Tο Σωματείο Νοσοκομείου Κω συμμετέχει στην Πρωτομαγιάτικη Απεργία στις 8 Μάη

Κοινωνια Τρίτη, 3η Μαΐου 2016
accc8046a346c3fe39d9bd3b47f76049.jpg

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΣΩΜΑΤΕΙΟΥ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟΥ ΚΩ ΓΙΑ ΕΡΓΑΤΙΚΗ ΠΡΩΤΟΜΑΓΙΑ

Tο Σωματείο Νοσοκομείου Κω συμμετέχει στην Πρωτομαγιάτικη Απεργία στις 8 Μάη και στην Απεργιακή Συγκέντρωση στην Πλατεία Ελευθερίας στις 10:30. Συμπληρώνονται 130 χρόνια από τους αιματοβαμμένους αγώνες που δώσανε οι εργάτες στο Σικάγο το 1886. Διεκδίκησαν : 8 ώρες δουλεία, 8 ώρες ξεκούραση, 8 ώρες ελεύθερο χρόνο για μόρφωση, πολιτισμό, κοινωνική συμμετοχή. Οι αγώνες κράτησαν χρόνια μέχρι να καθιερωθεί το 8ωρο. Σήμερα πάλι για τα κέρδη γκρεμίζονται όλα τα εργασιακά δικαιώματα. Επικρατούν εργασιακές σχέσεις λάστιχο, μισθοί πείνας, ημιανεργία. Για να επιβιώσει αυτό το σύστημα μας καταδιακάζει σε μισθωτή σκλαβιά. Είναι βέβαια, ίδιο το σύστημα που οδηγεί τους λαούς στην προσφυγιά και την μετανάστευση. Όσοι γλιτώνουν από τον θάνατο, ζούνε την καταστολή, την άγρια εκμετάλλευση των εργοδοτών, τον ρατσισμό, τον φασισμό.

Γι’αυτούς τους λόγους η Εργατική Πρωτομαγιά δεν είναι μνημόσυνο. Τιμάμε τους ήρωες και τους αγώνες τους και διδασκόμαστε πως με αγώνες και εργατική αλλυλεγγύη διεκδικούμε τα σύγχρονα δικαιώματα μας.

Καλούμε όλες και όλους στην Απεργιακή Συγκέντρωση.

Ζήτω η Εργατική Πρωτομαγιά!

Σωματείου Νοσοκομείου Κω,

4/5/2016

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
screenshot_20250710_141911_gmail.jpg
ΕΤΑΔ: Εκκίνηση διαγωνισμού για την Οικία Brunetti στην Κω

Η εταιρεία αναδεικνύει την πολιτιστική κληρονομιά αξιοποιώντας ιστορικά ακίνητα

stighmiotipo-othonis-2025-07-10-130258.png
Ο Μιχάλης Κακιούζης επίσημος καλεσμένος στο 8ο 3x3 Basketball Festival του Φοίβου Κω

Ο Μιχάλης Κακιούζης θα είναι ο επίσημος καλεσμένος στο κορυφαίο καλοκαιρινό μπασκετικό event του νησιού, που θα διεξαχθεί από τις 23 έως τις 27 Ιουλίου, στην πλατεία Ανταγόρα.

3-(37).jpg
ΑΧΕΠΑ Κω - Σύλλογος Αιμοδοτών: Στην εκδήλωση για την Εθελοντική Αιμοδοσία, ήταν όλοι εκεί

Με μεγάλη επιτυχία και συμμετοχή πραγματοποιήθηκε η εκδήλωση που διοργάνωσε το Τμήμα ΑΧΕΠΑ Κω, σε συνεργασία με το Σύλλογο Εθελοντών Αιμοδοτών «Ο Ιπποκράτης», στο Beach Bar AMMOS το Σάββατο 5 Ιουλίου στην Κω, με σκοπό τη στήριξη του Σταθμού Αιμοδοσίας του Γενικού Νοσοκομείου Κω.

15 ΧΡΟΝΙΑ ΣΤΗΝ ΥΠΗΡΕΣΙΑ
ΤΗΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ
ΑΥΤΗ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ ΣΤΗΝ ΚΩ
33 °C
Πέμπτη, 10 Ιουλίου 3:05ΜΜ
ΕΦΗΜΕΡΕΥΟΝΤΑ
ΦΑΡΜΑΚΕΙΑ
Απαγορεύεται ρητά η αναπαραγωγή κειμένου ή φωτογραφιών χωρίς άδεια.
Made by Reach Web Agency