H RYANAIR γιορτάζει 1 εκατ. επιβάτες στην Ρόδο. Αυξάνονται σε 2 καθημερινά τα δρομολόγια προς Αθήνα

Κοινωνια Τετάρτη, 2η Σεπτεμβρίου 2015
H RYANAIR γιορτάζει 1 εκατ. επιβάτες στην Ρόδο. Αυξάνονται σε 2 καθημερινά τα δρομολόγια προς Αθήνα

HRYANAIR ΓΙΟΡΤΑΖΕΙ 1 ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΟ ΕΠΙΒΑΤΕΣ ΣΤΗΝ ΡΟΔΟ

ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΥΞΗΣΗ ΑΠΟ ΕΝΑ ΣΕ ΔΥΟ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΔΡΟΜΟΛΟΓΙΑ ΠΡΟΣ ΑΘΗΝΑ

Η Ryanair, η αγαπημένη αεροπορική εταιρία της Ευρώπης, γιόρτασε εχθές (1 Σεπτεμβρίου) την μεταφορά ενός εκατομμύριου επιβατών από/προς το αεροδρόμιο της Ρόδου, από την πρώτη της πτήση τον Μάιο του 2010.

Το χειμερινό πρόγραμμα της Ryanair θα προσφέρει δύο καθημερινά δρομολόγια μεταξύ Ρόδου-Αθήνας, συμβάλλοντας στην ανάπτυξη της Ρόδου ως τουριστικό προορισμό για όλο το χρόνο.

Συγκεκριμένα, το χειμώνα του 2015, το πρόγραμμα της Ryanair στην Ρόδο θα προσφέρει:

  • ·Aυξημένη συχνότητα στα δρομολόγια προς Αθήνα (από 1 σε δύο καθημερινά)
  • ·750 παράπλευρες θέσεις εργασίας

Οι Έλληνες πελάτες και επισκέπτες μπορούνε να επιλέξουν ανάμεσα από δύο καθημερινές πτήσεις από Ρόδο προς Αθήνα αυτόν τον χειμώνα και παράλληλα να επωφεληθούν από τις αριθμημένες θέσεις, δεύτερη δωρεάν χειραποσκευή, νέα ιστοσελίδα και εφαρμογή με mobileboardingpasses καθώς και από τις υπηρεσίες FamilyExtra και BusinessPlus.

Η Ryanair θα συνεχίσει να συνδέει την Ρόδο με την Αθήνα με περισσότερες πτήσεις δίνοντας την δυνατότητα σε ταξιδιώτες αναψυχής και επαγγελματίες να επιλέξουν ανάμεσα από δύο καθημερινές πτήσεις στους χαμηλότερους ναύλους .

Η Ryanair γιόρτασε την μεταφορά ενός εκατομμυρίου επιβατών από/προς την Ρόδο απελευθερώνοντας θέσεις προς κράτηση από 19.99€, για ταξίδια μεταξύ Αθήνας-Ρόδου τον Οκτώβριο και τον Νοέμβριο του 2015. Οι συγκεκριμένοι χαμηλοί ναύλοι είναι διαθέσιμοι προς κράτηση μέχρι τα μεσάνυχτα της Πέμπτης (3 Σεπτεμβρίου).

Ο JohnAlborane, διευθυντής Marketing και πωλήσεων Ελλάδος της Ryanair δήλωσε:

“Η Ryanairείναι περήφανη για την μεταφορά ενός εκατομμυρίου επιβατών από/προς την Ρόδο από την πρώτη της πτήση το 2010. Ως η ταχύτερα αναπτυσσόμενη αεροπορική εταιρία στην Ελλάδα θα συνεχίσουμε να φέρνουμε περισσότερους επισκέπτες και να συμβάλλουμε στην τουριστική κίνηση της Ρόδου καθώς και στην δημιουργία θέσεων εργασίας.

Για να γιορτάσουμε την μεταφορά ενός εκατομμυρίου επιβατών στην Ρόδο, απελευθερώνουμε θέσεις προς κράτηση από μόνο 19.99€ για ταξίδια τον Οκτώβριο και τον Νοέμβριο, διαθέσιμες προς κράτηση μέχρι τα μεσάνυχτα της Πέμπτης (3 Σεπτεμβρίου). Καθώς οι συγκεκριμένοι χαμηλοί ναύλοι θα εξαντληθούν σύντομα, οι πελάτες μας θα πρέπει να συνδεθούν στο www.ryanair.com ώστε να μην χάσουν την ευκαιρία.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
revma_091011.jpg
Πολύωρη διακοπή ρεύματος λόγω ζημιάς στο εργοστάσιο του ΔΕΔΔΗΕ στο Μαστιχάρι

Λίγο πριν τις 10 το πρωί της Κυριακής σημειώθηκε το black out. Μέχρι τις 12 θα επανέλθει το ρεύμα σε όλο το νησί.

stighmiotipo-othonis-2025-07-06-093245.png
Οι ΠΥΞ ΛΑΞ έρχονται στην Κω

Μεγάλη συναυλία την Παρασκευή 18 Ιουλίου στο Δημοτικό Γήπεδο Πυλίου

foibosdrone.jpg
kos3x3.gr: Οδηγός για το μεγαλύτερο μπασκετικό γεγονός της Κω

Το kos3x3.gr είναι μια πλήρως οργανωμένη και φιλική προς τον χρήστη ιστοσελίδα, ιδανική για όσους θέλουν να λάβουν μέρος ή να παρακολουθήσουν το τουρνουά.

15 ΧΡΟΝΙΑ ΣΤΗΝ ΥΠΗΡΕΣΙΑ
ΤΗΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ
ΑΥΤΗ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ ΣΤΗΝ ΚΩ
23 °C
Δευτέρα, 7 Ιουλίου 1:17ΠΜ
ΕΦΗΜΕΡΕΥΟΝΤΑ
ΦΑΡΜΑΚΕΙΑ
Απαγορεύεται ρητά η αναπαραγωγή κειμένου ή φωτογραφιών χωρίς άδεια.
Made by Reach Web Agency