Οι Κώοι αθλητές Μ. Τσίκνης & Σ. Καραναστάσης στο Λαϊκό δρόμο στη Ρόδο.2η θέση για τον Τσίκνη

Αθλητικα Τετάρτη, 20η Ιανουαρίου 2016
3f0b1ba4ac3d1076ae1ff02512ca13ae.jpg

Ποδαρικό με ρεκόρ συμμετοχών στον λαικό δρόμο 10Kmστην μεσαιώνικη ταφρο στην Ρόδο και με την συμμετοχη 2 Κώων αθλητών του Σταυρου Καραναστάση και του Καρδαμιώτη Τσίκνη εμμανουήλ που με ακομα μια εντυπωσιακή εμφάνιση παρόλο τους χρόνιους τραυματισμούς του κατελαβε την 2ηθεση .

Με νέο ρεκόρ συμμετοχών διεξήχθη την κυριάκη 17/01 στην Τάφρο η πρώτη κατά σειρά αθλητική εκδήλωση του συλλόγου τριάθλου “Απόλλων Ρόδου”, καθώς περίπου 140 ενήλικες αψήφισαν τις δύσκολες καιρικές συνθήκες και έδωσαν βροντερό παρόν στον αγώνα 10 Km. Μαζί με αυτούς και αμέσως μετά τον τερματισμό των ενηλίκων, σειρά πήραν τα μικρά παιδιά, τα οποία έτρεξαν την απόσταση του 1 Km.Πρόκειται για αθλητική εκδήλωση τρεξίματος απόστασης 10Km.Μέσα στη Μεσαιωνική Τάφρο που περιβάλλει την Παλιά Πόλη της Ρόδου.Η διαδρομή των 10Km αποτελείται από 3 γύρους των (περίπου) 3.330m. Η εκκίνηση του αγώνα δόθηκε στην είσοδο της Μεσαιωνικής Τάφρου που βρίσκεται στη συνοικία Κόβα. Οι δρομείς διένυσαν όλη την Τάφρο, βγήκαν από την έξοδο που βρίσκεται στο κέντρο της πόλης της Ρόδου δίπλα στο σταθμό των TAXI και στη συνέχεια, από την πλατεία Μουσείου μέσα στην Παλιά Πόλη, κατευθύνθηκαν στην οδό Σωκράτους και ακολούθησαν το δρόμο προς την εκκλησία της ΠΑΝΑΓΙΑΣ του ΚΑΣΤΡΟΥ. Από κει έστριψαν δεξιά στα σκαλιά και ακολούθησαν το δρόμο μέχρι να βρεθούν ξανά στην είσοδο της Τάφρου. Στη συνέχεια επανέλαβαν την ίδια διαδρομή άλλες 2 φορές.

Για τρίτη συνεχή φορά και παρά το δυνατό αέρα και την μεγάλη πιθανότητα βροχής, έγινε μέσα στην Τάφρο και αγώνας 1 Km για τα παιδιά κατω των 12 ετών, με ελεύθερη συμμετοχή. Ο παιδικός αγώνας ήταν και φέτος αφιερωμένος στη ΦΛΟΓΑ (Σύλλογο Γονέων Παιδιών με Νεοπλασματικές Ασθένειες). Οι άνθρωποι της ΦΛΟΓΑΣ βρέθηκαν στην Τάφρο και διέθεσαν μπλουζάκια και άλλα αναμνηστικά για οικονομική ενίσχυση παιδιών με καρκίνο. Οι πρώτοι 6 ενήλικες αθλητές της γενικής κατάταξης είναι οι εξής:

1. Τσώκος Δημήτρης με χρόνο: 37 λεπτά και 46 δευτερόλεπτα
2. Τσίκνης Μανώλης με χρόνο: 38 λεπτά και 32 δευτερόλεπτα
3. Τσώκος Παναγιώτης με χρόνο: 38 λεπτά και 57 δευτερόλεπτα
4. Δούδαλης Νίκος με χρόνο: 41 λεπτά και 06 δευτερόλεπτα
5. Διακομιχάλης Ανδρέας με χρόνο: 42 λεπτά και 50 δευτερόλεπτα

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ ΑΡΘΡΟ
Ο σύνδεσμος αντιγράφηκε!
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
stighmiotipo-othonis-2025-10-22-080332.png
Διανομή 35.000 οικιακών κομποστοποιητών στο Νότιο Αιγαίο

Ο ΦοΔΣΑ Νοτίου Αιγαίου ξεκινά το μεγαλύτερο περιβαλλοντικό πρόγραμμα Οικιακής Κομποστοποίησης στην Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου με τη δωρεάν διανομή 35.000 κομποστοποιητών σε νοικοκυριά

1000053734-2.jpg
Ανάδειξη νέας Τοπικής Επιτροπής Κω της “Δωδεκανησιακής Μέλισσας”

Το Σωματείο «Δωδεκανησιακή Μέλισσα», μετά την σχετική Συνεδρίαση του νέου διοικητικού συμβουλίου που έλαβε χώρα τον Σεπτέμβριο,  ανακοινώνει τον ορισμό της νέας Τοπικής Επιτροπής Κω.

unnamed-(52).jpg
Η Κως φιλοξένησε για πρώτη φορά τους Πανελλήνιους Αγώνες Ποδηλασίας Special Olympics

Με ιδιαίτερη επιτυχία ολοκληρώθηκαν οι πρώτοι Πανελλήνιοι Αγώνες Ποδηλασίας Special Olympics, σε συνδιοργάνωση Special Olympics και Δήμου Κω.

ΑΓΓΕΛΙΕΣ & ADVERTORIALS
15 ΧΡΟΝΙΑ ΣΤΗΝ ΥΠΗΡΕΣΙΑ
ΤΗΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ
ΑΥΤΗ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ ΣΤΗΝ ΚΩ
22 °C
Τετάρτη, 22 Οκτωβρίου 8:43ΠΜ
ΕΦΗΜΕΡΕΥΟΝΤΑ
ΦΑΡΜΑΚΕΙΑ
Απαγορεύεται ρητά η αναπαραγωγή κειμένου ή φωτογραφιών χωρίς άδεια.
Made by Reach Web Agency