ΤΟ ΌΡΑΜΑ-ΕΦΙΆΛΤΗΣ ΣΥΜΠΑΡΑΤΆΣΣΕΤΑΙ ΜΕ ΜΙΑ ΜΙΚΡΉ ΜΕΙΟΨΗΦΊΑ ΠΟΥ ΘΈΛΕΙ ΝΑ ΕΠΙΒΆΛΛΕΙ ΤΗ ΘΈΛΗΣΗ ΤΗΣ ΣΤΟΥΣ ΠΟΛΊΤΕΣ ΤΗΣ ΚΩ ΚΑΙ ΝΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΉΣΕΙ ΣΤΡΑΤΌΠΕΔΟ ΠΑΡΑΜΟΝΉΣ ΠΑΡΆΝΟΜΩΝ ΜΕΤΑΝΑΣΤΏΝ ΣΤΟ ΝΗΣΊ
Δ Ε Λ Τ Ι Ο Τ Υ Π Ο Υ
ΔΥΝΑΜΗ ΑΛΛΑΓΗΣ : "Το Όραμα-Εφιάλτης συμπαρατάσσεται με μια μικρή μειοψηφία που θέλει να επιβάλλει τη θέληση της στους πολίτες της Κω και να δημιουργήσει στρατόπεδο παραμονής παράνομων μεταναστών στο νησί"
Από το Γραφείο Τύπου της Δύναμης Αλλαγής-Νέα Αρχή, εκδόθηκε η ακόλουθη ανακοίνωση:
"Τα υπολείμματα του Οράματος μας έχουν συνηθίσει σε αθλιότητες.
Η τελευταία χονδροειδής αθλιότητα ,που παραπέμπει και στο συντάκτη της ανακοίνωσης του Οράματος-Εφιάλτη , αναφέρεται σε δήθεν κοινή προσέλευση του Δημάρχου με τους Βουλευτές της Χρυσής Αυγής στη συγκέντρωση των κατοίκων στη δημοτική κοινότητα Ασφενδιού.
Το ψέμα, η λάσπη και η αθλιότητα χαρακτηρίζουν αυτούς τους ανθρώπους, που τους καθοδηγεί το μίσος και η εμπάθεια.
Ο Δήμαρχος Κω κ.Κυρίτσης, οι αιρετοί εκπρόσωποι της δημοτικής αρχής αλλά και όλα τα μέλη της Δύναμης Αλλαγής έχουν δημοκρατικές αρχές και αξίες.
Παρά την παρουσία των εκπροσώπων της Χρυσής Αυγής, ο Δήμαρχος παρέμεινε στη συγκέντρωση, όπως έκανε και η κ.Ρούφα και κατέθεσε για μία ακόμα φορά την τεκμηριωμένη θέση της νέας δημοτικής αρχής για το ενδεχόμενο δημιουργίας στρατοπέδου παραμονής παράνομων μεταναστών και προσφύγων στην Κω.
Η Νέα Δημοτική Αρχή καταθέτει προτάσεις, η φωνή της Κω είναι δυνατή και καθαρή.
Την επόμενη εβδομάδα έρχονται στην Κω, μετά από πρόσκληση του Δημάρχου, αξιωματούχοι της Ε.Ε ο αρμόδιος επίτροπος για τη μετανάστευση, κ.Δημήτρης Αβραμόπουλος.
Ο απομονωτισμός της προηγούμενης δημοτικής αρχής ανήκει στο παρελθόν. Ο Δήμος Κω, που ήταν απών ακόμα και από την ΚΕΔΕ και τα κέντρα αποφάσεων. τελείωσε μαζί με τα πρόσωπα του χθες .
Η συντριπτική πλειοψηφία των πολιτών της Κω επικροτεί την αταλάντευτη θέση και τους χειρισμούς του Δημάρχου.
Απέναντι στους πολίτες είναι μια μικρή μειοψηφία που θέλει να επιβάλλει τη θέληση της και να δημιουργήσει στρατόπεδο παραμονής παράνομων μεταναστών στο νησί. Με αυτήν προφανώς συμπαρατάσσεται και το Όραμα-Εφιάλτης.
Κέντρο υποδοχής, τύπου Μόριας, δεν πρόκειται να γίνει στην Κω γιατί δεν υπάρχει καμία από τις προϋποθέσεις, γιατί όλη η Κως αποτελεί τουριστική περιοχή.
Το Όραμα-Εφιάλτης, μέσα από την ανακοίνωση του, ζητά τη δημιουργία χώρου προσωρινής υποδοχής, εκτός οικιστικής-τουριστικής περιοχής.
Τους προκαλούμε λοιπόν να μας πουν τι ακριβώς εννοούν.
Ποια περιοχή προτείνουν;
Ας βγουν και να το πουν ευθαρσώς.
Έχουν το κουράγιο;"
ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ
Με κοινοβουλευτική παρέμβαση προς τον Υπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης, ο βουλευτής Δωδεκανήσου Μάνος Κόνσολας προτείνει μια νέα δέσμη μέτρων για τη στήριξη των Ελλήνων αλιέων και της αλιευτικής δραστηριότητας
Την απουσία κυβερνητικής δέσμευσης για τους πληγέντες του «BLUE CARRIER 2» ανέδειξε ο βουλευτής Δωδεκανήσου Γιώργος Νικητιάδης, ασκώντας παράλληλα κριτική για τις οφειλές του Μεταφορικού Ισοδύναμου
Τις ανησυχίες του για την παρέμβαση σχετικά με το μοίρασμα φυλλαδίων από την ΚΝΕ έξω από το Γυμνάσιο Κω εκφράζει ο Λούης Χατζηάμαλλος, ζητώντας να μην ποινικοποιούνται οι απόψεις
Στην Κω βρέθηκε ένας από τους κορυφαίους αθλητές του παγκόσμιου kickboxing, ο Chingiz Allazov, στο πλαίσιο προπονητικής συνάντησης που διοργάνωσε η σχολή πολεμικών τεχνών PMA Kos του Νίκου Παπανικολάου
Θα λαμβάνετε ειδοποιήσεις για τα σημαντικά νέα της Κω. Ενεργοποιήστε τις για να μαθαίνετε πρώτοι τα σημαντικά νέα της Κω. Τις έχετε μπλοκάρει. Επιτρέψτε τις από τις ρυθμίσεις του browser για το kosnews24.gr. Στο iPhone και το iPad λειτουργούν αφού προσθέσετε το Kosnews24 στην οθόνη Αφετηρίας.
Η σύνδεση αποκαταστάθηκε
Είστε πάλι συνδεδεμένοι
Χωρίς σύνδεση
Ελέγξτε τη σύνδεσή σας