Βασίλης Υψηλάντης από Κω: «Η πρωτιά της Νέας Δημοκρατίας είναι βέβαιη.»

Πολιτικη Σάββατο, 12η Σεπτεμβρίου 2015
Βασίλης Υψηλάντης από Κω: «Η πρωτιά της Νέας Δημοκρατίας είναι βέβαιη.»

Βασίλης Υψηλάντης από Κω: «Η πρωτιά της Νέας Δημοκρατίας είναι βέβαιη.»

Ο υπ. Βουλευτής Δωδεκανήσου Βασίλης Α. Υψηλάντης ολοκλήρωσε με επιτυχία την προεκλογική του επίσκεψη στα νησιά Κάλυμνο, Λειψούς, Λέρο, Πάτμο και Κω.

Χθες βράδυ παρέστη στην συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου όπου τον υποδέχθηκαν ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου κ. Νίκος Μυλωνάς, ο Δήμαρχος κ. Γιώργος Κυρίτσης, καθώς και οι επικεφαλής των παρατάξεων μειοψηφίας κ. Ιωάννα Ρούφα και κ. Αριστοτέλης Παυλίδης.

Ο δήμαρχος Κω επεσήμανε την σημαντική προσφορά του Βασίλη Υψηλάντη στη Κω καθ΄ όλη την διάρκεια της κοινοβουλευτικής του θητείας.

Ο Βασίλης Υψηλάντης εξέφρασε την αισιοδοξία και την πεποίθησή του ότι οι κάτοικοι όλων των νησιών μας αναγνωρίζουν την Νέα Δημοκρατία ως την μόνη αξιόπιστη δύναμη που μπορεί να οδηγήσει με ασφάλεια και γρηγορότερα τον τόπο έξω από την κρίση που μεγέθυνε τραγικά η συγκυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ. Η πρωτιά της Νέας Δημοκρατίας είναι βέβαιη όπως και η αποφασιστικότητα των Δωδεκανησίων να φύγουν το γρηγορότερο από τα προβλήματα που συσσώρευσαν στα νησιά μας με τις ψεύτικες υποσχέσεις τους οι ΣΥΡΙΖΟΑΝΕΛ.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΓΓΕΛΙΕΣ & ADVERTORIALS
15 ΧΡΟΝΙΑ ΣΤΗΝ ΥΠΗΡΕΣΙΑ
ΤΗΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ
ΑΥΤΗ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ ΣΤΗΝ ΚΩ
16 °C
Τετάρτη, 25 Φεβρουαρίου 8:15ΜΜ
ΕΦΗΜΕΡΕΥΟΝΤΑ
ΦΑΡΜΑΚΕΙΑ
Απαγορεύεται ρητά η αναπαραγωγή κειμένου ή φωτογραφιών χωρίς άδεια.
Made by Reach Web Agency