Με μεγάλη αγανάκτηση παρακολουθήσαμε το νέο τηλεοπτικό παραλήρημα του υπουργού Εθνικής Άμυνας κ Πάνου Καμμένου να στοχοποιεί αστυνομικούς ως δήθεν συνεργούς κυκλωμάτων μαύρου χρήματος σε βάρος προσφύγων στην Κω.
Δυστυχώς δεν εκπλαγήκαμε. Δεν είναι η πρώτη φορά που ο κ. Καμμενος στοχοποιεί αστυνομικούς επιχειρώντας να καλύψει τις ευθύνες του για την κατάσταση που επικρατεί στην Κω και αποτελεί αποτελέσμα της πολιτικής που ασκείται. Η εμπάθεια του και η τακτική του είναι γνωστή. Είναι όμως τραγικό να στοχοποιούνται και να συκοφαντούνται συνεχώς αστυνομικοί ακριβώς την ώρα που υπερβάλουν εαυτόν ώστε να ανταποκριθούν στο καθήκον που τους επιβάλλει η πατρίδα και οι αποφάσεις της υπηρεσίας.
Ας σταματήσει επιτέλους ο κ Καμμένος να λασπολογεί σε βάρος μας, γιατί πλέον δεν ανεχόμαστε να είμαστε ο "εύκολος στόχος". Ας καταφύγει ο ίδιος στον Εισαγγελέα αν όσα ισχυρίζεται σε βάρος "Αστυνομικού διευθυντή" είναι αλήθεια. Αλλιώς ας σωπάσει κι ας ασχοληθεί με τα προβλήματα των νησιωτών. Ας μας αφήσει έξω από την κόντρα που ξεκίνησε με τους πολίτες της Κω.
Ως Αστυνομικοί δεν θα δεχτούμε αλλά πολιτικά παιχνίδια στις πλάτες μας. Το οφείλουμε στις οικογένειες μας.
Καλούμε την φυσική ηγεσία μας να συμπαρασταθεί, να προστατέψει στοιχειωδώς το κύρος της Αστυνομίας και τις προσωπικότητες μας.
Τον κ Καμμένο ας τον μαζέψουν οι συνάδελφοι του Υπουργοί και βουλευτές. Αν δεν το κάνουν θα βρεθούν υπόλογοι, ο κ. Καμμένος στην Δικαιοσύνη αλλά και όλοι μαζί στην Ιστορία.
Για το Διοικητικό Συμβούλιο
Ο Πρόεδρος ΚΥΔΩΝΑΚΗΣ Αντώνιος | Ο Γεν. Γραμματέας ΓΕΩΡΓΙΟΥ Παναγιώτης |
Ο σύλλογος «ΑΝΤΕ ΓΕΙΑ ΣΤΟΝ ΚΑΡΚΙΝΟ» συγκέντρωσε το ποσό των 102.127,74 ευρώ στον «Περίπατο Ζωής 2026», χρήματα που θα διατεθούν κυρίως για τη στήριξη καρκινοπαθών στα νησιά μας.
Λόγω απαραίτητων τεχνικών εργασιών θα πραγματοποιηθούν ολιγόλεπτες διακοπές ηλεκτρικού ρεύματος σε ολόκληρο το νησί της Κω την Κυριακή 18 Οκτωβρίου, σύμφωνα με ανακοίνωση του ΔΕΔΔΗΕ
Ζημιές τόσο στο εσωτερικό όσο και στον εξωτερικό χώρο του Δημοτικού Βρεφονηπιακού Σταθμού Ζηπαρίου προκάλεσαν άγνωστοι τις προηγούμενες ημέρες, καταστρέφοντας παιχνίδια και παιδαγωγικό υλικό
Νέα πτώση τμημάτων ψευδοροφής σημειώθηκε στο Νοσοκομείο Λέρου, λίγες ημέρες μετά από αντίστοιχο περιστατικό. Τα σωματεία των εργαζομένων καταγγέλλουν σοβαρά προβλήματα ασφάλειας και ζητούν άμεσο τεχνικό έλεγχο
Θα λαμβάνετε ειδοποιήσεις για τα σημαντικά νέα της Κω. Ενεργοποιήστε τις για να μαθαίνετε πρώτοι τα σημαντικά νέα της Κω. Τις έχετε μπλοκάρει. Επιτρέψτε τις από τις ρυθμίσεις του browser για το kosnews24.gr. Στο iPhone και το iPad λειτουργούν αφού προσθέσετε το Kosnews24 στην οθόνη Αφετηρίας.
Η σύνδεση αποκαταστάθηκε
Είστε πάλι συνδεδεμένοι
Χωρίς σύνδεση
Ελέγξτε τη σύνδεσή σας