Η κοροϊδία συνεχίζεται: Χωρίς το μείζον ζήτημα του μεταναστευτικού συνεδριάζει, κατεπειγόντως, το Δημοτικό Συμβούλιο

Πολιτικη Παρασκευή, 11η Δεκεμβρίου 2015
ab6146381352c3384f81cb7613c15a13.jpg

Η κοροϊδία συνεχίζεται: Χωρίς το μείζον ζήτημα του μεταναστευτικού συνεδριάζει και αύριο, κατεπειγόντως, το Δημοτικό Συμβούλιο

Σε κατεπείγουσα συνεδρίαση συνέρχεται αύριο στις 3 μ.μ. το Δημοτικό Συμβούλιο. Όχι για να αποφασίσει για το μείζον θέμα του μεταναστευτικού που απασχολεί την κοινωνία της Κω αλλά για να τακτοποιήσει διαδικαστικά ζητήματα που αφορούν χρηματοδοτούμενα έργα που στην συντριπτική τους πλειοψηφία είναι συνεχιζόμενα από τη δημοτική περίοδο του Οράματος.

Δεν παραλείπει δε η δημοτική αρχή Κυρίτση, αφού θόλωσε και πόλωσε το κλίμα, παρεμπιπτόντως, με μιαν εισήγηση τεχνοκρατικής καθαρά διαχείρισης και με άκρως συνοπτικές διαδικασίες να βγάλει στο σφυρί και το δημοτικό σφαγείο.

Το ύψος του προϋπολογισμού που θα πληρώσουμε ανέρχεται στις 103.146,87 ευρώ και σύμφωνα με το οργανωμένο, εδώ και καιρό, σχέδιο της παρέας Κυρίτση το δημοτικό σφαγείο ιδιωτικοποιείται!!! Τίτλοι τέλους για το δημοτικό σφαγείο. Ο δε κατάλογος ξεπουλήματος δεν έχει... τέλος.

Η παράταξή μας θα θέσει προ ημερησίας την ένταξη δύο θεμάτων που ο κατεπείγον χαρακτήρας τους εξ αντικειμένου και λόγω της κρισιμότητας της κατάστασης αποδεικνύεται:

α) ορισμός χώρου εκτός οικιστικής και τουριστικής περιοχής για τη δημιουργία ΚΕΠΥ και

β) ψήφισμα κατά της απόφασης - ΦΕΚ για ίδρυση του ΚΕΠΥ στο Λινοπότη.

Η ώρα της αλήθειας αλλά προπάντων της ιστορικής ευθύνης που έχουμε μπροστά στον όλεθρο που απειλεί το νησί μας είναι βαριά.

ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ

ΟΡΑΜΑ ΚΙΝΗΜΑ ΠΟΛΙΤΩΝ ΚΩ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
screenshot_20250710_141911_gmail.jpg
ΕΤΑΔ: Εκκίνηση διαγωνισμού για την Οικία Brunetti στην Κω

Η εταιρεία αναδεικνύει την πολιτιστική κληρονομιά αξιοποιώντας ιστορικά ακίνητα

stighmiotipo-othonis-2025-07-10-130258.png
Ο Μιχάλης Κακιούζης επίσημος καλεσμένος στο 8ο 3x3 Basketball Festival του Φοίβου Κω

Ο Μιχάλης Κακιούζης θα είναι ο επίσημος καλεσμένος στο κορυφαίο καλοκαιρινό μπασκετικό event του νησιού, που θα διεξαχθεί από τις 23 έως τις 27 Ιουλίου, στην πλατεία Ανταγόρα.

3-(37).jpg
ΑΧΕΠΑ Κω - Σύλλογος Αιμοδοτών: Στην εκδήλωση για την Εθελοντική Αιμοδοσία, ήταν όλοι εκεί

Με μεγάλη επιτυχία και συμμετοχή πραγματοποιήθηκε η εκδήλωση που διοργάνωσε το Τμήμα ΑΧΕΠΑ Κω, σε συνεργασία με το Σύλλογο Εθελοντών Αιμοδοτών «Ο Ιπποκράτης», στο Beach Bar AMMOS το Σάββατο 5 Ιουλίου στην Κω, με σκοπό τη στήριξη του Σταθμού Αιμοδοσίας του Γενικού Νοσοκομείου Κω.

15 ΧΡΟΝΙΑ ΣΤΗΝ ΥΠΗΡΕΣΙΑ
ΤΗΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ
ΑΥΤΗ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ ΣΤΗΝ ΚΩ
33 °C
Πέμπτη, 10 Ιουλίου 2:49ΜΜ
ΕΦΗΜΕΡΕΥΟΝΤΑ
ΦΑΡΜΑΚΕΙΑ
Απαγορεύεται ρητά η αναπαραγωγή κειμένου ή φωτογραφιών χωρίς άδεια.
Made by Reach Web Agency