Η. Σ. Κανταρζή (ΟΡΑΜΑ) για την κατάσταση που επικρατεί στην Κοινωφελή επιχείρηση του Δήμου Κω

Πολιτικη Κυριακή, 27η Μαρτίου 2016
41f72b6a999ca70c40025efca43cbee7.jpg

Είναι πλέον εξαιρετικά δύσκολο να παρακολουθήσουμε την κατάσταση που επικρατεί στην Κοινωφελή επιχείρηση του δήμου καθώς όταν θέτουμε ερωτήματα αντιμετωπίζουμε την αλαζονική, υπερφίαλη, αγενή και υπό σύγχυση συμπεριφορά της κας Πη.

Οι κοινωνικές δομές της επιχείρησης παραπαίουν με αιχμή του δόρατος το Σβουρένειο Κέντρο. (κραυγή αγωνίας μας απευθύνουν οι γονείς που δεν στέλνουν πια τα παιδιά τους και εργαζόμενοι που αποχωρούν ο ένας μετά τον άλλο)

Είναι περιττό φυσικά να αναφερθούμε για άλλη μία φορά στην υπόθεση των τρένων για την οποία βοά ολόκληρη η Κωακή κοινωνία.

Εκατοντάδες απευθείας αναθέσεις για εκατοντάδες χιλιάδες ευρώ θα διαπιστώσετε αν μπείτε στο «διαύγεια ΚΕΚΠΑΠΥΑΣ» (θυμίζουμε ότι επί των ημερών μας βάφτιζε, χωρίς καμιάν ηθική, τους διαγωνισμούς, απευθείας αναθέσεις - ενώ ψήφισε την απευθείας ανάθεση σε πάροχο επειδή ήταν φίλος της!!!)

Ενάμιση χρόνο δεν κατάφεραν να υλοποιήσουν έναν διεθνή διαγωνισμό για τα καύσιμα και αφού εξάντλησαν τα αποθέματα από τον διεθνή που τους αφήσαμε επιδίδονται συστηματικά σε απευθείας αναθέσεις περίπου 300.000 χιλιάδων ευρώ…

Βρήκε μια στρωμένη επιχείρηση με 1.5 εκατομμύριο ευρώ ταμείο και αλωνίζει! (Δείτε το χρηματικό ένταλμα περί αποζημίωσης της κα Πη και λοιπών για το έτος 2016 ποσού 37.000 ευρώ! Η κα Πη εκτός από την αποζημίωσή της πληρώνεται και για τις συνεδριάσεις!)

Καθαίρεσε το διευθυντή της επιχείρησης (επιστημονικό στέλεχος του δήμου) επειδή τόλμησε, προς τιμήν του, με έγγραφό του να επισημάνει την επικινδυνότητα των υλικών με τα οποία επισκευάστηκαν οι στάσεις της αστικής τα οποία προμηθεύτηκαν επίσης με απευθείας ανάθεση).

Εγκρίνει μεταβάσεις με έξοδα της επιχείρησης αφού πρώτα υλοποιήσει τα ταξίδια της.

Εγκρίνει μετάβαση ακόμα και για εξωτερικό συνεργάτη της ΚΕΚΠΑΠΥΑΣ για επιμόρφωση!

Με απευθείας ανάθεση επίσης τοποθετεί τζάμια και καθρέπτες στην .....Αλεξάντερ Φάσιον. (το κτήριο ανήκει στο δήμο και όχι στην ΚΕΚΠΑΠΥΑΣ πόσα άλλα τέτοια έχει κάνει η κα Πη;)

Στην πρώτη αναμόρφωση του τρέχοντος προϋπολογισμού μηδένισε τον κωδικό με τίτλο «Αμοιβές ελεγκτών – Ορκωτών» ποσού 25.000 ευρώ.

Αλήθεια τι απέγιναν οι ορκωτοί και πως θα πληρωθούν άραγε;

Φέρνει θέματα. Παίρνει αποφάσεις. Επανέρχεται. Ξαναφέρνει τα ίδια θέματα. Ξαναπαίρνει άλλες αποφάσεις, ακόμα και ίδιες ή και παρόμοιες προκειμένου να κρύψει την ανικανότητα της να διοικήσει την επιχείρηση χωρίς να μπορεί όμως να «καλύψει» την απόσταση που τη χωρίζει από την κοινωνία και τα προβλήματα των κοινωνικά ευπαθών ομάδων για τις οποίες κυριολεκτικά και μεταφορικά δεκάρα τσακιστή δεν δίνει.

Για το Όραμα Κίνημα Πολιτών Κω

Σταματία Κανταρζή

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
stighmiotipo-othonis-2026-10-20-081249.png
Στις 29 Οκτωβρίου στο Δημοτικό θέατρο θα πραγματοποιηθεί η εκδήλωση «Μελωδίες στους δρόμους των πολιτισμών», αφιερωμένη στον Αριστοτέλη Παυλίδη

Μια ξεχωριστή μουσική βραδιά αφιερωμένη στη μνήμη του Αριστοτέλη Παυλίδη διοργανώνουν στο Δημοτικό Θέατρο Ρόδου η Παγκωακή Αδελφότητα σε συνεργασία με τη Δωδεκανησιακή Στέγη Τεχνών

kyt.webp
Συμπλοκή τεσσάρων ατόμων στο ΚΥΤ στο Πυλί – Συνελήφθησαν τρεις υπήκοοι Μπαγκλαντές και ένας Σουδανός

Επεισόδιο μεταξύ τεσσάρων αλλοδαπών σημειώθηκε το Σαββατοκύριακο στο Κέντρο Υποδοχής και Ταυτοποίησης (ΚΥΤ) στο Πυλί της Κω.

svinou2.webp
Κ. Σβύνου: Σήμερα, έξω από το ΓΥΜΝΑΣΙΟ της Κω, κάποιοι της ΚΝΕ στήθηκαν και μοίραζαν φυλλάδια στα ΠΑΙΔΙΑ

Την παρέμβαση των αρμοδίων ζητά η Έπαρχος Κω, Κ. Σβύνου, καταγγέλλοντας τη διανομή φυλλαδίων από μέλη της ΚΝΕ σε μαθητές έξω από το Γυμνάσιο του νησιού

file_00000000ef0c81f4a2aebd2b25ab47ba.png
Vidcast 19/10/26
Kosnews24 VIDCAST #3: Σταύρος και Ηλίας Γρύλλης – Οι κορυφαίοι Έλληνες drifters είναι από την Κω!

Το 3ο επεισόδιο του Kosnews24 Vidcast είναι πλέον διαθέσιμο στο κανάλι μας στο YouTube!

ΑΓΓΕΛΙΕΣ & ADVERTORIALS
Απαγορεύεται ρητά η αναπαραγωγή κειμένου ή φωτογραφιών χωρίς άδεια.
Made by Reach Web Agency

Θα λαμβάνετε ειδοποιήσεις για τα σημαντικά νέα της Κω. Ενεργοποιήστε τις για να μαθαίνετε πρώτοι τα σημαντικά νέα της Κω. Τις έχετε μπλοκάρει. Επιτρέψτε τις από τις ρυθμίσεις του browser για το kosnews24.gr. Στο iPhone και το iPad λειτουργούν αφού προσθέσετε το Kosnews24 στην οθόνη Αφετηρίας.

Προσθήκη στην οθόνη Αφετηρίας

Στο iPhone και το iPad οι ειδοποιήσεις λειτουργούν όταν ανοίγετε το Kosnews24 από την οθόνη Αφετηρίας.

  1. Πατήστε το κουμπί «Κοινή χρήση» . Αν δεν το βλέπετε, πατήστε πρώτα τις τρεις τελείες δίπλα στη διεύθυνση.
    Πατήστε το κουμπί «Κοινή χρήση» στη γραμμή διευθύνσεων ή στο μενού του browser.
  2. Κάντε κύλιση προς τα κάτω και πατήστε «Προσθήκη στην οθόνη Αφετηρίας».
  3. Αν εμφανίζεται το «Άνοιγμα ως εφαρμογής Ιστού», αφήστε το ενεργό. Μετά πατήστε «Προσθήκη».
  4. Ανοίξτε το Kosnews24 από την οθόνη Αφετηρίας και ενεργοποιήστε τις ειδοποιήσεις.

Η σύνδεση αποκαταστάθηκε

Είστε πάλι συνδεδεμένοι

Χωρίς σύνδεση

Ελέγξτε τη σύνδεσή σας