τον φωτισμό του αγάλματος του Ιπποκράτη.
Η MARI FERRARI αναμένεται να ξεσηκώσει το κοινό με τα τελευταία club hits και μοναδικά remix.