Υπολειτουργούν από σήμερα τα δικαστήρια σε Ρόδο και Κω, αλλά και στην υπόλοιπη Ελλάδα, εξαιτίας κινητοποιήσεων των δικαστικών υπαλλήλων και των δικηγόρων.
Το διοικητικό συμβούλιο της Ομοσπονδίας Δικαστικών Υπαλλήλων Ελλάδος αποφάσισε 2ωρες, από την 09.00 ώρα μέχρι την 11.00 ώρα το πρωί, προειδοποιητικές διακοπές συνεδριάσεων ακροατηρίων και όλων των εργασιών στις δικαστικές υπηρεσίες της χώρας μέχρι την Παρασκευή 15 Ιανουαρίου 2016.
Στόχος είναι η ανάδειξη και η λύση των προβλημάτων του κλάδου, που προκύπτουν κυρίως από την έλλειψη προσωπικού, η οποία πήρε τραγικές διαστάσεις μετά την ψήφιση των μνημονιακών νόμων.
Ο Δικηγορικός Σύλλογος Κω και τα μέλη του έχουν ξεκινήσει απεργιακές κινητοποιήσεις από την περασμένη Παρασκευή.
Στην ανάγκη αναπτυξιακής και αμυντικής ενίσχυσης των νησιών αναφέρθηκε ο βουλευτής Δωδεκανήσου Γιώργος Νικητιάδης, υπογραμμίζοντας στη συνεδρίαση της ΠΕΔ Νοτίου Αιγαίου ότι οι νησιώτες αποτελούν την εμπροσθοφυλακή της χώρας
Σε τακτική συνεδρίαση μέσω τηλεδιάσκεψης συνέρχεται την Τρίτη 27 Οκτωβρίου στις 12:00 η Δημοτική Επιτροπή Κω, με έντεκα θέματα στην ημερήσια διάταξη και ζωντανή μετάδοση στο YouTube
Η Συντονίστρια ΠΕ Κω και Νισύρου Κωνσταντίνα Σβύνου μιλάει στον Γιώργο Λιοδάκη για το πολιτικό της μέλλον, τα έργα στο νησί και τα σημαντικά ζητήματα της τοπικής επικαιρότητας
Στο Διεθνές Ιπποκράτειο Ίδρυμα Κω πραγματοποιήθηκε το Ιπποκρατικό Φόρουμ, με τη συμμετοχή διακεκριμένων επιστημόνων και την απόδοση του Όρκου του Ιπποκράτη από αριστούχους αποφοίτους Ιατρικών Σχολών
Θα λαμβάνετε ειδοποιήσεις για τα σημαντικά νέα της Κω. Ενεργοποιήστε τις για να μαθαίνετε πρώτοι τα σημαντικά νέα της Κω. Τις έχετε μπλοκάρει. Επιτρέψτε τις από τις ρυθμίσεις του browser για το kosnews24.gr. Στο iPhone και το iPad λειτουργούν αφού προσθέσετε το Kosnews24 στην οθόνη Αφετηρίας.
Η σύνδεση αποκαταστάθηκε
Είστε πάλι συνδεδεμένοι
Χωρίς σύνδεση
Ελέγξτε τη σύνδεσή σας