O Αν. Υπουργός Μεταναστευτικής Πολιτικής στην Κω.''Δήμαρχε θα τα καταφέρουμε''

Πολιτικη Δευτέρα, 31η Αυγούστου 2015
O Αν. Υπουργός Μεταναστευτικής Πολιτικής στην Κω.''Δήμαρχε θα τα καταφέρουμε''

Την Κω επισκέφθηκε σήμερα το πρωί για λίγες ώρες ο Αναπληρωτής Υπουργός Μεταναστευτικής Πολιτικής κύριος Ιωάννης Μουζάλας για να συναντηθεί με τον Δήμαρχο. Η συνάντηση πραγματοποιήθηκε σε ιδιαίτερα καλό κλίμα με τον Δήμαρχο Κω να δηλώνει πως επιτέλους υπάρχει κάποιος αξιόπιστος συνομιλήτης τονίζοντας πως κάτι τέτοιο δεν υπήρχε την προηγούμενη περίοδο αφήνοντας αιχμές για την πρώην Υπουργό κ. Τασία Χριστοδουλοπούλου.

Μετά την συνάντηση ο Δήμαρχος Κω τόνισε πως θα γίνει προσπάθεια τις επόμενες ημέρες να πάρουν τα χαρτιά τους οι Πακιστανοί,Αφγανοί και άλλοι μη Σύριοι που έχουν παραμείνει στην Κω για αρκετά μεγάλο διαστημα. Κάτι τέτοιο θα γινει σε κάποιο συγκεκριμένο χώρο (όπως έγινε και στο παλαιό γήπεδο Ανταγόρας) τον οποίο θα παραχωρήσει ο Δήμος στη διεύθυνση αλλοδαπών της ελληνικής αστυνομίας.

Ο Υπουργός από την πλευρά του τόνισε πως το μεγάλο πρόβλημα που υπάρχει με τους πρόσφυγες απαιτεί διαχείριση και όχι διεκπεραίωση,στην συνέχεια σημείωσε πως δεν είναι τυχαίο που επισκέφθηκε την Κω ,3 ημέρες αφότου ανέλαβε τα καθήκοντα του, κάτι που αφορά φυσικά τα σοβαρά προβλήματα που αντιμετωπίζει το νησί μας. Κλείνοντας δήλωσε πως έχει εξαιρετική συνεργασία με τον Δήμαρχο Κω κ. Γιώργο Κυρίτση και σύντομα θα βρεθούν λύσεις.

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
kausonas-5.jpg
Πολιτική Προστασία Δήμου Κω: Έκτακτα Μέτρα για Καύσωνα

Στη διάθεση των πολιτών, κλιματιζόμενες αίθουσες!

stighmiotipo-othonis-2025-07-08-082354.png
Εντατικοί έλεγχοι και ενημερώσεις από την Τροχαία Κω για τον νέο ΚΟΚ

Η τροχαία προχωράει σε ενημέρωση των οδηγών σχετικά με τις νέες διατάξεις του Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας.

15 ΧΡΟΝΙΑ ΣΤΗΝ ΥΠΗΡΕΣΙΑ
ΤΗΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ
ΑΥΤΗ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ ΣΤΗΝ ΚΩ
29 °C
Τρίτη, 8 Ιουλίου 5:43ΜΜ
ΕΦΗΜΕΡΕΥΟΝΤΑ
ΦΑΡΜΑΚΕΙΑ
Απαγορεύεται ρητά η αναπαραγωγή κειμένου ή φωτογραφιών χωρίς άδεια.
Made by Reach Web Agency