Η ανικανότητα της συγκυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ να διαχειριστεί το μείζον ζήτημα του μεταναστευτικού συνεχίζεται με αμείωτους ρυθμούς. Οι πρόσφατες δηλώσεις του βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ κ. Γάκη περί μεταφοράς μεταναστών από την Ηπειρωτική Ελλάδα ή από άλλα νησιά στα νησιά που έχουν τη δυνατότητα να τους φιλοξενήσουν στα ΚΕ.Π.Υ. που δημιουργήθηκαν, αποδεικνύουν για άλλη μια φορά την προχειρότητα των πολιτικών τους.
Όσον αναφορά το νησί της Κω, μια τέτοια κίνηση σημαίνει άλλη μια γροθιά στην ήδη εξαθλιωμένη οικονομία του νησιού μας. Ενώ ο Δήμος της Κω και η Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου, καθώς και όλοι οι φορείς του νησιού, έχουν αναλάβει πρωτοβουλίες για την αναστροφή του αρνητικού κλίματος, η συγκυβέρνηση επιδιώκει να δημιουργήσει προβλήματα εκ του μη όντος, προκειμένου να καλύψει τις προφανείς αστοχίες των επιλογών της.
Η Τ.Ο. Κω Νέας Δημοκρατίας δηλώνει ξεκάθαρα την αντίθεση της σε οποιαδήποτε τέτοια πρόθεση ή/και απόφαση και εκφράζει τη συμπαράστασή της στους επιχειρηματίες και σε όλους τους κατοίκους του νησιού μας που έχουν θορυβηθεί και αντιτίθενται σε αυτή την προοπτική. Η λειτουργία του ΚΕ.Π.Υ. Κω οφείλει να περιορισθεί στην πρώτη υποδοχή μεταναστών που καταφθάνουν στο νησί της Κω και στην άμεση επαναπροώθησή τους στην Τουρκία ή αποστολή τους στην ηπειρωτική Ελλάδα. Ιδιαιτέρως τώρα, ενόψει της τουριστικής περιόδου, οι κυβερνητικές ακροβασίες αποδεικνύονται εξόχως επικίνδυνες για το νησί μας και τη χώρα.
Τοπική Οργάνωση Κω
Νέας Δημοκρατίας
Επεισόδιο μεταξύ τεσσάρων αλλοδαπών σημειώθηκε το Σαββατοκύριακο στο Κέντρο Υποδοχής και Ταυτοποίησης (ΚΥΤ) στο Πυλί της Κω.
Την παρέμβαση των αρμοδίων ζητά η Έπαρχος Κω, Κ. Σβύνου, καταγγέλλοντας τη διανομή φυλλαδίων από μέλη της ΚΝΕ σε μαθητές έξω από το Γυμνάσιο του νησιού
Το 3ο επεισόδιο του Kosnews24 Vidcast είναι πλέον διαθέσιμο στο κανάλι μας στο YouTube!
Η Animal Rescue Kos απευθύνει κάλεσμα στους κατοίκους να συμμετάσχουν στο χειμερινό πρόγραμμα στειρώσεων αδέσποτων γατών, ανακοινώνοντας παράλληλα αλλαγές στη συνεργασία της με τα ξενοδοχεία του νησιού
Θα λαμβάνετε ειδοποιήσεις για τα σημαντικά νέα της Κω. Ενεργοποιήστε τις για να μαθαίνετε πρώτοι τα σημαντικά νέα της Κω. Τις έχετε μπλοκάρει. Επιτρέψτε τις από τις ρυθμίσεις του browser για το kosnews24.gr. Στο iPhone και το iPad λειτουργούν αφού προσθέσετε το Kosnews24 στην οθόνη Αφετηρίας.
Η σύνδεση αποκαταστάθηκε
Είστε πάλι συνδεδεμένοι
Χωρίς σύνδεση
Ελέγξτε τη σύνδεσή σας