Όταν ο Καμμένος έλεγε ότι ένα hotspot στην Κω θα είναι το τέλος του νησιού

Πολιτικη Τετάρτη, 17η Φεβρουαρίου 2016
4fe422f5a64bd535c32879fc4ebbf37c.jpg

Δείτε απόσπασμα από παλαιότερη ομιλία του υπουργού Εθνικής Άμυνας στο δημοτικό συμβούλιο της Κω

«Εμείς θα φροντίσουμε τώρα αυτοί που έρχονται να καταγράφονται κανονικά» είπε ο υπουργός Εθνικής Άμυνας Πάνος Καμμένος σε τηλεοπτική συνέντευξη που έδωσε την Δευτέρα στο Star σε μια προσπάθεια να αιτιολογήσει την λειτουργία των hotspot που έστω και καθυστερημένα, σε σχέση με τους χρόνους που είχε υποσχεθεί η ελληνική κυβέρνηση στους Ευρωπαίους, αναμένεται να τεθούν σε λειτουργία το επόμενο διάστημα.

Ο κ. Καμμένος που σήμερα επιθεωρεί τα κέντρα υποδοχής και καταγραφής προσφύγων και μεταναστών σε Λέσβο, Χίο και Λέρο αλλά όχι και στην Κω που θεωρείται από πολλούς κατοίκους σαν «persona non grata» στην τελευταία τηλεοπτική συνένετυξή του έκανε λόγο για τους τοπικούς φορείς εκείνους που συνεργάζονται και εκείνους που αντιδρούν στη δημιουργία hotspot, χωρίς όμως να κατονομάσει τον δήμο και τους κατοίκους της Κω.

Και μπορεί σήμερα να προσπαθεί να επιχειρηματολογήσει ότι τα hotspot και η παρουσία του ΝΑΤΟϊκού στολίσκου στο Αιγαίου θα μειώσουν τα προσφυγικά κύματα και την μετανάστευση, πριν από λίγο καιρό όμως, μιλώντας στο δημοτικό συμβούλιο της Κω προειδοποιούσε: Προς Θεού, μην γίνεται καταγραφή εδώ! Θα είναι το τέλος του νησιού!

Χωρίς σχόλια, δείτε το βίντεο που μεταδόθηκε στην εκπομπή του Ant1 «Ράδιο Αρβύλα» με όσα έλεγε παλαιότερα ο Πάνος Καμμένος για το ενδεχόμενο δημιουργίας hotspot στην Κω:

VIDEO
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
stighmiotipo-othonis-2025-07-11-085051.png
ΑΑΔΕ: Ψηφιακά η απόδοση ΑΦΜ σε ανηλίκους άνω των 12 ετών χωρίς ταυτότητα

Η υποβολή του αιτήματος γίνεται μέσω της ψηφιακής πύλης myAADE, στην επιλογή ΑΦΜ & Κλειδάριθμος.

ekklisia2403.png
34χρονος διέρρηξε δύο φορές εκκλησάκι σε ξενοδοχείο στην Λάμπη

Σχηματίσθηκε δικογραφία εις βάρος του - Δεν συνελήφθη λόγω παρέλευσης του αυτοφώρου.

stighmiotipo-othonis-2025-07-11-075023.png
Ανοιχτή δημόσια διαβούλευση για το Σχέδιο Δράσης για την Ισότητα των Φύλων

Η Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου εκπονεί το Σχέδιο Δράσης για την Ισότητα των Φύλων για την περίοδο 2025–2028, ενισχύοντας τις πολιτικές ισότητας και την καταπολέμηση των διακρίσεων σε όλα τα επίπεδα της κοινωνικής και δημόσιας ζωής.

15 ΧΡΟΝΙΑ ΣΤΗΝ ΥΠΗΡΕΣΙΑ
ΤΗΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ
ΑΥΤΗ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ ΣΤΗΝ ΚΩ
29 °C
Παρασκευή, 11 Ιουλίου 6:34ΜΜ
ΕΦΗΜΕΡΕΥΟΝΤΑ
ΦΑΡΜΑΚΕΙΑ
Απαγορεύεται ρητά η αναπαραγωγή κειμένου ή φωτογραφιών χωρίς άδεια.
Made by Reach Web Agency