3 Απριλίου : " Η Ελληνικότητα του πολιτισμού της Συρίας - Τα Ελληνιστικά βασίλεια του Μ.Αλεξάνδρου, της Ανατολής" & ο Μεγάλος "Εν Κω" διαγωνισμός μας!

Κοινωνια Δευτέρα, 21η Μαρτίου 2016
a3d0100785125b21ba001773bcb20269.jpg

Τομές Ιστορίας με Χρονική διαφορά 2.000 χρόνων.
*

Ομιλία 3 Απριλίου με θέμα :
» Η Ελληνικότητα του πολιτισμού της Συρίας – Τα Ελληνιστικά βασίλεια, του Μ.Αλεξάνδρου, της Ανατολής»

&

Υπο την Αιγίδα του Δήμου Κω
Υπό την Αιγίδα του Δήμου.
Περισσότερες Λεπτομέρειες εδώ!
ΔΙαγωνισμός 2016 Εν Κω Πελοποννησίων: «Μάθε την Ιστορία σου και Κέρδισε, Το Σταυρόλεξο της Ελληνικής Επανάστασης του 1821»
Ομιλία 3 Απριλίου με θέμα :
» Η Ελληνικότητα του πολιτισμού της Συρίας – Τα Ελληνιστικά βασίλεια, του Μ.Αλεξάνδρου, της Ανατολής»
Δείτε εδώ λεπτομέρειες της Εκδήλωσης
Χορηγοί Ομιλίας
ΔΙαγωνισμός 2016 Εν Κω Πελοποννησίων: «Μάθε την Ιστορία σου και Κέρδισε, Το Σταυρόλεξο της Ελληνικής Επανάστασης του 1821»
Δικαίωμα συμμετοχής έχουν Όλοι οι κάτοικοι της Κω!Περισσότερα για τους όρους, τα δώρα, τις προϋποθέσεις και την απονομή εδώ!

Ανακοίνωση του Μεγάλου "Εν Κω" 2016 διαγωνισμού μας:
«Μάθε την Ιστορία σου και Κέρδισε, Το Σταυρόλεξο της Ελληνικής Επανάστασης του 1821» .
Οι ενδιαφερόμενοι πρέπει να απαντήσουν σωστά,συμπληρώνοντας και στέλνοντας την φόρμα που θα βρούν εδώ, στις δύο (2) ερωτήσεις :

1. Πότε (έτος) και Πού (μέρος-τόπο) γεννήθηκε ο Στρατηλάτης μας Θ.Κολοκοτρώνης;

2. Ποιά η καταγωγή ( περιοχή ή πόλη) του Στρατηλάτη μας Μ.Αλέξανδρου (προσοχή: καταγωγή της δυναστεία τους, των Μακεδόνων Βασιλέων, οχι ο τόπος γέννησής του)

Χορηγοί Δώρων
Χορηγοί Δώρων διαγωνισμού

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΓΓΕΛΙΕΣ & ADVERTORIALS
15 ΧΡΟΝΙΑ ΣΤΗΝ ΥΠΗΡΕΣΙΑ
ΤΗΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ
ΑΥΤΗ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ ΣΤΗΝ ΚΩ
17 °C
Τετάρτη, 29 Απριλίου 2:35ΠΜ
ΕΦΗΜΕΡΕΥΟΝΤΑ
ΦΑΡΜΑΚΕΙΑ
Απαγορεύεται ρητά η αναπαραγωγή κειμένου ή φωτογραφιών χωρίς άδεια.
Made by Reach Web Agency