ΣΤΑ
ΓΡΗΓΟΡΑ
Από τη μία έστελναν παράνομους μετανάστες, από την άλλη εγκαινίαζαν θόλους...

“Αισθάνομαι απροστάτευτος…”λέει ο αστυνομικός που στοχοποίησε ο Καμμένος για την επίθεση στην Κω

Κοινωνια Σάββατο, 22η Αυγούστου 2015
“Αισθάνομαι απροστάτευτος…”λέει ο αστυνομικός που στοχοποίησε ο Καμμένος για την επίθεση στην Κω

Το bloko.gr επικοινώνησε με τον αστυνομικό που “λιντσρίστηκε” μέσω του διαδικτύου από τον επκεφαλής των ΑΝΕΛ., ζητώντας να μάθει τη δική του θέση. Βρήκαμε έναν άνθρωπο συντετριμμένο ψυχολογικά, ο οποίος δηλώνει εύκολο θύμα και μέχρι στιγμής απροστάτευτο.

Διαβάστε τί ακριβώς μας είπε.

“Υπηρετώ στην Κώ 20 χρόνια και συνολικά 25 χρόνια στην Αστυνομία. Είμαι πατέρας 4 παιδιών και αυτές τις ημέρες βρίσκομαι σε άδεια. Την επίμαχη ημέρα είχα κατέβει να ψωνίσω και πέρασα προηγουμένως από το τμήμα για να ενημερωθώ εάν υπάρχει ανάκληση αδειών μετά την παραίτηση της κυβέρνησης. Είδα στο λιμάνι μια κινητικότητα πολιτών, όχι κάποιου συγκεκριμένου πολιτικού χωρου, αλλά επαγγελματίες κατά κύριο λόγο, εστιάτορες, ιδιοκτήτες καφέ και άλλων, που έχουν πληγεί από το φαινόμενο της αθρόας εισροής προσφύγων και σταμάτησα για λίγο με το μηχανάκι μου για να ρωτήσω τί γίνεται. Μου είπαν πως έρχεται ο κ. πρόεδρος και πως τον περιμένουν για να τον ενημερώσουν για την κατάσταση που επικρατεί. Μου είπαν επίσης πως ήταν λάθος που έφυγαν τα ΜΑΤ και τώρα η κατάσταση ξαναέγινε αναξέλεγκτη.

Θέλω να σας πω ότι σταμάτησα για δύο λόγους. Ως άνθρωπος για να ενημερωθώ και ως αστυνομικός για να δω εάν υπάρχει κάτι το ανησυχητικό για να ενημερώσω την υπηρεσία μου. Η όλη διάρκεια της συζήτησης δεν κράτησε παραπάνω από δύο με τρία λεπτά και έφυγα. Επέστρεψα σπίτι μου μεταξύ 12.30 με 12.45 και στα παιδιά μου και αυτό μπορούν να το επιβεβαιώσουν όλοι οι γείτονες μου.

Την ώρα της συζήτησης με τους καταστηματάρχες στο λιμάνι, ειδα πως υπήρχαν κοντά κάποιοι σύμβουλοι των Ανεξάρτητων Ελλήνων στο νησί, αλλά δεν είπαμε κάτι, ούτε παρενέβησαν.

Δεν καταλαβαίνω για πιο λόγο έγιναν όλα αυτά. Δεν κατανοώ πως μπορούν τόσο εύκολα να διασύρουν έναν άνθρωπο και την υπόληψη του στο βωμό του όποιου πολιτικού παιχνιδιού ή της όποιας σκοπιμότητας. Δεν ξέω τί ψάχνουν. Αυτό που ξέρει ότι είμαι απροστάτευτος και δεν σας κρύβω ότι ανησυχώ πως μπορεί κι εγώ ν’ αποτελέσω ακόμη ένα εξιλαστήριο θύμα”.

Τον ρωτήσαμε εάν σκοπεύει να κινηθεί νομικά εναντίον του κ. Καμμένου και η απάντηση που πήραμε είναι πως “θα περιμένω πρώτα να δω τί θα κάνει η υπηρεσία μου και στη συνέχεια θα κάνω χρήση όλων των νόμιμων δικαιωμάτων του. δεν μπορεί τόσο εύκολα και αναίτια να κατακρεουργούνται άνθρωποι, ειδικά όταν έχουν την ιδιότητα του αστυνομικού που με μεγαλύτερη ευκολία οδηγούνται στο ικρίωμα.”

blogo.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
01.jpeg
Γ. Νικητιάδης στην ΠΕΔ Νοτίου Αιγαίου: Εθνική ανάγκη η αναπτυξιακή θωράκιση των νησιών μας

Στην ανάγκη αναπτυξιακής και αμυντικής ενίσχυσης των νησιών αναφέρθηκε ο βουλευτής Δωδεκανήσου Γιώργος Νικητιάδης, υπογραμμίζοντας στη συνεδρίαση της ΠΕΔ Νοτίου Αιγαίου ότι οι νησιώτες αποτελούν την εμπροσθοφυλακή της χώρας

dhmarxeio-kw3.webp
Συνεδριάζει την Τρίτη 27 Οκτωβρίου η Δημοτική Επιτροπή Κω

Σε τακτική συνεδρίαση μέσω τηλεδιάσκεψης συνέρχεται την Τρίτη 27 Οκτωβρίου στις 12:00 η Δημοτική Επιτροπή Κω, με έντεκα θέματα στην ημερήσια διάταξη και ζωντανή μετάδοση στο YouTube

stighmiotipo-othonis-2026-10-24-085225.png
Η Συντονίστρια ΠΕ Κω - Νισύρου Κωνσταντίνα Σβύνου στην εκπομπή του kosnews24 ''FACE TO FACE'' - Δείτε το επεισόδιο

Η Συντονίστρια ΠΕ Κω και Νισύρου Κωνσταντίνα Σβύνου μιλάει στον Γιώργο Λιοδάκη για το πολιτικό της μέλλον, τα έργα στο νησί και τα σημαντικά ζητήματα της τοπικής επικαιρότητας

diik4.webp
ΔΙΕΘΝΕΣ ΙΠΠΟΚΡΑΤΕΙΟ ΙΔΡΥΜΑ ΚΩ: Το Ιπποκρατικό Φόρουμ και η ορκωμοσία αρίστων τελειόφοιτων

Στο Διεθνές Ιπποκράτειο Ίδρυμα Κω πραγματοποιήθηκε το Ιπποκρατικό Φόρουμ, με τη συμμετοχή διακεκριμένων επιστημόνων και την απόδοση του Όρκου του Ιπποκράτη από αριστούχους αποφοίτους Ιατρικών Σχολών

ΑΓΓΕΛΙΕΣ & ADVERTORIALS
15 ΧΡΟΝΙΑ ΣΤΗΝ ΥΠΗΡΕΣΙΑ
ΤΗΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ
ΑΥΤΗ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ ΣΤΗΝ ΚΩ
18 °C
Κυριακή, 25 Οκτωβρίου 7:11ΠΜ
ΕΦΗΜΕΡΕΥΟΝΤΑ
ΦΑΡΜΑΚΕΙΑ
Απαγορεύεται ρητά η αναπαραγωγή κειμένου ή φωτογραφιών χωρίς άδεια.
Made by Reach Web Agency

Θα λαμβάνετε ειδοποιήσεις για τα σημαντικά νέα της Κω. Ενεργοποιήστε τις για να μαθαίνετε πρώτοι τα σημαντικά νέα της Κω. Τις έχετε μπλοκάρει. Επιτρέψτε τις από τις ρυθμίσεις του browser για το kosnews24.gr. Στο iPhone και το iPad λειτουργούν αφού προσθέσετε το Kosnews24 στην οθόνη Αφετηρίας.

Προσθήκη στην οθόνη Αφετηρίας

Στο iPhone και το iPad οι ειδοποιήσεις λειτουργούν όταν ανοίγετε το Kosnews24 από την οθόνη Αφετηρίας.

  1. Πατήστε το κουμπί «Κοινή χρήση» . Αν δεν το βλέπετε, πατήστε πρώτα τις τρεις τελείες δίπλα στη διεύθυνση.
    Πατήστε το κουμπί «Κοινή χρήση» στη γραμμή διευθύνσεων ή στο μενού του browser.
  2. Κάντε κύλιση προς τα κάτω και πατήστε «Προσθήκη στην οθόνη Αφετηρίας».
  3. Αν εμφανίζεται το «Άνοιγμα ως εφαρμογής Ιστού», αφήστε το ενεργό. Μετά πατήστε «Προσθήκη».
  4. Ανοίξτε το Kosnews24 από την οθόνη Αφετηρίας και ενεργοποιήστε τις ειδοποιήσεις.

Η σύνδεση αποκαταστάθηκε

Είστε πάλι συνδεδεμένοι

Χωρίς σύνδεση

Ελέγξτε τη σύνδεσή σας