ΣΤΑ
ΓΡΗΓΟΡΑ
Από τη μία έστελναν παράνομους μετανάστες, από την άλλη εγκαινίαζαν θόλους...

H RYANAIR γιορτάζει 1 εκατ. επιβάτες στην Ρόδο. Αυξάνονται σε 2 καθημερινά τα δρομολόγια προς Αθήνα

Κοινωνια Τετάρτη, 2η Σεπτεμβρίου 2015
H RYANAIR γιορτάζει 1 εκατ. επιβάτες στην Ρόδο. Αυξάνονται σε 2 καθημερινά τα δρομολόγια προς Αθήνα

HRYANAIR ΓΙΟΡΤΑΖΕΙ 1 ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΟ ΕΠΙΒΑΤΕΣ ΣΤΗΝ ΡΟΔΟ

ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΥΞΗΣΗ ΑΠΟ ΕΝΑ ΣΕ ΔΥΟ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΔΡΟΜΟΛΟΓΙΑ ΠΡΟΣ ΑΘΗΝΑ

Η Ryanair, η αγαπημένη αεροπορική εταιρία της Ευρώπης, γιόρτασε εχθές (1 Σεπτεμβρίου) την μεταφορά ενός εκατομμύριου επιβατών από/προς το αεροδρόμιο της Ρόδου, από την πρώτη της πτήση τον Μάιο του 2010.

Το χειμερινό πρόγραμμα της Ryanair θα προσφέρει δύο καθημερινά δρομολόγια μεταξύ Ρόδου-Αθήνας, συμβάλλοντας στην ανάπτυξη της Ρόδου ως τουριστικό προορισμό για όλο το χρόνο.

Συγκεκριμένα, το χειμώνα του 2015, το πρόγραμμα της Ryanair στην Ρόδο θα προσφέρει:

  • ·Aυξημένη συχνότητα στα δρομολόγια προς Αθήνα (από 1 σε δύο καθημερινά)
  • ·750 παράπλευρες θέσεις εργασίας

Οι Έλληνες πελάτες και επισκέπτες μπορούνε να επιλέξουν ανάμεσα από δύο καθημερινές πτήσεις από Ρόδο προς Αθήνα αυτόν τον χειμώνα και παράλληλα να επωφεληθούν από τις αριθμημένες θέσεις, δεύτερη δωρεάν χειραποσκευή, νέα ιστοσελίδα και εφαρμογή με mobileboardingpasses καθώς και από τις υπηρεσίες FamilyExtra και BusinessPlus.

Η Ryanair θα συνεχίσει να συνδέει την Ρόδο με την Αθήνα με περισσότερες πτήσεις δίνοντας την δυνατότητα σε ταξιδιώτες αναψυχής και επαγγελματίες να επιλέξουν ανάμεσα από δύο καθημερινές πτήσεις στους χαμηλότερους ναύλους .

Η Ryanair γιόρτασε την μεταφορά ενός εκατομμυρίου επιβατών από/προς την Ρόδο απελευθερώνοντας θέσεις προς κράτηση από 19.99€, για ταξίδια μεταξύ Αθήνας-Ρόδου τον Οκτώβριο και τον Νοέμβριο του 2015. Οι συγκεκριμένοι χαμηλοί ναύλοι είναι διαθέσιμοι προς κράτηση μέχρι τα μεσάνυχτα της Πέμπτης (3 Σεπτεμβρίου).

Ο JohnAlborane, διευθυντής Marketing και πωλήσεων Ελλάδος της Ryanair δήλωσε:

“Η Ryanairείναι περήφανη για την μεταφορά ενός εκατομμυρίου επιβατών από/προς την Ρόδο από την πρώτη της πτήση το 2010. Ως η ταχύτερα αναπτυσσόμενη αεροπορική εταιρία στην Ελλάδα θα συνεχίσουμε να φέρνουμε περισσότερους επισκέπτες και να συμβάλλουμε στην τουριστική κίνηση της Ρόδου καθώς και στην δημιουργία θέσεων εργασίας.

Για να γιορτάσουμε την μεταφορά ενός εκατομμυρίου επιβατών στην Ρόδο, απελευθερώνουμε θέσεις προς κράτηση από μόνο 19.99€ για ταξίδια τον Οκτώβριο και τον Νοέμβριο, διαθέσιμες προς κράτηση μέχρι τα μεσάνυχτα της Πέμπτης (3 Σεπτεμβρίου). Καθώς οι συγκεκριμένοι χαμηλοί ναύλοι θα εξαντληθούν σύντομα, οι πελάτες μας θα πρέπει να συνδεθούν στο www.ryanair.com ώστε να μην χάσουν την ευκαιρία.”

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
01.jpeg
Γ. Νικητιάδης στην ΠΕΔ Νοτίου Αιγαίου: Εθνική ανάγκη η αναπτυξιακή θωράκιση των νησιών μας

Στην ανάγκη αναπτυξιακής και αμυντικής ενίσχυσης των νησιών αναφέρθηκε ο βουλευτής Δωδεκανήσου Γιώργος Νικητιάδης, υπογραμμίζοντας στη συνεδρίαση της ΠΕΔ Νοτίου Αιγαίου ότι οι νησιώτες αποτελούν την εμπροσθοφυλακή της χώρας

dhmarxeio-kw3.webp
Συνεδριάζει την Τρίτη 27 Οκτωβρίου η Δημοτική Επιτροπή Κω

Σε τακτική συνεδρίαση μέσω τηλεδιάσκεψης συνέρχεται την Τρίτη 27 Οκτωβρίου στις 12:00 η Δημοτική Επιτροπή Κω, με έντεκα θέματα στην ημερήσια διάταξη και ζωντανή μετάδοση στο YouTube

stighmiotipo-othonis-2026-10-24-085225.png
Η Συντονίστρια ΠΕ Κω - Νισύρου Κωνσταντίνα Σβύνου στην εκπομπή του kosnews24 ''FACE TO FACE'' - Δείτε το επεισόδιο

Η Συντονίστρια ΠΕ Κω και Νισύρου Κωνσταντίνα Σβύνου μιλάει στον Γιώργο Λιοδάκη για το πολιτικό της μέλλον, τα έργα στο νησί και τα σημαντικά ζητήματα της τοπικής επικαιρότητας

diik4.webp
ΔΙΕΘΝΕΣ ΙΠΠΟΚΡΑΤΕΙΟ ΙΔΡΥΜΑ ΚΩ: Το Ιπποκρατικό Φόρουμ και η ορκωμοσία αρίστων τελειόφοιτων

Στο Διεθνές Ιπποκράτειο Ίδρυμα Κω πραγματοποιήθηκε το Ιπποκρατικό Φόρουμ, με τη συμμετοχή διακεκριμένων επιστημόνων και την απόδοση του Όρκου του Ιπποκράτη από αριστούχους αποφοίτους Ιατρικών Σχολών

ΑΓΓΕΛΙΕΣ & ADVERTORIALS
15 ΧΡΟΝΙΑ ΣΤΗΝ ΥΠΗΡΕΣΙΑ
ΤΗΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ
ΑΥΤΗ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ ΣΤΗΝ ΚΩ
18 °C
Κυριακή, 25 Οκτωβρίου 8:02ΠΜ
ΕΦΗΜΕΡΕΥΟΝΤΑ
ΦΑΡΜΑΚΕΙΑ
Απαγορεύεται ρητά η αναπαραγωγή κειμένου ή φωτογραφιών χωρίς άδεια.
Made by Reach Web Agency

Θα λαμβάνετε ειδοποιήσεις για τα σημαντικά νέα της Κω. Ενεργοποιήστε τις για να μαθαίνετε πρώτοι τα σημαντικά νέα της Κω. Τις έχετε μπλοκάρει. Επιτρέψτε τις από τις ρυθμίσεις του browser για το kosnews24.gr. Στο iPhone και το iPad λειτουργούν αφού προσθέσετε το Kosnews24 στην οθόνη Αφετηρίας.

Προσθήκη στην οθόνη Αφετηρίας

Στο iPhone και το iPad οι ειδοποιήσεις λειτουργούν όταν ανοίγετε το Kosnews24 από την οθόνη Αφετηρίας.

  1. Πατήστε το κουμπί «Κοινή χρήση» . Αν δεν το βλέπετε, πατήστε πρώτα τις τρεις τελείες δίπλα στη διεύθυνση.
    Πατήστε το κουμπί «Κοινή χρήση» στη γραμμή διευθύνσεων ή στο μενού του browser.
  2. Κάντε κύλιση προς τα κάτω και πατήστε «Προσθήκη στην οθόνη Αφετηρίας».
  3. Αν εμφανίζεται το «Άνοιγμα ως εφαρμογής Ιστού», αφήστε το ενεργό. Μετά πατήστε «Προσθήκη».
  4. Ανοίξτε το Kosnews24 από την οθόνη Αφετηρίας και ενεργοποιήστε τις ειδοποιήσεις.

Η σύνδεση αποκαταστάθηκε

Είστε πάλι συνδεδεμένοι

Χωρίς σύνδεση

Ελέγξτε τη σύνδεσή σας