Δ. ΓΕΡΑΣΚΛΗΣ :‘’Το ΑΚΤΑΙΟΝ θα αξιοποιηθεί με ανοιχτό διαγωνισμό, θα ανακασκευαστεί και θα αποφέρει έσοδα στο Δήμο Κω. Το πάρτυ των ‘’συνεργατικών’’ τελείωσε.’’

Πολιτικη Τρίτη, 22η Δεκεμβρίου 2015
2048054264ee4f1e157217e4b6612498.jpg

Δ. ΓΕΡΑΣΚΛΗΣ : ‘’ Το ΑΚΤΑΙΟΝ θα αξιοποιηθεί με ανοιχτό διαγωνισμό, θα ανακασκευαστεί και θα αποφέρει έσοδα στο Δήμο Κω. Το πάρτυ των ‘’συνεργατικών’’ τελείωσε.’’

Ο Αντιδήμαρχος κ.Γερασκλής, με αφορμή την ανακοίνωση της παράταξης ‘’Όραμα’’ για το ΑΚΤΑΙΟΝ, έκανε την ακόλουθη δήλωση:

‘’Η κ.Ρούφα προσπαθεί με ψεύδη και ανακρίβειες να πείσει τους πολίτες της Κω όταν δεν μπορεί να πείσει την πλειοψηφία των δημοτικών συμβούλων της παράταξης της, οι οποίοι την εγκατέλειψαν.

Η αλήθεια για το ΑΚΤΑΙΟΝ και τη δήθεν χρηματοδότηση του είναι ότι το συγκεκριμένο ποσό των 100.000 ευρώ δεν επαρκούσε για την επισκευή και ανακατασκευή του κτιρίου, με τα χρήματα αυτά δεν μπορούσε να καλυφθεί ούτε το 30% του έργου.

Η μόνη επιλογή που υπήρχε ήταν η διακοπή της σύμβασης και η απένταξη του έργου όσο ήταν νωρίς ,γιατί αν το έργο προχωρούσε θα έπρεπε όχι μόνο να σταματήσει αλλά να επιστρέψει και ο δήμος το σύνολο των χρημάτων.

Έτσι ‘’προγραμμάτιζε’’ τα έργα το ‘’Όραμα-Εφιάλτης’’.

Από εκεί και πέρα, η αξιοποίηση της δημοτικής περιουσίας θα προχωρήσει.

Με διαφάνεια και μέσα από ανοιχτό διαγωνισμό, θα παραχωρηθεί το ΑΚΤΑΙΟΝ προκειμένου όχι μόνο να ανακατασκευαστεί αλλά και να αποδίδει έσοδα στο Δήμο.

Αυτή είναι η νόμιμη διαδικασία.

Σε καμία περίπτωση αυτή η δημοτική αρχή δεν ακολουθεί το μοντέλο των ‘’συνεργατικών’’ της προηγούμενης δημοτικής αρχής που χάριζε δημοτική περιουσία σε ‘’ημέτερους’’ χωρίς αντίτιμο και με αδιαφανείς διαδικασίες που ήδη ελέγχονται.

Στο εξής η δημοτική περιουσία δεν θα παραχωρείται χωρίς αντίτιμο.

Το πάρτυ των ‘’συνεργατικών’’ τελείωσε’’.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
15 ΧΡΟΝΙΑ ΣΤΗΝ ΥΠΗΡΕΣΙΑ
ΤΗΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ
ΑΥΤΗ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ ΣΤΗΝ ΚΩ
27 °C
Πέμπτη, 10 Ιουλίου 9:32ΜΜ
ΕΦΗΜΕΡΕΥΟΝΤΑ
ΦΑΡΜΑΚΕΙΑ
Απαγορεύεται ρητά η αναπαραγωγή κειμένου ή φωτογραφιών χωρίς άδεια.
Made by Reach Web Agency