Το ΚΕΚ Γεννηματάς σε συνεργασία με την Λέσχη Αρχιμαγείρων Δωδεκανήσου &
Κυκλάδων διοργανώνει στην Κω ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ ΣΥΝΤΑΓΩΝ ΓΙΑ ΕΙΔΙΚΕΣ ΟΜΑΔΕΣ (lactose& gluten free). Το σεμινάριο που χρηματοδοτείται από την Περιφέρεια ΝοτίουΑιγαίου απευθύνεται σε επαγγελματίες του χώρου της εστίασης (εστιάτορες,μάγειρες, βοηθούς μαγείρων κ.α) έχοντας στόχο την παρουσίαση συνταγών γιαάτομα που έχουν προβλήματα δυσανεξίας στη λακτόζη ή στη γλουτένησυμπληρώνοντας τα μενού εστιατορίων και ξενοδοχείων.Το διήμερο σεμινάριο εντάσσεται στο έργο ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΚΑΙ ΔΡΑΣΕΙΣ ΚΑΤΑΡΤΙΣΗΣστο Νομό Δωδεκανήσου, είναι δωρεάν και θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη 18 &Παρασκευή 19 Φεβρουαρίου ώρες 10:00-2:00 στο εστιατόριο AVANTI, Βασ.Γεωργίου4 Κως.Περισσότερες πληροφορίες και αιτήσεις συμμετοχής για το πρόγραμμα στη σελίδατου έργου www.katartisi-pnai.gr