Ενημερώθηκε, πρώτες πρωινές ώρες σήμερα, η Λιμενική Αρχή Κω , από τον πλοίαρχο του Ε/Γ – Τ/Ρ «HARMONY V» Ν.Π. 10733 για τον αιφνίδιο θάνατο επί του πλοίου 75χρονου αλλοδαπού επιβάτη.
Ο θάνατος του 75χρονου διαπιστώθηκε από ιατρό – επιβάτη του ανωτέρω πλοίου, ενώ η σορός παραδόθηκε με τον κατάπλου του «HARMONY V» στην Κω σε γραφείο τελετών προκειμένου μεταφερθεί στο κοιμητήριο δήμου Κω.
Προανάκριση διενεργείται από το Λιμεναρχείο Κω.
Ο Γ.Σ. Εύδαμος Κω συγχαίρει τις αθλήτριές του που συμμετείχαν και διακρίθηκαν στους 37ους Αιγαιοπελαγίτικους Αγώνες Στίβου.
Η τακτική συνεδρίαση της Δημοτικής Επιτροπής Κω θα πραγματοποιηθεί με τηλεδιάσκεψη την Τρίτη 20 Οκτωβρίου στις 10:00, με πέντε θέματα στην ημερήσια διάταξη
Ο Πολιτιστικός Σύλλογος Πυλίου «Ο Απελλής» ανακοινώνει την έναρξη των χορευτικών του τμημάτων και προσκαλεί στον αγιασμό την Κυριακή 18 Οκτωβρίου στις 18:00 στο Πολιτιστικό Κέντρο Πυλίου
Σε στάση εργασίας και απεργιακή συγκέντρωση στην πλατεία Ελευθερίας στην Κω προχωρά η Β΄ ΕΛΜΕ Δωδεκανήσου την Τετάρτη 21 Οκτωβρίου.
Θα λαμβάνετε ειδοποιήσεις για τα σημαντικά νέα της Κω. Ενεργοποιήστε τις για να μαθαίνετε πρώτοι τα σημαντικά νέα της Κω. Τις έχετε μπλοκάρει. Επιτρέψτε τις από τις ρυθμίσεις του browser για το kosnews24.gr. Στο iPhone και το iPad λειτουργούν αφού προσθέσετε το Kosnews24 στην οθόνη Αφετηρίας.
Η σύνδεση αποκαταστάθηκε
Είστε πάλι συνδεδεμένοι
Χωρίς σύνδεση
Ελέγξτε τη σύνδεσή σας